Niedobitki - nasze testy to żart statystyki 💩⛔
-
WIADOMOŚĆ
-
Wtrącę się nieco, ale wynik wskazuje na przewlekłe zapalenie endometrium. U mnie było 16 i to już było „+++” i mam zrobić biopsję czy aby na pewno jeden pomógł.Olisska wrote:@Motylek według tej legendy na wyniku u Ciebie chyba nie zapalenia, ale niech się ktoś inny jeszcze wypowie bo ja sama mam problem z rozszyfrowaniem mojego wyniku 🫣
https://zapodaj.net/plik-INTnbkABVK
Dr gpt mi pisze że mam przewlekle zapalenie endometrium i trzeba antybiotyk, natomiast na wizycie lekarz się w ogóle do tego nie odniosł, powiedział że wynik jest okej 🙄Starania od 02.2024
klinika leczenia niepłodności od 07.2025
Ona 33l.
Biochem 06.2024
Hormony w normie, owulacje obecne, AMH 2,58
Przewlekłe zapalenie endometrium
Pai hetero, MTHFR hetero
MUCH czysty, Kariotyp OK
On 34l.
Seminogram w normie, morfologia 2%
HBA 64%, stes oksydacyjny 1,6,MAR 0%
Chromatyna - 22%, Kariotyp OK -
Olisska w szoku jestem, że lekarz powiedział, że wynik jest ok, 28/10 to już naprawdę wysoki wynik, ja leczyłam 6-8 komórek w dwóch cyklach antybiotykami,
siesiepy, PaulinKA lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze🤱 od I 2022
✅ 👩🏼 AMH, BMI, CD138, sonoHSG
⭕️ Hashimoto, kirAA, IO
✅ 👱🏻♂️
2025
czerwiec IUI ❌
wrzesień IVF - ❄️❄️❄️❄️ -
Olisska, a masz jakieś objawy? Rzeczywiście wygląda to niepokojąco.
Frajda, okropna babka, szkoda że wszędzie jesteśmy narażone na takie przykre komentarze 😐Starania od 2023r.
03.24 💔💔
♀ Hashimoto, trombofilia wrodzona
♂ Oligoteratozoospermia (kariotyp, CFTR, AZF ✔️)
🔜 IVF? -
Oliska ja bym to skonsultowała u innego lekarza. Sama mam wynik 3/10 i usłyszałam u lekarza że od 5/10 się leczyStarania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
• CD138 - 3/10, bez cech przewlekłego stanu zapalnego
• antyHCV - błędnie dodatni wynik, wykluczony w laboratorium poradni chorób zakaźnych
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle ❌
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle ❌
- 09.2025 - Aromek 2x1, dwa PD po jednym na każdym jajniku
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – ✅
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Dziękuję dziewczyny za trzymanie kciuków ! To mega dużo dla mnie znaczy - Wasze wsparcie. Zrobiłabym teraz emotkę wzruszonych oczek, ale piszę z kompa

Dziś 5 dzień stymulacji (wieczorem wlecą piąte zastrzyki). Pani Doktor na lewym jajniku, który zazwyczaj jest aktywny naliczyła 4 pęcherzyki, a na prawym (który większość cykli spał i jest po laparoskopii - i na nim była torbiel) - o dziwo 5-6 pęcherzyków. Więc łącznie 10. Przynajmniej na ten moment. Ona była zadowolona. Nie wiem co Wy uważacie bo ja jestem zielona w tych tematach. Czy tyle pęcherzyków jest spoko jak na 4 dni stymulacji i AMH 0,4 ? Ale trochę odetchnęłam, że jednak coś się zadziało.
Mam jeszcze podgląd w pon, a punkcja jednak raczej w pt.
Pani Doktor powiedziała mi też (gdy zapytałam), że zapładniamy więcej niż 6 (jeśli uda się więcej uzyskać) bo cytuję "żeby nie musiała już Pani przechodzić stymulacji drugi raz". Trochę mnie to wybiło z rytmu. Z jednej strony się cieszę, a z drugiej boję
Frajda, Carrie12, Gnom lubią tę wiadomość
✨️8 - 18.09.25 stymulacja ivf ✨️14cs ❌️
✨️19.09.25 punkcja🤞
SMOKI 🐲 DO POKONANIA :
1. Namówić męża na 1 procedurę ✅️
2. Zdobyć zaświadczenie od diabetologa ✅️
3. Wyhodować jakieś pęcherzyki ✅️
4. Mieć min. 2 dojrzałe komórki jajowe ✅️ (6 🥚)
5. Udało się min. 1 zapłodnienie ✅️
6. Zarodek przetrwał do 3 doby ✅️
7. Zarodek przetrwał do 5 doby ✅️ (3❄️ - 4AB, 4BA, 4BB)
8. Zarodek rozmroził się - transfer ⬜️
9. Pozytywna beta HCG ⬜️
ona 🙍♀️ : ❌️ cukrzyca t.1, hashi, endo III stopnia, podejrzenie adenomiozy ,THFR 667tc, PAI (hetero), AMH 0,52/0,40, nk 1% cd56
on 🙎♂️ : IO, obniżone parametry nasienia -
Cukrzyk, tyle pęcherzyków jest spoko na obojętnie jakie amh 😉 A jak chce zapłodnić więcej niż 6 to tylko się cieszyć.
cukrzyk1991, siesiepy, Julia24 lubią tę wiadomość
Starania od 2023r.
03.24 💔💔
♀ Hashimoto, trombofilia wrodzona
♂ Oligoteratozoospermia (kariotyp, CFTR, AZF ✔️)
🔜 IVF? -
Aszin - a co do wyników męża. U nas było podobnie - gdy poszłam robić kariotyp u siebie w mieście (19k) to babeczki totalnie nie wiedziały co gdzie pozaznaczać i same mi powiedziały, że nie rozumieją co jest napisane w tych formularzach xD My jeszcze czekamy za wynikami męża (kariotyp).✨️8 - 18.09.25 stymulacja ivf ✨️14cs ❌️
✨️19.09.25 punkcja🤞
SMOKI 🐲 DO POKONANIA :
9. Pozytywna beta HCG ⬜️
ona 🙍♀️ : ❌️ cukrzyca t.1, hashi, endo III stopnia, podejrzenie adenomiozy ,THFR 667tc, PAI (hetero), AMH 0,52/0,40, nk 1% cd56
Frajda - to jest straszne ! Ona Ci radzi, żebyś odpuściła to mogłaś jej zacząć radzić co może zrobić, żeby schudnąć
Oko za oko !
Ja rozumiem, że ludzie chcą udzielać dobrych rad, ale eh.... dlatego doceniam moje przyjaciółki i koleżanki dookoła - bo często czytam że "koleżanki" też potrafią mówić niestosowne rzeczy. Na szczęście moje w większości po prostu mnie wysłuchują lub ewentualnie starają jakoś pocieszać. Zresztą one też z dziećmi nie miały jakoś super łatwo.
Frajda lubi tę wiadomość
✨️8 - 18.09.25 stymulacja ivf ✨️14cs ❌️
✨️19.09.25 punkcja🤞
SMOKI 🐲 DO POKONANIA :
9. Pozytywna beta HCG ⬜️
@cukrzyk to super że nie masz objawów ubocznych, myśle że 10 to ładna ilość, teraz niech sobie dojrzewają 😉
@olisska kurcze masz więcej tez opisane, ja mam wrażenie ze dostałam bieda opis 😕 no i większość wyników jest że komórek jest x/10 tu jest do x/1 nie ogarniam 🙃 czytałam też że często dodatnie cd56 jest przy stanie zapalnym, ciekawe co lekarka mi na to powie
@frajda i dobrze powiedziałaś, nie potrzebujemy ciotek dobra rada 🫣
@aszin o jeny też bym się wkurzyła, a moze przez to że wydłużył się czas oczekiwania to zarządzaj rekompensaty, w końcu to z ich winy czekaszWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września, 14:09
cukrzyk1991, Frajda lubią tę wiadomość
32 & 34. ⛪ 2020 r
04/24 - 💔 9 tydz Madzia
12/24 - 💔 7 tydz Józio
3 x stymulacje letrozolem ❌
I IUI - 15/10/25 🙏 ⏸️ metformina, acard, luteina, clexane, witaminy, magnez
10dpo beta - 22,5 mIU/ml prog - 45,9 ng/ml
12dpo beta - 59,1 mIU/ml prog - 47,3 ng/ml
20 dpo beta - 2013 mIU/ml prog - 30,9 ng/ml
7.11 - GS 5,5mm 🫧
Wizyta 13.11 🙏🙏🙏
Ona: PCOS, IO, MTHFR hetero, PAI homo, cd56 dodatnie
On: IO, morfologia 1%->14%, FDNA 16%->8%, Msome I+II 23%, stres oxy 1.82 mv/mln/ml, hba 62% -> 68%, ruch - 15%, aglutynacja 3D, much , posiewy- ok, Mar ujemny -
Dzięki dziewczyny, czyli intuicja mi dobrze podpowiadała że coś jest nie tak. Oczywiście skonsultuję to z innym lekarzem bo, by mi to nie dało spokoju ale zaniepokoiłam się tym, że mówicie że to wysoki wynik 🥲 ALE WIECIE CO…. Ja się CIESZE. Cieszę się że coś w końcu wyszło, nareszcie mamy jakiś punkt odniesienia do tych ciągłych niepowodzeń
@aszin jakieś inne objawy oprócz niepłodności? 😂 nie wiem czy to tym stricte jest związane ale mam bolesne i obfite miesiączki, ostatnio ciągle jakieś infekcje łapie i bóle przy stosunkach. Zrobię jeszcze to specjalistyczne USG endometriozy zeby wykluczyć,mam to cały czas z tyłu głowy ale to może późną jesienią jakoś bo nie wyrobimy ze wszystkim na raz finansowo 🫣
siesiepy lubi tę wiadomość
2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs (wcześniej jeden niedrożny jajowód, obniżone parametry nasienia i wysokie TSH)
•niedoczynność tarczycy euthyrox 25
09.24 - TSH 3,09
11.24 - TSH 1,26
03.25 - TSH 1,72
09.25 - TSH 2,64 -> 50 mg
🤷🏼♀️Ona
09.24- HSG oba jajowody drożne
Badania 4dc
FSH 6,44
LH 3,24
Estradiol 35
Testosteron 26,62
SHBG 31,70
Prolaktyna 19,23
AMH 4,72
Ferrytyna 7,5 ❌ - ascofer
💁🏼♂️On
Ilość plemników 224 mln
Koncentracja 44 mln
Ruch a 35%, ruch b 33%
Morfologia 18% 🔥
Aktualnie 22 cs o rodzeństwo 🥲
1. Aromek + ovitrelle ❌
2. Aromek + ovitrelle ❌
3. Aromek + ovitrelle ❌
Sierpień- przerwa (biopsja endometrium- Cd138 +, 28/10 🆘)
4. Aromek + ovitrelle ❌
5. Aromek ❌
AKTUALNIE PRZERWA KILKA MIESIĘCY na przeleczenie stanu zapalnego endo i ratowanie psychiki 🥲 -
Oliska ja ma bardzo obfite i bolesne miesiączki odkąd pamiętam i właśnie lekarz z poradni od razu mi powiedział że przy tym trzeba wykluczyć zarówno endo i adeno oraz zrobić histeroskopię i właśnie bioposje endometrium czy nie ma stanu zapalnego. Ale jak widać po moim przykładzie takie objawy mogą ale nie koniecznie świadczą o tych chorobach.
Masz jakiegoś zaufanego ginekologa?
Cukrzyk 10 pęcherzyków to nawet przy wyższym AMH bardzo dobry wynik
Oby było z tego tyle samo dobrych komórek
cukrzyk1991, Carrie12 lubią tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
• CD138 - 3/10, bez cech przewlekłego stanu zapalnego
• antyHCV - błędnie dodatni wynik, wykluczony w laboratorium poradni chorób zakaźnych
Stymulacja
- 04.2025 – Aromek 1x1, PD na lewym jajniku , nie pękł po Ovitrelle ❌
- 05.2025 – Aromek 2x1, PD na prawym jajniku, pękł 4 dni wcześniej niż planowanie podania Ovitrelle ❌
- 09.2025 - Aromek 2x1, dwa PD po jednym na każdym jajniku
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – ✅
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
@Olisska obserwuję często, że takie wysokie zapalenie, wyleczone skutkuje w szybkim czasie zajściem w ciążę 🙂 także oby to był ten brakujący puzzelek.
@cukrzyk super wieści, oby tak dalej.
@Motylek93 ja też miałam taki krótki opis, chyba zależy czy to biopsja czy histeroskopia ale mogę się mylić
Olisska, cukrzyk1991 lubią tę wiadomość
Starania od 2020
🧑🦱 30 👱 34🐈⬛
Letrox, Bromocorn
AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56
12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
genotyp Bx brak kirow: 2DS1, 3DS1, 2DS5 ⛔
Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
Homocysteina, Białko s, Białko c, krzywa cukrowa i insulinowa, ANA2, Cytokiny, Trombofilia Immunofenotyp, komórki NK, biopsja endometrium, witaminy, kariotypy ✅
MTHFR - heterozygotyczne
PAI-1- heterozygotyczny
Accofil 💉Hydroxychloroquine, Acard,Equoral, Encorton
Cross Match 29,7%
Allo Mlr 0%
Adenomioza głęboko naciekająca 🚨❌
Zmiana kliniki 10.25
IVF II - start listopad -
@Alysa chodzę na nfz tutaj na moim zadupiu, myślałam o dr Janowcu ale któraś dziewczyna pisała że dr Zaczyka są szybsze terminy więc pewnie do niego będę próbowała uderzać, żeby to wszystko zdiagnozować bądź wykluczyć.
Natomiast muszę znaleźć jakiegoś innego ginekologa w mojej okolicy z terminem na „już” żeby przepisał mi antybiotyk, chyba że lekarz rodzinny też może na tej postawie? 🤔 ale chyba biorąc antybiotyk nie można się starać tak?
@Marz przyjmuje tą energię 😁
Marz91 lubi tę wiadomość
2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs (wcześniej jeden niedrożny jajowód, obniżone parametry nasienia i wysokie TSH)
•niedoczynność tarczycy euthyrox 25
09.24 - TSH 3,09
11.24 - TSH 1,26
03.25 - TSH 1,72
09.25 - TSH 2,64 -> 50 mg
🤷🏼♀️Ona
09.24- HSG oba jajowody drożne
Badania 4dc
FSH 6,44
LH 3,24
Estradiol 35
Testosteron 26,62
SHBG 31,70
Prolaktyna 19,23
AMH 4,72
Ferrytyna 7,5 ❌ - ascofer
💁🏼♂️On
Ilość plemników 224 mln
Koncentracja 44 mln
Ruch a 35%, ruch b 33%
Morfologia 18% 🔥
Aktualnie 22 cs o rodzeństwo 🥲
1. Aromek + ovitrelle ❌
2. Aromek + ovitrelle ❌
3. Aromek + ovitrelle ❌
Sierpień- przerwa (biopsja endometrium- Cd138 +, 28/10 🆘)
4. Aromek + ovitrelle ❌
5. Aromek ❌
AKTUALNIE PRZERWA KILKA MIESIĘCY na przeleczenie stanu zapalnego endo i ratowanie psychiki 🥲 -
Lorcia - imponujesz mi tym, że potrafisz tak poczekać naprawdę. Mam nadzieję że usłyszysz dobre wieści o swoim zarodeczku. Zasługujesz na to kochana. 🤭
Sikoreczko - niech się tam mości i układa kropka na kolejne 9 miesięcy ❤️🍀
Hoduję to za dużo powiedziane, to moje pierwsze podejście. Dużo ludzi pyta, czemu motyle- głupio mi wtedy walić im odpowiedzią, że od straty motyle kojarzą mi się z moim nienarodzonym dzieciątkiem i chce je mieć obok siebie cały czas, więc odpowiadam, że byłam w motylarni i mi się spodobało. 🙈 na szczęście mój mąż jest do mnie dobrze dopasowany i na mój pomysł o zakupie wylęgarni powiedział tylko „ekstra, kiedy będą?” 🤭
Mallow - myślę, ze pierwszym krokiem powinna być po prostu wizyta już w klinice, oni tam trochę inaczej patrzą niż zwykli ginekolodzy, i nie oznacza to, że od razu będą chcieli Was wrzucać do in vitro. Moja ginekolog zasugerowała mi klinikę mimo, że nie podejrzewala problemów ze względu na sam staż starań. Wiele z nas jest już w programie, a immunologii dalej nie ruszały wiec może warto przed wykonaniem jakichś badań zapytać lekarzy, które warto zrobić.
Marz- żyje się raz, ja bym pojechała i przeżyła nową przygodę, a wizytę odroczyła w czasie w tej sytuacji. 🤭 ale najważniejsze żebyś podjęła decyzję w zgodzie ze sobą i swoimi odczuciami.
Moja klinika też jest mała, nigdy nie ma tłumów, terminy zawsze są. Personel jest miły, cenię sobie że zawsze odbierają telefon, a kontakt z emlabem też był dobry.
Oczekująca - miałam 3 inseminacje, Ale my je robiliśmy tylko po to, żeby uzyskać kwalifikacje do in vitro. Bez tego nie chcieli kwalifikować. Gdybym miała wybór, zrobiła bym może jedną, a nóż by zadziałało, ale nie zdecydowała bym się na 3, gdybym nie musiała. Też wolałabym zapłacić za suplementy, 3 miesiące to idealnie żeby się przygotować do procedury.
Cukrzyk - ja czułam duży ból wczoraj w jajniku, a nic tam nie ma i nie rośnie- potwierdzone info. Dziewczyny wcześniej miały rację. Każdy nie dość że indywidualnie jako osoba reaguje, a do tego jeszcze każdy cykl danej osoby się różni jeden od drugiego. Nie martw siebie i jajek! Będzie dobrze! 🤭 przypomnij mi jakie leki dostałaś ?
Aszin - widoki urlopowe zacne, mam nadzieję że trochę chociaż odpoczęłaś psychicznie, głowa przewietrzona itd ☺️
Mój ulubiony tekst - jak odpuścicie to się uda. No jak odpuszczę to mój jajowód odrośnie, drugi się wygładzi i wyprostuje, a moje zrosty się rozpuszczą 😂 trzeba było pani powiedzieć że blokuje to Ci się głowa jak jej słuchasz, bo wyskakuje komunikat „error, klamka alert” 🤦🏽♀️
Carrie12, Marz91, Motylek93, cukrzyk1991, mallow lubią tę wiadomość
starania od 01.2023
08.2023 👼CP - wycięty prawy jajowód
👩31l. - IO, nadwaga
AMH - 1.020 👎🏻
jajowód drożny✅
Kariotypy ⏳
🧔31l.
Ogólne badanie nasienia - OK
Morfologia 1%❗️
HBA - 74%✅
Test Mar - negatywny✅
Fragmentacja DNA 13% ✅
Kariotypy ⏳
3 x IUI - 2025r. ❌
I IMSI - 07.2025 - Rekovelle, Menopur ❌ 3MII -> 2 zapłodnione -> 0 ❄️
II IMSI - 09.2025 - Gonal-F, Mensinorm ❌ 8MII -> 6 zapłodnionych -> 0❄️ -
aszin wrote:Aurora, ja sobie wytatuowałam dwa motylki po stracie 🥹 wiec bardzo rozumiem!
Mój plan jest taki, że jak w końcu się uda i pojawi się dziecko, to pojawi się też tatuaż i na pewno będą to motylki. 🥰starania od 01.2023
👩31l. - IO, nadwaga
AMH - 1.020 👎🏻
jajowód drożny✅
Kariotypy ⏳
🧔31l.
Morfologia 1%❗️
HBA - 74%✅
Test Mar - negatywny✅
Fragmentacja DNA 13% ✅
Kariotypy ⏳
3 x IUI - 2025r. ❌
I IMSI - 07.2025 - Rekovelle, Menopur ❌ 3MII -> 2 zapłodnione -> 0 ❄️
II IMSI - 09.2025 - Gonal-F, Mensinorm ❌ 8MII -> 6 zapłodnionych -> 0❄️ -
U mnie raczej nici z ciąży w tym cyklu... Jestem załamana
Odebrałam wyniki
Progesteron 0.149 mg/ml
Estradiol 88.2pg/mL
.....Starania o pierwsze maleństwo od 08.25♥️🥹
Czekamy na ⏸️🤞🏻🍍🍍
08.25r.-niepękniety pęcherzyk (bez owulacji)
09.25r.-brak okresu wywołanie luteina
10.25r.- dwa pęcherzyki prawy jajnik zmalały (bez owulacji)
11.25🩷🩵CS1(Lametta+ovitrelle)afirmuje udany cykl! ⏸️🤞🏻
„Zanim cię ujrzałam, już cię kochałam. Zanim cię usłyszałam, już cię znałam.” – Nieznany autor -
Dziewczyny,
Myślicie że operacja ( trwała 5h) w znieczuleniu ogólnym + antybiotyk na 7 dni mogły mi rozjechać cykl?
Operację miałam na śliniankę i w ogóle się tym nie stresowałam. Byłam w 7dc. Cykle zazwyczaj mam 29 dniowe, dzisiaj 32 dc i nic. Żadnych objawów, mam tylko podwyższoną temperaturę i trochę biegunkę…na teście biel 😔(dziś 13dpo). Myślicie że jest jeszcze nadzieja?👧30 👦31
starania od 01/2025
Od 5-6 miesiączki AH 🙈
🤒Endometrioza IV st, adenomioza
💉Badania/ zabiegi:
AMH: 6.8 ✅
Histeroskopia (polipy macicy): 2015r, 2017 🚩
FSH, LH, Prolaktyna ✅
Progesteron (8dc)= 6.2 🚩, 13.2 oraz 10.5
Nasienie męża ✅
💊Leki:
Pueria Uno
NAC, kurkumina, olej TRIO GLA, olej z wiesiołka, ashwaganda, koenzym Q10, magnez, selen
Progesteron (od 2-10dpo)
⭐️08.10.2025 ⏸️, betaHCG=234
⭐️10.10.2025 betaHCG=633

-
Cukrzyk super!!!
ja bardzo żałuję, że z moich 10 komorek zaplodnili 6.. nie potrafię do teraz zrozumieć wersji lekarza. Ale już po ptakach.
Aurora wczoraj pierwszy raz w życiu wpadł mi do mieszkania w centrum miasta motyl pawie oczko. Glowa odrazu powiedziała to znak! 😂 bardzo mi sie podoba jak ktoś ma takie nieoczywiste pasję. 💚
Motylek93, cukrzyk1991 lubią tę wiadomość
Starania od 06.2022
👦
ciężka oligospermia - brak przyczyny 🔴 hormony, genetyka,usg OK.
👩
torbiele w piersiach 🔴
cykle regularne 27 dni potwierdzone owulacje, niski progesteron 7dpo
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
I INV 10 komórek ➡️ 3 ❄️4BA 2x2BB
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
"Żelazo trzeba kuć
Co miałeś robić - rób
Nie czekaj już na cud"
🍀🍀🍀🍀

-
Sikoreczkaaa wrote:Cukrzyk super!!!
ja bardzo żałuję, że z moich 10 komorek zaplodnili 6.. nie potrafię do teraz zrozumieć wersji lekarza. Ale już po ptakach.
Aurora wczoraj pierwszy raz w życiu wpadł mi do mieszkania w centrum miasta motyl pawie oczko. Glowa odrazu powiedziała to znak! 😂 bardzo mi sie podoba jak ktoś ma takie nieoczywiste pasję. 💚
Mi lekarz tłumaczył, że przy pierwszych dwóch procedurach nie zapładniają więcej, jeśli nie podejrzewają problemów. Taki zapis mają. U mnie też mówił o 6. teraz już chyba zmieni zdanie, po porażce pierwszej stymulacji. Motyl, to zawsze dobry znak. Jeśli nie zwiastuje dobrych informacji, to i tak wywołuje uśmiech.
starania od 01.2023
👩31l. - IO, nadwaga
AMH - 1.020 👎🏻
jajowód drożny✅
Kariotypy ⏳
🧔31l.
Morfologia 1%❗️
HBA - 74%✅
Test Mar - negatywny✅
Fragmentacja DNA 13% ✅