Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sylwucha... Ale beda córeczkami tatusia o matulu😅❤🤩😍 A corkom tez mozna hełmy i karabiny przeciez kupić 😂! Gratulacje❤
Sylwucha lubi tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julcia cc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym 1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Zulugula wrote:haha tyle bab w domu 😁 może któreś jeszcze pokaże siurka 😁 nie martw się na zapas z tym tetnem, spytaj jeszcze dzis tego drugiego lekarza:)
Same baby 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 12:39
Zulugula, Lalia, Iryska lubią tę wiadomość
-
Zulugula, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwucha, to tylko stereotyp że dziewczynki to księżniczki
Moja córcia piękna jak Aniołek, ale zachowanie to ma typowego chłopaka, wlazi gdzie się da, broi, byle się ubrudzic... Masakra! 😂
Synek z kolei mam wrażenie że duszę ma bardziej dziewczęca 😂
Sylwucha, boo123, Lalia, Anet.kaa, dmg111, Wik89, Koteczka82, OdpuszczonaNona, Ounai, doomi03, Kitka_87 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha super, będą babki rządzić w domu 🙂
Motylek ale masz aniołka pięknego 😍 marzy mi się taka słodka dziewczynka, nie mogę się doczekać aż poznam płeć.Lalia, Sylwucha, SzalonaOna lubią tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Sylwucha wrote:U nas będzie Lenka i Oliwka. Myślałam, że jakby był chłopak, to Oliwier albo Kacper 😎 Ale to już księżniczki 😊 K chciał kupować hełmy i karabiny 😂, a będzie musiał różdżki i korony 😂😂😂
Ale widzieliście cipki? Rzeczywiście dobry sprzęt miał i potwierdził dwie księżniczki? 😘Lalia, Zulugula, OdpuszczonaNona lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Ale widzieliście cipki? Rzeczywiście dobry sprzęt miał i potwierdził dwie księżniczki? 😘
"Widzieliście cipki? 🤔" hahaha jakby to ktoś obcy czytał 😂😂😂 uwielbiam Was 🤩Sylwucha, kic83, Zulugula, Julik, dmg111, Koteczka82, Kitka_87 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Ale widzieliście cipki? Rzeczywiście dobry sprzęt miał i potwierdził dwie księżniczki? 😘
Dla mnie to była jakaś pikseloza. Mało, co tam widzialam😉
Na pewno nie było pindoli. Chyba, że jeszcze wyrosną 😎Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 13:24
Annia, Kitka_87 lubią tę wiadomość
-
U nas pierwsza miała być Wiktoria albo Julia, wybraliśmy Wikusie
Teraz miała być Julka/Oliwia/Natalia/Alicja
Jest chłopak, córcia mówi że może Wiktor do kompletu?
Aleksander ma dużo zrobnień, to samo Maksymilian, Oliwier też fajnie dla nas brzmi, zobaczymy, jeszcze pół roku mamy.Lalia, SzalonaOna, Koteczka82, OdpuszczonaNona, doomi03, Kitka_87 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Lalia wrote:Kic, na pewno się oswoi 😘 na studiach, na Psychologii rozwojowej mówili nam, że najlepsza relacja wśród rodzeństwa to Starsza siostra i Młodszy brat, naprawdę 😉 ja jestem z takiego układu i super mamy kontakt z bratem 😁 ja jestem córeczka tatusia a on synek mamusi 🤦♀️😅
Ania, myślę, że w końcu znajdziecie takie imię, że nie będziecie sobie potrafili wyobrazić że Wasz synek może się inaczej nazywać 😍 dziękuję Ci ogromnie za Twoje wsparcie 😘
Mam nadzieję, że tak właśnie będzie, dziękuję 😘Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Iryska wrote:No, a mi na prenatalnych powiedziała, że na tym etapie ciężko stwierdzić na 100 procent, bo to są jakieś listewki płciowe dopiero, czy coś takiego, które ciężko rozróżnić i nie będzie wróżyć🙄. A sprzęt miała super😤
Wyskoczył do mnie z tekstem, że to jest badanie na określenie wad, a nie płci 😐
Później ja się przestałam odzywać, to trochę stonował.