Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
Odpowiedz

Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • Angie1985 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja idę piątek 10.04 do gina ale na nfz więc pewnie nie podejrzę kropusi a prywatnie mam wizytę 15. 04.Caly czas mam schize lekką i sobie wymyślam durne rzeczy np że bo wczoraj po 9 dniach w końcu się załatwiłam i to dwa razy i dzisiaj też i się boję że to dlatego że mi prog tak spadł. Mam masakryczne myśli od czasu do czasu. 🙄🙁

mhsvej28dzyxqzel.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dmg111 wrote:
    Odpowiadam grupowo ❤️
    Tak, będę znała płeć i będę wiedziała, że bobas zdrowy ❤️
    Ja czuję, że chłopczyk, jak do niego mówię to tylko tak się zwracam, nie wiem jak to będzie inaczej🙈
    Plus jak czepiam się mojego męża to zawsze mnie boli brzuch, więc wyczuwam męska solidarność 😂
    Kic do mnie ma przyjść "pielęgniarka", więc chyba ona :D próbkę odpierają za to dopiero jutro 🙈

MOTYLEK, pamiętam jak chciałyśmy lipcowe, sierpniowe i wrześniowe dzieciaki, a teraz proszę ❤️ Grudniowy prezent pod choinkę! Gratuluję!!!

Zulu! Super! Teraz można odetchnąć ❤️
    Dmg dogonilam Cię 💪 choć troszkę będziemy razem w tej ciąży :)

dmg111 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    dzisiaj chyba powiemy moim rodzicom 😊
    Ja nawet nie chce o tym myśleć... Moi rodzice jeszcze o ślubie nie wiedzą (wiem, jestem głupia).. A co dopiero o ciąży.. Już czuję to samo gadanie co zwykle. Nie cierpię tego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro rano mam teleporade, ale chcę tylko o skierowanie na wizytę (bez tego mnie nie przyjmą w placówce). Jak już mi wystawi, to wtedy chce się umówić na 28.04 na wizytę z usg. Będzie 6t5d więc idealnie :)

Orientujecie się, czy jeśli mam skierowanie na krew z luxmedu to mogę je wykonać w diagnostyce? Bo oni i tak je odsylaja do diagnostyki właśnie. Więc bez sensu jechać mi do luxa. A mam skierowanie od endo więc bym machnela w sobotę razem z beta.

Koteczka82, OdpuszczonaNona lubią tę wiadomość

• Annia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    Ja nawet nie chce o tym myśleć... Moi rodzice jeszcze o ślubie nie wiedzą (wiem, jestem głupia).. A co dopiero o ciąży.. Już czuję to samo gadanie co zwykle. Nie cierpię tego.
    Motylku dobrze pamiętam, że ślub miał być w maju?

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwucha wrote:
    Mialas jakieś objawy tego krwiaka czy dopiero na usg wylazł? Co za dziad! Niech znika!

no niech znika i mnie nie denerwuje! ;) dopiero na usg. a w 5+0 jeszcze go nie było i juz się ucieszylam. w dodatku nie miałam żadnych plamien ani nic, więc tez juz bylam pewna że żaden dziad się nie zrobil a tu zonk

💙 20.11.2020
    💗 10.11.2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annia wrote:
    Motylku dobrze pamiętam, że ślub miał być w maju?
    Tak. O ile nie odwołaja. 22 maja

Annia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie, masz wizytę jak ja i Boo .15.04

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś o 20 call 3 koleżanki, także córa położona na noc, zasypia,zaraz kolacja z mężem a potem się nie udzielam bo 2h call. Jupi.

boo123 lubi tę wiadomość

• Angie1985 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OdpuszczonaNona wrote:
    Angie, masz wizytę jak ja i Boo .15.04
    Tak ale nie wiem czy nie powinnam iść wcześniej jutro chyba zadzwonię i skonsultuję. Bo boję się że coś jest nie tak.

mhsvej28dzyxqzel.png
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie1985 wrote:
    Tak ale nie wiem czy nie powinnam iść wcześniej jutro chyba zadzwonię i skonsultuję. Bo boję się że coś jest nie tak.

