Niedobitki - nasze testy to żart statystyki 💩⛔
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie klamka zapadła, wróciłam z kliniki, podpisałam papiery o zmianę realizatora programu. Panie dziwnie się popatrzyły i uśmiechnęły jak zobaczyły gdzie idę i nie wiem czy dlatego, że tam będzie tak źle czy dlatego, że znowu ktoś tam ucieka 😅 powtarzam sobie, że zawsze została jeszcze jedna zmiana, a ja już sama się tak zdiagnozowałam, że nie będzie co kombinować 🙂 staram się widzieć więcej plusów tej sytuacji.
I tak odnośnie ostatnio mojego przyciągania dobrych rzeczy, którego cały czas się uczę, dostałam ciekawą propozycję wyjazdu na tydzień do Chorwacji w ramach zielonej szkoły jako opiekun 😅 siedzę teraz pół dnia i też rozkładam to na czynniki pierwsze bo do jutra muszę się zdecydować. Musiałabym przesunąć tylko pierwszą wizytę w nowej klinice 🙂
I tak jak Aurora13 pisze, też każdy dzień staram się kończyć ze stwierdzeniem, że był dobry (bo był 🙂) i leżąc w łóżku myśleć tylko o tym co mi się udało i co wprawiło mnie w dobry nastrój
DEWG, Julia24, Frajda lubią tę wiadomość
Starania od 2020
🧑🦱 30 👱 34🐈⬛
Letrox, Bromocorn
AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56
12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
genotyp Bx brak kirow: 2DS1, 3DS1, 2DS5 ⛔
Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
Homocysteina, Białko s, Białko c, krzywa cukrowa i insulinowa, ANA2, Cytokiny, Trombofilia Immunofenotyp, komórki NK, biopsja endometrium, witaminy, kariotypy ✅
MTHFR - heterozygotyczne
PAI-1- heterozygotyczny
Accofil 💉Hydroxychloroquine, Acard,Equoral, Encorton
Cross Match 29,7%
Allo Mlr 0%
Adenomioza głęboko naciekająca 🚨❌
Zmiana kliniki 10.25
IVF II - start listopad -
Marz91 wrote:U mnie klamka zapadła, wróciłam z kliniki, podpisałam papiery o zmianę realizatora programu. Panie dziwnie się popatrzyły i uśmiechnęły jak zobaczyły gdzie idę i nie wiem czy dlatego, że tam będzie tak źle czy dlatego, że znowu ktoś tam ucieka 😅 powtarzam sobie, że zawsze została jeszcze jedna zmiana, a ja już sama się tak zdiagnozowałam, że nie będzie co kombinować 🙂 staram się widzieć więcej plusów tej sytuacji.
I tak odnośnie ostatnio mojego przyciągania dobrych rzeczy, którego cały czas się uczę, dostałam ciekawą propozycję wyjazdu na tydzień do Chorwacji w ramach zielonej szkoły jako opiekun 😅 siedzę teraz pół dnia i też rozkładam to na czynniki pierwsze bo do jutra muszę się zdecydować. Musiałabym przesunąć tylko pierwszą wizytę w nowej klinice 🙂
I tak jak Aurora13 pisze, też każdy dzień staram się kończyć ze stwierdzeniem, że był dobry (bo był 🙂) i leżąc w łóżku myśleć tylko o tym co mi się udało i co wprawiło mnie w dobry nastrój
Marz uwazam że zmiana kliniki to dobre posunięcie
jeżeli czułaś się niezaopiekowana to tym bardziej. 💜 w tej drugiej klinice są środki?
Marz91 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2022
👦
ciężka oligospermia - brak przyczyny 🔴 hormony, genetyka,usg OK.
