X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
Odpowiedz

Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • Angie1985 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja idę piątek 10.04 do gina ale na nfz więc pewnie nie podejrzę kropusi a prywatnie mam wizytę 15. 04.Caly czas mam schize lekką i sobie wymyślam durne rzeczy np że bo wczoraj po 9 dniach w końcu się załatwiłam i to dwa razy i dzisiaj też i się boję że to dlatego że mi prog tak spadł. Mam masakryczne myśli od czasu do czasu. 🙄🙁

mhsvej28dzyxqzel.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dmg111 wrote:
    Odpowiadam grupowo ❤️
    Tak, będę znała płeć i będę wiedziała, że bobas zdrowy ❤️
    Ja czuję, że chłopczyk, jak do niego mówię to tylko tak się zwracam, nie wiem jak to będzie inaczej🙈
    Plus jak czepiam się mojego męża to zawsze mnie boli brzuch, więc wyczuwam męska solidarność 😂
    Kic do mnie ma przyjść "pielęgniarka", więc chyba ona :D próbkę odpierają za to dopiero jutro 🙈

MOTYLEK, pamiętam jak chciałyśmy lipcowe, sierpniowe i wrześniowe dzieciaki, a teraz proszę ❤️ Grudniowy prezent pod choinkę! Gratuluję!!!

Zulu! Super! Teraz można odetchnąć ❤️
    Dmg dogonilam Cię 💪 choć troszkę będziemy razem w tej ciąży :)

dmg111 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zulugula wrote:
    dzisiaj chyba powiemy moim rodzicom 😊
    Ja nawet nie chce o tym myśleć... Moi rodzice jeszcze o ślubie nie wiedzą (wiem, jestem głupia).. A co dopiero o ciąży.. Już czuję to samo gadanie co zwykle. Nie cierpię tego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jutro rano mam teleporade, ale chcę tylko o skierowanie na wizytę (bez tego mnie nie przyjmą w placówce). Jak już mi wystawi, to wtedy chce się umówić na 28.04 na wizytę z usg. Będzie 6t5d więc idealnie :)

Orientujecie się, czy jeśli mam skierowanie na krew z luxmedu to mogę je wykonać w diagnostyce? Bo oni i tak je odsylaja do diagnostyki właśnie. Więc bez sensu jechać mi do luxa. A mam skierowanie od endo więc bym machnela w sobotę razem z beta.

Koteczka82, OdpuszczonaNona lubią tę wiadomość

• Annia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    Ja nawet nie chce o tym myśleć... Moi rodzice jeszcze o ślubie nie wiedzą (wiem, jestem głupia).. A co dopiero o ciąży.. Już czuję to samo gadanie co zwykle. Nie cierpię tego.
    Motylku dobrze pamiętam, że ślub miał być w maju?

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwucha wrote:
    Mialas jakieś objawy tego krwiaka czy dopiero na usg wylazł? Co za dziad! Niech znika!

no niech znika i mnie nie denerwuje! ;) dopiero na usg. a w 5+0 jeszcze go nie było i juz się ucieszylam. w dodatku nie miałam żadnych plamien ani nic, więc tez juz bylam pewna że żaden dziad się nie zrobil a tu zonk

💙
    💗
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annia wrote:
    Motylku dobrze pamiętam, że ślub miał być w maju?
    Tak. O ile nie odwołaja. 22 maja

Annia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie, masz wizytę jak ja i Boo .15.04

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś o 20 call 3 koleżanki, także córa położona na noc, zasypia,zaraz kolacja z mężem a potem się nie udzielam bo 2h call. Jupi.

boo123 lubi tę wiadomość

• Angie1985 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OdpuszczonaNona wrote:
    Angie, masz wizytę jak ja i Boo .15.04
    Tak ale nie wiem czy nie powinnam iść wcześniej jutro chyba zadzwonię i skonsultuję. Bo boję się że coś jest nie tak.

mhsvej28dzyxqzel.png
  • Zulugula Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie1985 wrote:
    Tak ale nie wiem czy nie powinnam iść wcześniej jutro chyba zadzwonię i skonsultuję. Bo boję się że coś jest nie tak.

Angie jeśli masz się zamartwiac to idź wczesniej na wizyte:) ja na pewno bym tak zrobiła. 2tyg jeszcze to szmat czasu , za dlugo żeby się niepotrzebnie stresować. niepotrzebnie- bo na pewno wszystko jest w porządku :)

💙
    💗
  • Iryska Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2020, 14:24

12.10.2020 ❤️
    14.05.2024 ❤️
  • Annia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iryska wrote:
    Muszę Wam się poskarżyć na mój cukier. Dobija mnie on. Zjadłam troszkę kolacji i cukier wyj.... w kosmos. Siedzę teraz wkurzona i jestem głodna , ale jak tu jeść jak taki cukier🙁🙁🙁
    A co jadłaś i ile tego cukru było?
    Ja dzisiaj po obiedzie miałam 135, więc górna granica normy a niby makaron żytni... A nie mogę już patrzyć ma różne formy kasz. A co pijesz do posiłków? Woda z cytryną fajnie zbija cukry u mnie.

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • Iryska Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2020, 18:22

12.10.2020 ❤️
    14.05.2024 ❤️
  • Justa91 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane mi sie chyba nie uda ukryc przed mezem faktu dokonanego 🙈🙈🙈 z dnia na dzien wydaje mi sie ze moj brzuszek jest jakis taki wiekszy.... I do tego lekkie wzdecia mam. Maz mowi do mnie ze znowu mnie wzdelo a ja sobie w glowie nooo i z dnia na dzien bardziej.... Nawet w pracy kolezanka sie mnie pytala czy ja w ciazy bo tak mi jakos brzuch sie zaokraglil a ja do niej nie wiem ale mam wzdecia i zaparcia... Moze od tego tak mi sie zaokragla nie wiem juz... Zawsze plaska jak deska i niby pozniej brzuszek rosnie a tu wyraznie zaokraglony a gdzie jeszcze tydzien 🙈🙈🙈🙈🙈🙈

Sylwucha lubi tę wiadomość

Zawsze w naszym sercu
    KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
    Śpij Kochanie moje małe,
    niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują....
  • Iryska Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2020, 18:15

12.10.2020 ❤️
    14.05.2024 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iryska wrote:
    Zjadłam półtorej kromki chleba żytniego z serem żółtym , szynką, sałata, kawałek ogórka plus pomidor. 143 był cukier po takiej uczcie😀
    Zwykle pije wodę lekko gazowaną. Najgorzej właśnie jest po kolacji, chyba trzustka nie wyrabia wtedy. Po obiedzie i śniadaniu są tak około 120-130.
    Ja ostatnio po śniadaniu po ciemnej bułce z szynka miałam cukier 184 😂

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa ja i tak Cię podziwiam za cierpliwość 😂 widzisz, ja od razu wypaplalam :)

• Annia Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iryska wrote:
    Zjadłam półtorej kromki chleba żytniego z serem żółtym , szynką, sałata, kawałek ogórka plus pomidor. 143 był cukier po takiej uczcie😀
    Zwykle pije wodę lekko gazowaną. Najgorzej właśnie jest po kolacji, chyba trzustka nie wyrabia wtedy. Po obiedzie i śniadaniu są tak około 120-130.
    Kochana spróbuj może wywalić ser żółty, mi też raz po podobnej kolacji co twoja miałam 141, a na codzień mam o wiele niższe. Zjadłam wtedy dla odmiany 2 plastry żółtego sera i tak mi poszybowało i już wiem, że ser żółty mi nie służy totalnie. A jeśli nie pomoże bez sera żółtego to nie mam pomysłu, bo poza tym serem twoja kolacja brzmi książkowo. :(

Mikołaj 💗 07.09.2020
    Adam 💗28.05.2023
  • Justa91 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2020, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SzalonaOna wrote:
    Justa ja i tak Cię podziwiam za cierpliwość 😂 widzisz, ja od razu wypaplalam :)

Zawsze taka bylam... Najlepsze to jest to ze umiem mdlosci ukryc przed mezem a sa dni ze mam je okropne

SzalonaOna lubi tę wiadomość

Zawsze w naszym sercu
    KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
    Śpij Kochanie moje małe,
    niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują....
‹‹ 534 535 536 537 538 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