Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Koteczka82 wrote:Jejku dziewczyny jak mi się dłuży ten czas do usg niby zostały tylko 3 dni a ja mam wrażenie że to cała wieczność 😖😕 zwłaszcza że wizytę mam dopiero 16:40 🥴
Ja pierwsze USG bd miala dopiero w piatek i to o 18 🙈🙈🙈🙈🙈😱😱Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Mam gorzej, ja dopiero w ostatnim tygodniu kwietnia 😂
Motylku ale ja juz czekam dlugo i tak sie to dluzy ze masakra. Czasami mam wrazenie ze to sen ze nie jestem w ciazy. Czasami czuje cycki ale ciagle w glowie nie mam okresu jiz 19 dni wiec cos na rzeczy jest 😂😂🙈🙈🙈SzalonaOna lubi tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Anet.kaa wrote:Koteczko, ja pojechałam do mojej mamy na odludzie i tutaj też mam stały meldunek, ale w miastach już są kontrole i zatrzymują ludzi na obcych rejestracjach.... masakra. I to zalezne czy sposoba sie Twoje wytłumaczenie czy nie, mogą dać mandat... To samo słyszałam o ludziach na działkach. Nad Wrocławiem latają helikoptery i sprawdzają zgromadzenia ludzi. Przeraża mnie to.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Anet.kaa wrote:Faktycznie, dziewczyny nieźle Was męczy, współczuję bo to na pewno nie jest przyjemne, szczegolnie majac juz male absorbujące dziecko w domu.
A czy zauważyłyście i wierzycie w to, że ciążę przechodzi się podobnie do własnej mamy?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
U nas w Łodzi w mieście jest pusto na ulicach i nikt raczej nie zatrzymuje aut. Jeżdżą radiowozy i ogłaszają komunikaty żeby w domu zostać. My mamy działkę w tym samym województwie więc nie ma problemu z inną rejestracją. To jest 30km od miasta tylko tyle, że to dziura cała wieś ma 15 domów i hektary pól. Helikoptery nie latają. Tylko u nas jest mniej zachorowań niż u was może dlatego jest większy rygor 🤔Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Annia wrote:Moja mama miała bezobjawowe ciąże jak Kic. 🙄 Za to porody miała ciężkie, więc mam nadzieję, że skoro męczę się w ciąży to przynajmniej poród będzie niezły. 😉
Tego Ci życzę 😘Annia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Dzisiaj znowu urywa mi nogę ból w biodrze ☹️ chociaż dzisiaj jest trochę słabszy i przyszedł później. Leżałam dzisiaj też mniej niż wczoraj i zmieniłam kanapę na łóżko w sypialni które jest wygodniejsze. Ja chcę żeby już była środa po południu żebym wiedziała że jest ok a ten ból to tylko ucisk rozrastającej się macicy i rozchodzących się kości na nerw 🙏
W sumie nie pamiętam jak było w ciąży z synkiem na pewno bolały mnie piersi i trochę brzuch jak na @ i na pewno brzuch mi się spinał ale dopiero po 3 miesiącu. Wcześniej musiało być ok skoro pracowałam normalnie 🤔
No ale co ja się spodziewałam jestem prawie 12 lat starsza...Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Od kiedy zaczęły Wam się mdłości? U mnie na razie poza bólem piersi i brzucha zero objawów.
Nona, nie masz tak że jak się stresujesz to masz 💩? Może wczorajszy ból brzucha Cię zestresował i dziś są tego skutki?
Jak to wbijanie heparyny? Bardzo uciążliwe? Boli?
Heparyna wkurzające codziennie kłuć,jak dobrze zrobię to luz, jak źle trafię to szczypie.
Nie wiem co to,takie skurcze że aż muszę biodra w górę dawać żeby nie bolało... -
nick nieaktualny
-
Nona to u ciebie też średnio z samopoczuciem 😕 trzymam kciuki żebyś szybko poczuła się lepiej ✊Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualny
-
Nona odpoczywaj kochana. Ja dziś się tak zdenerowalam, bo u mnie w domu imprezki sobie urządzają, rodzeństwo zjechalo do rodziców na weekend, nic sobie z zakazów nie robią.
My nawet na święta się nie wybieramy. Ja nie wiem czy ja jestem dziwna czy oni. Cały dzień jestem zła i nie chce mi się z nimi gadac.2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Iryska wrote:Mam prenatalne we wtorek, już się stresuję... Chciałabym być już po...
Iryska rozumiem twój stres. Wierzę że wszystko będzie dobrze ✊❤️Iryska lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Boo123 to faktycznie słabo ☹️ nie da rady im jakoś wytłumaczyć?
boo123 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...