Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, przyznam że też się zainteresowałam tematem CP. Nigdy nawet o tym nie myślałam, więc strach przy staraniach był gdzieś poza mną. Teraz po historii Nony też bym była bardziej "nakręcona", ale nie można myśleć negatywnie. To będzie jeszcze bardziej szkodzić Wam i dzidziusiom. Starajcie się myśleć pozytywnie ❤
-
nick nieaktualnyWiecie tylko cp może być zagrożeniem życia . Jak jajowód pęknie.
Najgorsze że przy becie 300-400 lekarz nic nie zauważy w macicy.
Objawy ciąży są takie same jak przy normalnej ciąży. Tylko wysoka beta a brak pęcherzyka to szukają ciąży gdzie indziej. A przy małej becie ciężko szukać czegoś. Ech.
Trzymaj się koktajlowa. Nie bój się iść nawet na IP Szpitala w razie bólu i krwawien.Iryska, Sylwucha, boo123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koktajlowa - nie chcę Cię straszyć, ale koniecznie wyklucz cp u lekarza, skacząca beta to może być objaw cp. Na wątku o cp było parę dziewczyn z podobną historią. Chociaż oczywiście życzę, żeby to było co innego lub ten spadek bety był błędem laboratoryjnym.
Irysko! Gratuluję zdrowego bobasa!Iryska, OdpuszczonaNona lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnyAneta, jakby mąż chciał to od jutra zaczynam starania. Ale on nie chce drugiego dziecka.
Musiało dojść do cp żebym to zrozumiała. Także nic na siłę. Tak miało być. Zrobiłam ile mogłam.popatrzcie łagodnym okiem na mamuy jedynaków czasem,może za nimi być jakaś historia...Iryska, Sylwucha, Annia, Koteczka82, Zulugula, boo123, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Julik wrote:Dlaczego nie jesteś zadowolona?
Julik, Julik lubią tę wiadomość
-
koktajlowa wrote:Powiem szczerze, że nie ogarniam tego. Miałam tydzień okresu, a beta po tym zaczęła rosnąć. Chyba, że miałam jakąś podwójną owulację ale to już są spekulacje. Muszę lekarza ogarnąć na już. I bete chyba powtórzę w czwartek.
koktajlowa lubi tę wiadomość
-
Stokrotka027 wrote:No tylko że jak widzisz rodziców raz na rok bo mieszkasz od nich daleko to Ci smutno ,że jedyny czas jaki mogłaś znimi spędzić ci przemija . Ze twoja rodzina widzi wnuczke jak rosnie tylko na kamerce. A męża i córkę mam na codzień owszem kocham ich nad zycie ale mam też mamę czy siostrę które tak rzadko widzę i za którymi bardzo tęsknię więc nie mów mi że narzekam,bo wiem że wątek tyczy się mnie. I to normalne że w gronie najbliższych bd miło i też pięknie. Ale widocznie nie potrafisz zrozumieć jak to jest bo masz wszystkich na miejscu. Życie za granicą państwa ma swoje wady, ale jeżeli wyjazd był konieczny to już tak musi być. No chyba że masz gdzieś kontakty że swoją rodziną i żyjesz swoim życiem,to już twoja sprawa.
Nie mieszkam za granicą ale mieszkam z daleka od mam, bo i mój tata i teść nie żyją. Cenię sobie czas z nimi spędzony, ale wiem, że mogę też wziąć tydzień urlopu i pojechać je odwiedzić. Nie muszą to być Święta. A teraz staram się znaleźć jakiekolwiek plusy tej sytuacji, bo też mam już dość tego zamknięcia. Poza tym dla mnie od dnia ślubu najważniejszy był zawsze mąż a odkąd pojawił się nasz syn naprawdę najbardziej zależy mi na spędzaniu Świat z nimi. Mamy są dla mnie ważne ale nie tak samo jak mąż i dzieci.OdpuszczonaNona, kkasia, Koteczka82, Annia lubią tę wiadomość
-
Nona trzymaj sie❤
Powiem Wam ze mi wczoraj wyskoczył brzuch i teraz z rana jest nadal 😅 nieźle...
Doomi cieszę się że troszkę lepiej u Cb. U mnie też już lepiej. Wymiotuje tylko rano A resztę dnia musze pilnować żeby nie dopuścić do uczucia głodu. Apetyt jeszcze taki sobie... Ale jak tylko to wszystko się skończy to o matko rzucę się na jedzenie 😂😂😂 ale później już zdrowo😏👍🏻OdpuszczonaNona, doomi03 lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julcia cc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym 1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Hej Dziewczyny, ostatnio mniej piszę, bo jakoś nie mialam nastroju i weny, ale staram się na bieżąco czytać (choć nie wiem czy coś mnie nie ominęło, tyle piszecie!)
Nona kochana jak tam noc, jak sie czujesz?😘 I czy pozwola Ci w koncu zjesc sniadanie??😊
Ounai, faktycznie, choc powiem Wam, ze mi jest smutno. No ale i tak powinnam sie cieszyc, ze spedze swieta z mezem, sa osoby, ktore spedza je calkiem same, jest tez wsrod moich znajomych kilka rodzin, w ktorych przez kwarantanne/odwolane loty małżeństwa sa rozdzielone. Takze staram sie docenic to co mam...
Irysek gratulacje, dobre wiesci😘
Ja mam jutro po poludniu wizytę, baaardzo chcialabym, zeby lekarz zrobil usg, ale to niby taka standardowa wizyta ciążowa, a skierowanie na usg prenatalne mam dopiero dostać, także zobaczymy
Anetkka, oby nie bylo przeciwwskazan, ja nie mam i raz na kilka dni robie cwiczenia w domu. W ogole nastawialam sie na basen w ciazy, a teraz poki co nic z tego..OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2020, 09:27
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
koktajlowa wrote:Już mam jednak wynik 344 .... przyrost w normie. Ja chyba na głowę dostanę... życie sobie ze mnie drwi 😔
Możliwe to, żeby spadło i przyrosło prawidłowo.. w cuda to ja chyba nie wierzę.
A moglas miec Tak ze spadla beta a moze byly dwa I ten drugi sie trzyma no nie wiem co mam co napisac trzymam kciuki any beta rosla 🥰🥰😘koktajlowa lubi tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
nick nieaktualny
-
Nona, wypuszczą Cię dziś czy niebardzo jeszcze?
OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
Koteczko
kciuki za USG!
DMG
obstawiam że wyniki nifty u Ciebie jutro, czekam na nie niecierpliwie!
Sylwia
czy dziś też dzień bez mdłości z kawką?
Ja Wam dziś wrzucę fotę syna bo na 14:00 idę na USG genetyczne u tej dobrej pani dr z super sprzętem.
Sylwucha, SzalonaOna, kkasia, Lalia, dmg111, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:Koteczko
kciuki za USG!
DMG
obstawiam że wyniki nifty u Ciebie jutro, czekam na nie niecierpliwie!
Sylwia
czy dziś też dzień bez mdłości z kawką?
Ja Wam dziś wrzucę fotę syna bo na 14:00 idę na USG genetyczne u tej dobrej pani dr z super sprzętem.