Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja idę piątek 10.04 do gina ale na nfz więc pewnie nie podejrzę kropusi a prywatnie mam wizytę 15. 04.Caly czas mam schize lekką i sobie wymyślam durne rzeczy np że bo wczoraj po 9 dniach w końcu się załatwiłam i to dwa razy i dzisiaj też i się boję że to dlatego że mi prog tak spadł. Mam masakryczne myśli od czasu do czasu. 🙄🙁
-
nick nieaktualnydmg111 wrote:Odpowiadam grupowo ❤️
Tak, będę znała płeć i będę wiedziała, że bobas zdrowy ❤️
Ja czuję, że chłopczyk, jak do niego mówię to tylko tak się zwracam, nie wiem jak to będzie inaczej🙈
Plus jak czepiam się mojego męża to zawsze mnie boli brzuch, więc wyczuwam męska solidarność 😂
Kic do mnie ma przyjść "pielęgniarka", więc chyba ona próbkę odpierają za to dopiero jutro 🙈
MOTYLEK, pamiętam jak chciałyśmy lipcowe, sierpniowe i wrześniowe dzieciaki, a teraz proszę ❤️ Grudniowy prezent pod choinkę! Gratuluję!!!
Zulu! Super! Teraz można odetchnąć ❤️dmg111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jutro rano mam teleporade, ale chcę tylko o skierowanie na wizytę (bez tego mnie nie przyjmą w placówce). Jak już mi wystawi, to wtedy chce się umówić na 28.04 na wizytę z usg. Będzie 6t5d więc idealnie
Orientujecie się, czy jeśli mam skierowanie na krew z luxmedu to mogę je wykonać w diagnostyce? Bo oni i tak je odsylaja do diagnostyki właśnie. Więc bez sensu jechać mi do luxa. A mam skierowanie od endo więc bym machnela w sobotę razem z beta.Koteczka82, OdpuszczonaNona lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Ja nawet nie chce o tym myśleć... Moi rodzice jeszcze o ślubie nie wiedzą (wiem, jestem głupia).. A co dopiero o ciąży.. Już czuję to samo gadanie co zwykle. Nie cierpię tego.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Sylwucha wrote:Mialas jakieś objawy tego krwiaka czy dopiero na usg wylazł? Co za dziad! Niech znika!
no niech znika i mnie nie denerwuje! dopiero na usg. a w 5+0 jeszcze go nie było i juz się ucieszylam. w dodatku nie miałam żadnych plamien ani nic, więc tez juz bylam pewna że żaden dziad się nie zrobil a tu zonk💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angie1985 wrote:Tak ale nie wiem czy nie powinnam iść wcześniej jutro chyba zadzwonię i skonsultuję. Bo boję się że coś jest nie tak.
Angie jeśli masz się zamartwiac to idź wczesniej na wizyte:) ja na pewno bym tak zrobiła. 2tyg jeszcze to szmat czasu , za dlugo żeby się niepotrzebnie stresować. niepotrzebnie- bo na pewno wszystko jest w porządku💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
Iryska wrote:Muszę Wam się poskarżyć na mój cukier. Dobija mnie on. Zjadłam troszkę kolacji i cukier wyj.... w kosmos. Siedzę teraz wkurzona i jestem głodna , ale jak tu jeść jak taki cukier🙁🙁🙁
Ja dzisiaj po obiedzie miałam 135, więc górna granica normy a niby makaron żytni... A nie mogę już patrzyć ma różne formy kasz. A co pijesz do posiłków? Woda z cytryną fajnie zbija cukry u mnie.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Hej kochane mi sie chyba nie uda ukryc przed mezem faktu dokonanego 🙈🙈🙈 z dnia na dzien wydaje mi sie ze moj brzuszek jest jakis taki wiekszy.... I do tego lekkie wzdecia mam. Maz mowi do mnie ze znowu mnie wzdelo a ja sobie w glowie nooo i z dnia na dzien bardziej.... Nawet w pracy kolezanka sie mnie pytala czy ja w ciazy bo tak mi jakos brzuch sie zaokraglil a ja do niej nie wiem ale mam wzdecia i zaparcia... Moze od tego tak mi sie zaokragla nie wiem juz... Zawsze plaska jak deska i niby pozniej brzuszek rosnie a tu wyraznie zaokraglony a gdzie jeszcze tydzien 🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Sylwucha lubi tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
nick nieaktualnyIryska wrote:Zjadłam półtorej kromki chleba żytniego z serem żółtym , szynką, sałata, kawałek ogórka plus pomidor. 143 był cukier po takiej uczcie😀
Zwykle pije wodę lekko gazowaną. Najgorzej właśnie jest po kolacji, chyba trzustka nie wyrabia wtedy. Po obiedzie i śniadaniu są tak około 120-130. -
nick nieaktualny
-
Iryska wrote:Zjadłam półtorej kromki chleba żytniego z serem żółtym , szynką, sałata, kawałek ogórka plus pomidor. 143 był cukier po takiej uczcie😀
Zwykle pije wodę lekko gazowaną. Najgorzej właśnie jest po kolacji, chyba trzustka nie wyrabia wtedy. Po obiedzie i śniadaniu są tak około 120-130.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
SzalonaOna wrote:Justa ja i tak Cię podziwiam za cierpliwość 😂 widzisz, ja od razu wypaplalam
Zawsze taka bylam... Najlepsze to jest to ze umiem mdlosci ukryc przed mezem a sa dni ze mam je okropneSzalonaOna lubi tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują....