Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam chandrę przez tą całą sytuację z wirusem, grzecznie przestrzegam wszystkich zaleceń, siedzę w domu, ale ciągle mam myśli, że co będzie jak to się nie skończy? Że nie będziemy mogły chodzić z naszymi maluchami spokojnie na spacery? Że już ciągle będziemy przemykać unikając innych ludzi? Jakoś mam doła.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyIryska wrote:A nie chcesz też zrobić glukozy na czczo? Bo pisałaś, że tak Ci skaczą te cukry po posiłkach 🙂
Anet.kaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydoomi03 wrote:No właśnie moti to jak to w końcu jest. Mozna skierowanie z luxmedu realizować w Diagnostyce? Bo diagnostykę tez mam bliżej, a ze sie czuje marnie to nie powiem byloby mi to też bardziej na reke jeśli tak by się dalo.
doomi03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Dziewczyny mam chandrę przez tą całą sytuację z wirusem, grzecznie przestrzegam wszystkich zaleceń, siedzę w domu, ale ciągle mam myśli, że co będzie jak to się nie skończy? Że nie będziemy mogły chodzić z naszymi maluchami spokojnie na spacery? Że już ciągle będziemy przemykać unikając innych ludzi? Jakoś mam doła.
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:Motylek ja wstaje o 9 a o 11-12 juz drzemka 😁 potem najchętniej jeszcze ok 16 ale juz staram się przetrzymać 😁
U mnie to samo ide do pracy na 9 i wniej umieram taka jestem senna przychodze do domu po 17 jem obiad i ide od razu do wanny i do luzia jak zasne to spie juz do rana 🙈🙈🙈🙈Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Opowiem Wam historię z dzisiaj jednej znajomej co rodziła 😅 jak z filmu 🤣🤣🤣
"Tak, tak naprawdę sama urodziłam na korytarzu i zlapalam dziecko 🙈 Bo ja po prostu stanelam na środku,zdjelam spodnie i hop .. Na około było kilka osób ze szpitala, miedzy innymi PAN z portierni, który nie wierzył mi, ze rodze i kazał mi siedzieć na wózku i nalegał żeby zawieźć mnie na porodowke. A ja po prostu juz rodzilam"
Hardcore nie?🤣💪Anet.kaa, Edyciak, kic83 lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julcia cc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym 1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Annia wrote:Dziewczyny mam chandrę przez tą całą sytuację z wirusem, grzecznie przestrzegam wszystkich zaleceń, siedzę w domu, ale ciągle mam myśli, że co będzie jak to się nie skończy? Że nie będziemy mogły chodzić z naszymi maluchami spokojnie na spacery? Że już ciągle będziemy przemykać unikając innych ludzi? Jakoś mam doła.
Annia
Pomyśl że jeszcze dziecko nie masz, ja z jednym wariuje, a nasi sąsiedzi mają trójkę, w tym jedno półroczne, które normalnie w wózku na spacerach zasypia, masakra jakaś.
Kiedyś się skończy i będzie lepiej, a teraz starajmy się cieszyć tym co mamy w okół siebie, starajmy się znaleźć pozytywy.
Koteczka82, Sylwucha lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Tak w Luxmedzie po USG serduszka robią Ci kartę ciąży, to taka mała papierowa że to ujmę książeczka
Kurcze to muszę się upomnieć bo nie dostalam papierowej karty ciąży. Jedynie tylko ten plan opieki przedporodowej. Kic lekarz to na wizycie wydaje? -
kkasia wrote:Opowiem Wam historię z dzisiaj jednej znajomej co rodziła 😅 jak z filmu 🤣🤣🤣
"Tak, tak naprawdę sama urodziłam na korytarzu i zlapalam dziecko 🙈 Bo ja po prostu stanelam na środku,zdjelam spodnie i hop .. Na około było kilka osób ze szpitala, miedzy innymi PAN z portierni, który nie wierzył mi, ze rodze i kazał mi siedzieć na wózku i nalegał żeby zawieźć mnie na porodowke. A ja po prostu juz rodzilam"
Hardcore nie?🤣💪
Szok 😮 -
Annia wrote:Dziewczyny mam chandrę przez tą całą sytuację z wirusem, grzecznie przestrzegam wszystkich zaleceń, siedzę w domu, ale ciągle mam myśli, że co będzie jak to się nie skończy? Że nie będziemy mogły chodzić z naszymi maluchami spokojnie na spacery? Że już ciągle będziemy przemykać unikając innych ludzi? Jakoś mam doła.
Chyba już zawsze będziemy się bać😕
Ale wierzę, że w końcu wyjdzie słońce 😊 -
Anet.kaa wrote:Dziewczyny ja to Wam zazdroszczę tego spanka ciążowego, mnie tak nosi A wolałabym przespać choć 2h w dzień to zleciało by szybciej.
Mam to samo co Ty Aniu, mam ochotę wyć do księżyca przez to uwięzienie. Dostaje już do głowy powoli od siedzenia w domu, choć praktycznie codziennie chodzimy na spacery, jednak mimo to czuje się jak w klatce
A czemu w ciągu dnia nie możesz spać?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność