Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Już po. Prawdopodobieństwa niskie więc jest ok. Raczej będą 2 dziewczynki, ale potwierdzenie za miesiąc.
Zmartwiło mnie bicie serduszek. Lekarz mówił, że trochę za wolno, ale w ogóle był średnio miły 😐
FHR u dzieciaków 144 ud/min oraz 153 ud/ min
Jak myślicie?dmg111, Evelle28, Koteczka82, Wik89, kkasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIryska wrote:Oj jakie to drogie... Pewnie gdybym była starsza to bym robiła dla spokoju. Ale prenatalne też mają bardzo dużą czułość
-
nick nieaktualnySylwucha wrote:Już po. Prawdopodobieństwa niskie więc jest ok. Raczej będą 2 dziewczynki, ale potwierdzenie za miesiąc.
Zmartwiło mnie bicie serduszek. Lekarz mówił, że trochę za wolno, ale w ogóle był średnio miły 😐
Jak myślicie?
Oooo 2 księżniczki 😍😍Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydmg111 wrote:Zaczynamy mieć tu gang kobiet Ciekawe jak dalej!
Ja uważam jak Motylek, jest dobrze! Może ananaski małe spały i były wyciszonedmg111, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Już po. Prawdopodobieństwa niskie więc jest ok. Raczej będą 2 dziewczynki, ale potwierdzenie za miesiąc.
Jak myślicie?
Sylwia
tętno prawidłowe! Nie ma czym się martwić. Jadłaś coś słodkiego tuż przed wejściem, żeby obudzić kropki?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Super Kic 🤩
Jakiego nie wybierzecie to będzie piękne 😘
Córci już powiedzieliście, czy czekacie jeszcze? 😉
Już wie, że będzie miała braciszka, był smutek że nie siostra, ale ma jeszcze parę miesięcy na oswojenie sięWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 11:07
Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Sylwia - tętno powinno być około 150, więc myślę, że nie ma się co martwić. Zapytaj się na drugiej wizycie dzisiaj jeszcze tego innego doktora o te tętna. Za szybkie też nie jest dobre. Możesz mi na privie napisać kto robił prenatalne i był niezbyt miły? Żebym kiedyś tam nie trafiła przypadkiem.
Dmg, Kic - zazdroszczę Wam, że przyjeżdżają do domu pobierać Nifty. Jakby u mnie tak robili to bym się zdecydowała, ale u nas trzeba iść do przychodni, a staram się minimalizować teraz wszystkie wyjścia do placówek medycznych oprócz tych które muszę.
Lalia - nadal nie mamy imienia, wydaje mi się, że mój mąż boi się mi powiedzieć, że imię, które mi się najbardziej podoba to temu się nie podoba. Mam nadzieję, że za kilka dni pojawisz się tu z dwiema kreskami! 😘Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
kic83 wrote:Sylwia
tętno prawidłowe! Nie ma czym się martwić. Jadłaś coś słodkiego tuż przed wejściem, żeby obudzić kropki?
Mój K trochę podłamany, że 2 dziewczynki i jeszcze wierzy, że chłopak 😂Lalia, dmg111, kkasia, Julik, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha super, że wszystko ok😁
Oj tata zwariuje na punkcie swoich małych Księżniczek 😍
Tetno wygląda ok 😉 nie denerwuj się wszystko jest i będzie dobrze 🤗Sylwucha lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Sylwucha, wszystko oki, gratulacje! ale też rozumiem, że jak lekarz jest oschły, to od razu to jakoś zmniejsza radość, eh, oby następne usg było przyjemne
Dmg, gratulacje zdrowej dziewczynki! Mega!
Ja coraz bardziej się niecierpliwię, tzn. coraz bardziej chciałabym wiedzieć, kto tam u mnie w środku rośnie, chłopak czy dziewczyna;) co do nifty i pappy to zdecydujemy po mojej dzisiejszej wizycie co robić i w jakiej kolejności
kic83, dmg111, Sylwucha lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Kic, na pewno się oswoi 😘 na studiach, na Psychologii rozwojowej mówili nam, że najlepsza relacja wśród rodzeństwa to Starsza siostra i Młodszy brat, naprawdę 😉 ja jestem z takiego układu i super mamy kontakt z bratem 😁 ja jestem córeczka tatusia a on synek mamusi 🤦♀️😅
Ania, myślę, że w końcu znajdziecie takie imię, że nie będziecie sobie potrafili wyobrazić że Wasz synek może się inaczej nazywać 😍 dziękuję Ci ogromnie za Twoje wsparcie 😘Wik89, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
U nas będzie Lenka i Oliwka. Myślałam, że jakby był chłopak, to Oliwier albo Kacper 😎 Ale to już księżniczki 😊 K chciał kupować hełmy i karabiny 😂, a będzie musiał różdżki i korony 😂😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 12:38
Wik89, Zulugula, Lalia, Anet.kaa, dmg111, Koteczka82, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Nie jadlam, zapomniałam 😉 Ale dzidziutki były ruchliwe. W ogóle jakaś zamulona byłam. Sama mam niziutkie ciśnienie 😉 zaraz kawka. 4 dzień bez mdłości 💪
Mój K trochę podłamany, że 2 dziewczynki i jeszcze wierzy, że chłopak 😂
haha tyle bab w domu 😁 może któreś jeszcze pokaże siurka 😁 nie martw się na zapas z tym tetnem, spytaj jeszcze dzis tego drugiego lekarza:)💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
Sylwucha, ładne! ja jestem bardzo za Oliwią, ale jest póki co mały opór ze strony męża
ale mamy sporo innych pomysłów, i dla dziewczynki i dla chłopcaLalia, Sylwucha lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023