Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny rano test biały jak śnieg a ja wcale nie czuję się na @ cycki tylko troszkę bolą, brzuch i plecy wcale i tylko w pachwinie i jajniku mnie boli ☹️ sama nie wiem co myśleć może za wcześnie ten test? W sumie to dopiero 26dc 😫
Nie wiem czy odstawić luteine czy nie ☹️ nie chcę przedłużać cyklu ale jak by się jednak udało to średnio odstawiać lutke jak mam problem z progiem wrr 😠Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Nona wrote:Morwa, badalas 17-hydroksyprogesteron ?
Mam w 2 dc az 2,06 ng/ml czyli na follikularna za duzo mam..
NORMY:
faza follikularna 0,2- 1,3 ng/ml
faza lutealna 1,0- 4,5 ng/ml
po menopauzie 0,2- 0,9 ng/ml
Morwa, badalas tez krzywa insulinowa i cukrową? Cos czuje ze to jets powiązane. Ciągle jestem ospała, mimo że nie jem słodyczy, jestem szczupła, w ciazy próby z glukozą po 2h byly niby ok ale to juz 5 lat mija...
http://www.czytelniamedyczna.pl/1210,androgenizacja-pochodzenia-jajnikowego-i-nadnerczowego.htmlNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ata114 wrote:Jak myśli cię dzisiaj mam 8 dzień cyklu czy bezpiecznie strać się od razu po ciąży biochemicznej czy odczekać miesiac
Staraj się! Ja się starałam od razu po pustym jaju, poronienie samoistne... cb ponoć zdarza się często i często kobiety nawet o niej nie wiedzą.. powodzenia!Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
nick nieaktualnykic83 wrote:Mam plan na nowy cykl.
Monitoring 11/12 dc
Testy owu kontynuuje, te Celarblue
Mam zamiar nie przegapić owu 🙈 i pociągnąć 3/4 razy pod rząd
Dalej bierzemy suplekic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:Dziewczyny rano test biały jak śnieg a ja wcale nie czuję się na @ cycki tylko troszkę bolą, brzuch i plecy wcale i tylko w pachwinie i jajniku mnie boli ☹️ sama nie wiem co myśleć może za wcześnie ten test? W sumie to dopiero 26dc 😫
Nie wiem czy odstawić luteine czy nie ☹️ nie chcę przedłużać cyklu ale jak by się jednak udało to średnio odstawiać lutke jak mam problem z progiem wrr 😠 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA owu muszę mieć dziś w takim razie, bo skoro wczoraj na usg był pęcherzyk z tym malutkim w środku, poakznych rozmiarów, to gin mówiła że owu dziś, no max jutro rano jak dla niej. Ale że obstawia dziś.. Więc może w sumie nic straconego?
Klaudia9212 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiaKK wrote:Staraj się! Ja się starałam od razu po pustym jaju, poronienie samoistne... cb ponoć zdarza się często i często kobiety nawet o niej nie wiedzą.. powodzenia!
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
motylek1909 wrote:A ile dpo jesteś?
Motylku nie wiem bo nie wiem czy owulacja w ogóle była ☹️ w ostatnich miesiącach nie było ☹️ nie miałam w tym cyklu monitoringu bo doktor powiedział że nie robimy przy zmianie leków.
Czułam jajniki 9,10,11 dc i było mokro. 11 dc bolały mnie dodatkowo plecy. Później już jajniki nie bolały. Dzisiaj mam 26dc a mój cykl to w ostatnich miesiącach ok 27-30dni.
Nigdy nie testowałam tak wcześnie ☹️Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Koteczka82 wrote:Motylku nie wiem bo nie wiem czy owulacja w ogóle była ☹️ w ostatnich miesiącach nie było ☹️ nie miałam w tym cyklu monitoringu bo doktor powiedział że nie robimy przy zmianie leków.
Czułam jajniki 9,10,11 dc i było mokro. 11 dc bolały mnie dodatkowo plecy. Później już jajniki nie bolały. Dzisiaj mam 26dc a mój cykl to w ostatnich miesiącach ok 27-30dni.
Nigdy nie testowałam tak wcześnie ☹️ -
motylek1909 wrote:Kicus test negatyw. Myślę że pekl mi pęcherzyk dziś rano/w południe. Także dziś się postaramy wieczorem i zaczynam się modlić 😂
Obstawiam że dziś pękł, tak działajcie!!!
Dziewczyny mnie namawiały do bzykanka po pęknięciu ,więc i ja Ciebie!motylek1909, Nona lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Anet.kaa wrote:Też mam taki plan, wizyta u doktorka już klepnięta, ale ja sobie i Tobie życzę nie zrealizowania tego planu 😀
Kochana 😘Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Angie1985 wrote:Koteczku jak nie będzie dalej miesiączki to trzeba powtórzyć test. A ty chyba bierzesz dupka czy coś podobnego?
Tak biorę luteine dopochwowa i dlatego mam problem. ☹️Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualnyKoteczka82 wrote:Motylku nie wiem bo nie wiem czy owulacja w ogóle była ☹️ w ostatnich miesiącach nie było ☹️ nie miałam w tym cyklu monitoringu bo doktor powiedział że nie robimy przy zmianie leków.
Nigdy nie testowałam tak wcześnie ☹️ -
nick nieaktualny