Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
boo123 wrote:Kurde tak liczę że 15.04 będę 7+0 więc czy to nie za wcześnie na serduszko
nie za wcześnie, na pewno już będzie. serce pojawia się do 6+1 lub do 6mm zarodka.
ja idę dziś 6+2 z myślą, że już będzie.
rok temu miałam już tak sreduszko a ciąża była prawie o tydzień młodsza wg usg, więc teraz już też powinno być (na to liczę)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 12:26
OdpuszczonaNona, Nowastaraczka, boo123, Koteczka82, dmg111 lubią tę wiadomość
💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
nick nieaktualny
-
Jasne Nona , że tak. nie rozmyślaj , bo wszystko jest dobrze daję głowę, że jakbyś dziś czy jutro poszła na usg to już by był pęcherzyk widać, niewiele Ci brakło.
wszystko zależy kiedy była implantacja, każda ciąża jest inna (ja wiem - uwielbiamy porównywać, ja także )OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
nick nieaktualny
-
Nowastaraczka wrote:Też tak myślalam dopoki szef do mnie nie dzwonił ze dostał mejla od hr-ow ze jestem w ciazy i zeby uzupelnic jakies tam informacje (zaswiadczenie o ciazy i pierdoly). Wiec słabo wyszlo bo chciałam powiedziec szefowi w swoim czasie jak bede czuc ze wszystko jest dobrze a tu lipa. Na szczescie nie przejał się ze tak to wyszlo od nich i jakoś poszlo no ale mi ogolnie bylo glupio
to niezgodne z prawem
ja pracuje w kancy, u mnie coś takiego nie przejdzieOdpuszczonaNona, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja się nie dostałam dzisiaj do doktora i usg jutro też nie zrobię bo jak się dodzwoniłam do niego to powiedział że do 10tyg ciążę prowadzą w poradni leczenia niepłodności a jak tam zadzwoniłam to mi pani powiedziała że mają zamknięte do odwołania ☹️ jak zadzwoniłam drugi raz do doktora to już gi nie było w poradni ☹️
Zamówiłam na poniedziałek telewizytę w medicover u pierwszego lepszego lekarza mam nadzieję że da mi zwolnienie ciążowe i receptę na luteine. 😕😕
A na usg chyba już muszę poczekać do 8.04 😖
Módlcie się żeby wszystko było dobrze bo nawet nie mam jak podejrzeć czy jest ok.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka na pewno wszystko jest ok.
A ja się zdziwiłam bo oddzwonili do mnie z dobre USG i twierdzą że nie prowadzą zapisów na razie. Mam dzwonić po świętach. Ale Nona Ciebie umówili nie? Mam nadzieję że uda mi się tam wbić. Babka mówiła że mają drugą połowę maja prawie wolna.Koteczka82 lubi tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:A ja się nie dostałam dzisiaj do doktora i usg jutro też nie zrobię bo jak się dodzwoniłam do niego to powiedział że do 10tyg ciążę prowadzą w poradni leczenia niepłodności a jak tam zadzwoniłam to mi pani powiedziała że mają zamknięte do odwołania ☹️ jak zadzwoniłam drugi raz do doktora to już gi nie było w poradni ☹️
Zamówiłam na poniedziałek telewizytę w medicover u pierwszego lepszego lekarza mam nadzieję że da mi zwolnienie ciążowe i receptę na luteine. 😕😕
A na usg chyba już muszę poczekać do 8.04 😖
Módlcie się żeby wszystko było dobrze bo nawet nie mam jak podejrzeć czy jest ok.Koteczka82 lubi tę wiadomość