👩
torbiele w piersiach 🔴
cykle regularne 27 dni potwierdzone owulacje, niski progesteron 7dpo
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
I INV 10 komórek ➡️ 3 ❄️4BA 2x2BB
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
"Żelazo trzeba kuć
Co miałeś robić - rób
Nie czekaj już na cud"
🍀🍀🍀🍀

-
Sikoreczkaaa tak są,i nie wiem czy to dobrze czy źle bo może mają tak mało pacjentów nikt tam nie chce przyjść 😅 już mam umówione wizyty wstępne, na których zrobią nam wszystkie badania. Jak zobaczyłam listę to ja połowy w tamtej klinice nie miałam robionych. Wstępnie zrobili na mnie dobre wrażenie. Nie chce też nakręcać się opiniami innych dlatego nie czytam, zerknelam tylko na ogólne opinie i raczej nie słyszałam na innych wątkach, żeby ktoś miał problemy z tą kliniką. Dla mnie też na plus bo skończą się moje rozjazdy, że część rzeczy we Wrocławiu a część w Katowicach, jak ja do Wrocławia już mam ok. 2 godzin drogi. Teraz wszystko będzie na miejscuStarania od 2020
🧑🦱 30 👱 34🐈⬛
Letrox, Bromocorn
AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56
12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
Homocysteina, Białko s, Białko c, krzywa cukrowa i insulinowa, ANA2, Cytokiny, Trombofilia Immunofenotyp, komórki NK, biopsja endometrium, witaminy, kariotypy ✅
MTHFR - heterozygotyczne
PAI-1- heterozygotyczny
Cross Match 29,7%
Allo Mlr 0%
Zmiana kliniki 10.25
@Aurora, to kciuki za rychłe nadejscie @! A potem oczywiscie za stymulacje🥹
@Marz, czyli gdzie teraz będziecie? Wroclaw?? Ktora klinika?⏳️01.2024
🚺LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, endometrioza, adenomioza, NK, hipoglikemia reaktywna, IO, KIR
🚹: morfo 4%; ruch a+b- 40%, koncentracja 17mln/ml, , SDF-15%, IO, Hashi, niedoczynność tarczycy
IVF 🙏
💉10.2025: 7❄️
💊Diphereline...🤞⌛️
"Zes*am się, a nie dam się." -
Hej Dziewczyny, przepraszam, że się tak wbijam, ale tyle się dzieje, że nie mam kiedy nawet przeczytać…
Byliśmy dziś w klinice i jeśli nic nie zaskoczy do końca roku to zaczynamy od stycznia in vitro. Póki co moje przewlekłe zapalenie endometrium jest do zweryfikowania, a dziś dupa, bo znów mam infekcję.
Czy któraś z Was miała inseminacje? Dziś obgadałam to z lekarzem, że koszt duży, a prawdopodobieństwo bardzo niewielkie i sama nie wiem czy dobrze robimy nie podchodząc do niej, ale mówiąc krótko to dużo kasy.
Powiedzcie mi, czy warto jakoś się „przygotowywać” do procedury już teraz? Normalny człowiek by powiedział, że na pewno pójdzie w kolejne 3 miesiące, ale już oszczędzę sobie bicia piany 😅🫣Starania od 02.2024
klinika leczenia niepłodności od 07.2025
Ona 33l.
Biochem 06.2024
Hormony w normie, owulacje obecne, AMH 2,58
Przewlekłe zapalenie endometrium
Pai hetero, MTHFR hetero
MUCH czysty, Kariotyp OK
On 34l.
Seminogram w normie, morfologia 2%
HBA 64%, stes oksydacyjny 1,6,MAR 0%
Chromatyna - 22%, Kariotyp OK -
@aszin teraz tak z głowy wszystkiego nie zacytuję bo w pracy też rozmawiałam, wiem że się zdziwiłam bo ja w tamtej klinice miałam robione tylko amh i wirusy a partnera nawet nie badali bo mieliśmy jakieś dawne wyniki nasienia i teraz przed 2 stymulacją po ponad roku nic nie chcieli powtarzać, ja mam chyba cytologię ostatnią robioną 1,5 roku temu bo ostatnio sprawdzałam.
@PaulinKA ja najbliżej mam do Wrocławia, bo ja bardziej w stronę Karpacza mieszkam 🙂 i cały czas byłam we Wrocławiu tyle, że punkcje i zabiegi miałam robione w Katowicach jako placówce wiodącej.Starania od 2020
🧑🦱 30 👱 34🐈⬛
Letrox, Bromocorn
AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56
12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
MTHFR - heterozygotyczne
PAI-1- heterozygotyczny
Cross Match 29,7%
Allo Mlr 0%
Zmiana kliniki 10.25
Czyżby to była klinika Gyncentum?Marz91 wrote:@aszin teraz tak z głowy wszystkiego nie zacytuję bo w pracy też rozmawiałam, wiem że się zdziwiłam bo ja w tamtej klinice miałam robione tylko amh i wirusy a partnera nawet nie badali bo mieliśmy jakieś dawne wyniki nasienia i teraz przed 2 stymulacją po ponad roku nic nie chcieli powtarzać, ja mam chyba cytologię ostatnią robioną 1,5 roku temu bo ostatnio sprawdzałam.
@PaulinKA ja najbliżej mam do Wrocławia, bo ja bardziej w stronę Karpacza mieszkam 🙂 i cały czas byłam we Wrocławiu tyle, że punkcje i zabiegi miałam robione w Katowicach jako placówce wiodącej.👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
👱♀️
❌Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, Hashimoto, BX - jeden KIR implantacyjny FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70)
AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌
✅MUCHa,ANA,ANA1,AMA,ASMA,Kariotyp
🧒
❌ Morfologia (2%)
✅ Kariotyp, Koncentracja
💉IVF
I procedura ❌
📆05.2025 - Bemfola 225, Menopur 100 -pobrano 4🥚komórki, 2 MII + biopsja endometrium, 0 ❄️
II procedura 🙏
📆01.08.2025
- Elonva 150, Gonal 150, Menopur 150
- ❄️ 4AA -> PGT-A ❄️ zdrowy mrozaczek
⏳CD138
A ch*j z tym wszystkim! -
Loraa wrote:Czyżby to była klinika Gyncentum?
TakStarania od 2020
🧑🦱 30 👱 34🐈⬛
Letrox, Bromocorn
AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56
12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
MTHFR - heterozygotyczne
PAI-1- heterozygotyczny
Cross Match 29,7%
Allo Mlr 0%
Zmiana kliniki 10.25
Hejka dziewczyny 🙂
@sikorka kciuki za zarodka niech ładnie się wgryza 🤞
@loraa oj ja to bym chyba chciała od razu wiedziec jaki wynik, takze równiez podziwiam 🙂
@julka super to już niedlugo transfer kciuki 🤞
@aurora kciuki za stymulacje 🤞
@cukrzyk jak tam samopoczucie na stymulacji? Coś juz czujesz?
@siesiepy gratulację widziałam w stopce że maluchowi pięknie serducho bije 🥳
@mallow tak jak dziewczyny radzą, zrób krzywą cukrzycową, IO bardzo rozwala płodność. Do tego homocysteina, ana, a jak masz zapas gotówki to można poszalec z kariotypem i kirami. Robisz raz i już masz spokój chociaż z nimi🙂
@oczekujaca jakbym miała płacić za IUI to bym jednak ta kasę przeznaczyła na suple. 3 miesiące przed warto zacząć boostować jajeczka do procedury.
@marz skoro tamci średnio się starali to faktycznie szkoda marnować czas 🙂
Mam już wyniki badań i u faceta wyszło ze niewiadomo skąd ma tą aglutynację. Posiewy ok, Mucha czysto, mar ujemny 🫣 Zastanawiam się czy mu nac nie zaszkodził. Teoretycznie powinien rozrzedzać, ale przez długi czas go braliśmy i nie wiem czy nie zadziałał odwrotnie. Na razie będę go ścigać, aby więcej pił wody i czekamy co lekarz wymyśli. A ja mam wynik biopsji i powiedzcie czy dobrze rozumiem. Nie ma zapalenia endo co nie? 1 na 1 czyli rozumiem ze w próbce znaleźli 1 komórkę w polu widzenia? No i komórki nk, skoro w pierwszej fazie są wysoko, to w drugiej zawsze rosną? Czy w takim razie jest sens robić immunofenotyp skoro tu jest za dużo nk to w krwi pewnie wyjdzie też za dużo, albo jeszcze więcej rzeczy rozjechanych 😕
Julia24, Sikoreczkaaa, mallow lubią tę wiadomość
32 & 34. ⛪ 2020 r
04/24 - 💔 9 tydz Madzia
12/24 - 💔 7 tydz Józio
3 x stymulacje letrozolem ❌
I IUI - 15/10/25 🙏 ⏸️ metformina, acard, luteina, clexane, witaminy, magnez
10dpo beta - 22,5 mIU/ml prog - 45,9 ng/ml
12dpo beta - 59,1 mIU/ml prog - 47,3 ng/ml
20 dpo beta - 2013 mIU/ml prog - 30,9 ng/ml
7.11 - GS 5,5mm 🫧
Wizyta 13.11 🙏🙏🙏
Ona: PCOS, IO, MTHFR hetero, PAI homo, cd56 dodatnie
On: IO, morfologia 1%->14%, FDNA 16%->8%, Msome I+II 23%, stres oxy 1.82 mv/mln/ml, hba 62% -> 68%, ruch - 15%, aglutynacja 3D, much , posiewy- ok, Mar ujemny -
@motylku, co do zapalenia- są rozne przekonania i niektórzy lekarze chcą leczyć cd138 do 0 w polu widzenia, inni podają antybiotyk od 3 a jeszcze inni od 5 plazmocytów... Ja mialam 3x - jeden ginekolog zlecił leczenie, dr Jarosz tez, a drugi gin ze na tym etapie nie zaleca leczyc... wiec musisz zapytać lekarza no i poniekąd sama zdecydować ktora drogą isc... ja przeleczylam, a nawet w sumie lecze nadal

NK rośnie w 2 fazie. Czy jest sens badać immunofetyp? Zależy czego oczekujesz- ja juz na bazie biopsji (tez z 1 fazy cyklu) mam zalecony smoflipid i dr Jarosz na razie nie kazała badać immunofetypu więc osobiście chyba nie pchalabym sie w koszty bez wskazówki lekarza...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września, 22:27
⏳️01.2024
🚺LUF, niedoczynność tarczycy, Hashi, endometrioza, adenomioza, NK, hipoglikemia reaktywna, IO, KIR
🚹: morfo 4%; ruch a+b- 40%, koncentracja 17mln/ml, , SDF-15%, IO, Hashi, niedoczynność tarczycy
IVF 🙏
💉10.2025: 7❄️
💊Diphereline...🤞⌛️
"Zes*am się, a nie dam się." -
Motylek - no właśnie póki co nic nie czuję i trochę mnie to martwi. Nawet jajników za bardzo nie czuję, a potrafię je czuć już 8-10dc podczas zwykłych cykli.
Tak samo humor - nie czuję żadnych jazd czy skrajnych emocji. Nie jestem płaczliwa ani drażliwa.
Jutro się pewnie dowiem ze pecherzyków ani widu ani słychu 😅
✨️8 - 18.09.25 stymulacja ivf ✨️14cs ❌️
✨️19.09.25 punkcja🤞
SMOKI 🐲 DO POKONANIA :
1. Namówić męża na 1 procedurę ✅️
2. Zdobyć zaświadczenie od diabetologa ✅️
3. Wyhodować jakieś pęcherzyki ✅️
4. Mieć min. 2 dojrzałe komórki jajowe ✅️ (6 🥚)
5. Udało się min. 1 zapłodnienie ✅️
6. Zarodek przetrwał do 3 doby ✅️
7. Zarodek przetrwał do 5 doby ✅️ (3❄️ - 4AB, 4BA, 4BB)
8. Zarodek rozmroził się - transfer ⬜️
9. Pozytywna beta HCG ⬜️
ona 🙍♀️ : ❌️ cukrzyca t.1, hashi, endo III stopnia, podejrzenie adenomiozy ,THFR 667tc, PAI (hetero), AMH 0,52/0,40, nk 1% cd56
on 🙎♂️ : IO, obniżone parametry nasienia -
A u nas cyrki z badaniami genetycznymi męża. Jak byliśmy w punkcie pobrań, to pani nie dała nam zgody na świadome badanie, zadzwoniła na drugi dzień, jak już byliśmy na urlopie, ale zebrała wywiad i zapewniła, że to będzie wiążące i wystarczy, że nie trzeba przyjeżdżać. Po czym wczoraj dostajemy informację, że badanie nie zostało wykonanie przez brak tej deklaracji 🫠 Na szczęście dowiedziałam się, że możemy powtórzyć badanie bezpłatnie w tym samym punkcie, ale już są to dwa tygodnie w dupę. Nam się akurat na razie aż tak nie spieszy, ale jakbyśmy byli w trakcie kwalifikacji i czekali tylko na to, to bym się na maxa wkurzyła.Starania od 2023r.
03.24 💔💔
♀ Hashimoto, trombofilia wrodzona
♂ Oligoteratozoospermia (kariotyp, CFTR, AZF ✔️)
🔜 IVF? -
cukrzyk1991 tu też napiszę powodzonka dzisiaj 🍀 mocno trzymam kciuki 🤞
aszin my też mieliśmy problem z tymi zgodami, pani w labie nam coś źle powiedziała, źle wypełniliśmy, potem musieliśmy poprawiać i już jakoś poszło. Także widzę, że często się zdarza.
Carrie12, cukrzyk1991 lubią tę wiadomość
Starania od 2020
🧑🦱 30 👱 34🐈⬛
Letrox, Bromocorn
AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56
12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
MTHFR - heterozygotyczne
PAI-1- heterozygotyczny
Cross Match 29,7%
Allo Mlr 0%
Zmiana kliniki 10.25
Cukrzyk ale ja pomimo mojego dużego AMH też nic nie czułam. Humor to chyba nawet lepszy miałam niz zazwyczaj. Dopiero dzień przed punkcją mialam brzuszek większy ale też bez tragedii.
Aszin masakra. 🫠 nic mnie bardziej nie wkurza jak niekompetencja osób do których ide. Dobrze jedynie, że Wam sie nie śpieszy ale sam fakt. Płacimy gruba kase za to wszystko a ciagle cos sie wykrzacza.
cukrzyk1991 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2022
👦
👩
torbiele w piersiach 🔴
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
"Żelazo trzeba kuć
Co miałeś robić - rób
Nie czekaj już na cud"
🍀🍀🍀🍀

-
Cukrzyk ja nastrój na stymualcji miałam super, a bardzo się tego bałam. Podczas drugiej stymualcji bardziej czułam jajniki a efekt był podobny jak na pierwszej. Także to nie jest żaden wyznacznik. Tylko USG prawdę powie
Aszin, ech frustrujące to jest
cukrzyk1991 lubi tę wiadomość
👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
👱♀️
❌Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, Hashimoto, BX - jeden KIR implantacyjny FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70)
AMH (0,26)-->(0,14) ❌❌❌❌❌
✅MUCHa,ANA,ANA1,AMA,ASMA,Kariotyp
🧒
❌ Morfologia (2%)
✅ Kariotyp, Koncentracja
💉IVF
I procedura ❌
📆05.2025 - Bemfola 225, Menopur 100 -pobrano 4🥚komórki, 2 MII + biopsja endometrium, 0 ❄️
II procedura 🙏
📆01.08.2025
- Elonva 150, Gonal 150, Menopur 150
- ❄️ 4AA -> PGT-A ❄️ zdrowy mrozaczek
⏳CD138
A ch*j z tym wszystkim! -
Marz, życzę Ci, żeby kliknęło w nowej klinice 🙂
Loraa, ja też podziwiam Twoją cierpliwość 😁
Cukrzyk, kciuki za monit, niech się pokażą piękne 🥚
Aszin, słabo, tak jak mówisz, dobrze, że nie jesteście gonieni terminem, ale wiadomo, jest to kłopot. Jak robiliśmy badanie Cross Match to w labie nie mieli pojęcia, co to jest i musiałam tłumaczyć, że od męża też mają pobrać krew, wtedy sobie coś tam przeczytali w systemie i zapytali co to za badanie to tłumaczę w skrócie, że nie mogę zajść w ciążę i to badanie sprawdza czy nie ma między nami jakiejś niezgodności, alergii, a babka do mnie z tekstem, że ona na męża po tylu latach małżeństwa jest na pewno uczulona, nie śmieszyło mnie to wcale w tamtym momencie, kiedy musieliśmy zapłacić ponad 3 stówy za badanie, a przed nami była naprawdę otyła laska na badaniu bety 🤦🏼♀️ później jak zobaczyła moją minę posypała radami typu, jak wszystkie badania ok to trzeba odpuścić, bo głowa blokuje, a ja do niej, że nie przyszłam słuchać tu rad tylko zrobić badanie i się zamknęła.
Carrie12, Marz91, cukrzyk1991 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze🤱 od I 2022
✅ 👩🏼 AMH, BMI, CD138, sonoHSG
⭕️ Hashimoto, kirAA, IO
✅ 👱🏻♂️
2025
czerwiec IUI ❌
wrzesień IVF - ❄️❄️❄️❄️ -
Frajda wrote:Marz, życzę Ci, żeby kliknęło w nowej klinice 🙂
Loraa, ja też podziwiam Twoją cierpliwość 😁
Cukrzyk, kciuki za monit, niech się pokażą piękne 🥚
Aszin, słabo, tak jak mówisz, dobrze, że nie jesteście gonieni terminem, ale wiadomo, jest to kłopot. Jak robiliśmy badanie Cross Match to w labie nie mieli pojęcia, co to jest i musiałam tłumaczyć, że od męża też mają pobrać krew, wtedy sobie coś tam przeczytali w systemie i zapytali co to za badanie to tłumaczę w skrócie, że nie mogę zajść w ciążę i to badanie sprawdza czy nie ma między nami jakiejś niezgodności, alergii, a babka do mnie z tekstem, że ona na męża po tylu latach małżeństwa jest na pewno uczulona, nie śmieszyło mnie to wcale w tamtym momencie, kiedy musieliśmy zapłacić ponad 3 stówy za badanie, a przed nami była naprawdę otyła laska na badaniu bety 🤦🏼♀️ później jak zobaczyła moją minę posypała radami typu, jak wszystkie badania ok to trzeba odpuścić, bo głowa blokuje, a ja do niej, że nie przyszłam słuchać tu rad tylko zrobić badanie i się zamknęła.
Serio? Żarcik sytuacyjny? Coś w stylu pojedźcie na wakacje troche winka i sie uda. 🫠🫠🫠Starania od 06.2022
👦
👩
torbiele w piersiach 🔴
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
"Żelazo trzeba kuć
Co miałeś robić - rób
Nie czekaj już na cud"
🍀🍀🍀🍀

-
@Motylek według tej legendy na wyniku u Ciebie chyba nie zapalenia, ale niech się ktoś inny jeszcze wypowie bo ja sama mam problem z rozszyfrowaniem mojego wyniku 🫣
https://zapodaj.net/plik-INTnbkABVK
Dr gpt mi pisze że mam przewlekle zapalenie endometrium i trzeba antybiotyk, natomiast na wizycie lekarz się w ogóle do tego nie odniosł, powiedział że wynik jest okej 🙄
2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs (wcześniej jeden niedrożny jajowód, obniżone parametry nasienia i wysokie TSH)
•niedoczynność tarczycy euthyrox 25
09.24 - TSH 3,09
11.24 - TSH 1,26
03.25 - TSH 1,72
09.25 - TSH 2,64 -> 50 mg
🤷🏼♀️Ona
09.24- HSG oba jajowody drożne
Badania 4dc
FSH 6,44
LH 3,24
Estradiol 35
Testosteron 26,62
SHBG 31,70
Prolaktyna 19,23
AMH 4,72
Ferrytyna 7,5 ❌ - ascofer
💁🏼♂️On
Ilość plemników 224 mln
Koncentracja 44 mln
Ruch a 35%, ruch b 33%
Morfologia 18% 🔥
Aktualnie 22 cs o rodzeństwo 🥲
1. Aromek + ovitrelle ❌
2. Aromek + ovitrelle ❌
3. Aromek + ovitrelle ❌
Sierpień- przerwa (biopsja endometrium- Cd138 +, 28/10 🆘)
4. Aromek + ovitrelle ❌
5. Aromek ❌
AKTUALNIE PRZERWA KILKA MIESIĘCY na przeleczenie stanu zapalnego endo i ratowanie psychiki 🥲