Angie jeśli masz się zamartwiac to idź wczesniej na wizyte:) ja na pewno bym tak zrobiła. 2tyg jeszcze to szmat czasu , za dlugo żeby się niepotrzebnie stresować. niepotrzebnie- bo na pewno wszystko jest w porządku :)

💙 20.11.2020
    💗 10.11.2023
  • Iryska Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2020, 14:24

12.10.2020 ❤️
    14.05.2024 ❤️
  • Annia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iryska wrote:
    Muszę Wam się poskarżyć na mój cukier. Dobija mnie on. Zjadłam troszkę kolacji i cukier wyj.... w kosmos. Siedzę teraz wkurzona i jestem głodna , ale jak tu jeść jak taki cukier🙁🙁🙁
    A co jadłaś i ile tego cukru było?
    Ja dzisiaj po obiedzie miałam 135, więc górna granica normy a niby makaron żytni... A nie mogę już patrzyć ma różne formy kasz. A co pijesz do posiłków? Woda z cytryną fajnie zbija cukry u mnie.

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • Iryska Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2020, 18:22

12.10.2020 ❤️
    14.05.2024 ❤️
  • Justa91 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane mi sie chyba nie uda ukryc przed mezem faktu dokonanego 🙈🙈🙈 z dnia na dzien wydaje mi sie ze moj brzuszek jest jakis taki wiekszy.... I do tego lekkie wzdecia mam. Maz mowi do mnie ze znowu mnie wzdelo a ja sobie w glowie nooo i z dnia na dzien bardziej.... Nawet w pracy kolezanka sie mnie pytala czy ja w ciazy bo tak mi jakos brzuch sie zaokraglil a ja do niej nie wiem ale mam wzdecia i zaparcia... Moze od tego tak mi sie zaokragla nie wiem juz... Zawsze plaska jak deska i niby pozniej brzuszek rosnie a tu wyraznie zaokraglony a gdzie jeszcze tydzien 🙈🙈🙈🙈🙈🙈

Sylwucha lubi tę wiadomość

Zawsze w naszym sercu
    KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
    Śpij Kochanie moje małe,
    niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują....
  • Iryska Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2020, 18:15

12.10.2020 ❤️
    14.05.2024 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iryska wrote:
    Zjadłam półtorej kromki chleba żytniego z serem żółtym , szynką, sałata, kawałek ogórka plus pomidor. 143 był cukier po takiej uczcie😀
    Zwykle pije wodę lekko gazowaną. Najgorzej właśnie jest po kolacji, chyba trzustka nie wyrabia wtedy. Po obiedzie i śniadaniu są tak około 120-130.
    Ja ostatnio po śniadaniu po ciemnej bułce z szynka miałam cukier 184 😂

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa ja i tak Cię podziwiam za cierpliwość 😂 widzisz, ja od razu wypaplalam :)

• Annia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iryska wrote:
    Zjadłam półtorej kromki chleba żytniego z serem żółtym , szynką, sałata, kawałek ogórka plus pomidor. 143 był cukier po takiej uczcie😀
    Zwykle pije wodę lekko gazowaną. Najgorzej właśnie jest po kolacji, chyba trzustka nie wyrabia wtedy. Po obiedzie i śniadaniu są tak około 120-130.
    Kochana spróbuj może wywalić ser żółty, mi też raz po podobnej kolacji co twoja miałam 141, a na codzień mam o wiele niższe. Zjadłam wtedy dla odmiany 2 plastry żółtego sera i tak mi poszybowało i już wiem, że ser żółty mi nie służy totalnie. A jeśli nie pomoże bez sera żółtego to nie mam pomysłu, bo poza tym serem twoja kolacja brzmi książkowo. :(

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • Justa91 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    Justa ja i tak Cię podziwiam za cierpliwość 😂 widzisz, ja od razu wypaplalam :)

Zawsze taka bylam... Najlepsze to jest to ze umiem mdlosci ukryc przed mezem a sa dni ze mam je okropne

SzalonaOna lubi tę wiadomość

Zawsze w naszym sercu
    KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
    Śpij Kochanie moje małe,
    niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują....
‹‹ 534 535 536 537 538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