Niedobitki - nasze testy to żart statystyki 💩⛔
-
WIADOMOŚĆ
-
Przejęta wrote:Dziewczęta jestem po drugiej IUI, dziś 10dpo i biały test, choć betę powinna zrobić 12 dnia, ale nie wytrzymałam, kolejna owulacja powinna wypaść mi w święta, czy już nie ma szans na kolejną próbę IUI, bo ośrodki są zamknięte czy pani dr inaczej poprwowadzi stymulację, wiecie może jak to jest?
Myślę, że może być ciężko. Ja mam przed świętami zaplanowaną histeroskopię (jeżeli nie będę w ciąży) i też może być tak, że się niestety nie odbędzie ze względu na przesunięcie cyklu o parę dni.
Spróbowałabym jednak pogadać z lekarką. Jeżeli masz mieć ją na niepękniętym pęcherzyku to masz większe pole manewru. Odpowiednia stymulacja też mogłaby pomóc.
Trzymam kciuki!31 👩🦰
Endometrioza + Trombofilia
12.2023 - początek starań -
Co do świąt ja standardowo bez żadnych bibelotów 🙂 to już 5 święta na swoim a ja nie mam ani jednej świątecznej rzeczy nie mówiąc o choince 🫣 noo ja po prostu jestem inna i mnie przytłacza ten kolorowy chaos wszędzie. Lubię swoją uporządkowaną przestrzeń.
Mi się udało raz spędzić święta pod palmami i w tym roku będe namiętnie polować na jakieś last minute żeby nie przepłacać, a właśnie wyrwać się z tej gorączki świątecznej 🙂
Mało się udzielam, bo raz że nic się u mnie nie dzieje, a dwa miałam mega ciężki okres w pracy, jeszcze się nie skończył. Ale czułam się jak w matrixie, albo bardziej jak w jakiejś ukrytej prawdzie. Myślałam, że robienie z kogoś wariata przez współpracownika, żeby dorwać się do jego posady, to tylko właśnie w ukrytej prawdzie, a jednak ostatnio sama tak się czułam i wyszło na to, że mam świetną intuicję i się nie myliłam 🙈😅
Nie wiem też po czym, bo przecież dawno nie brałam żadnych leków hormonalnych, ale właśnie podczas owulacji i jak teraz przed miesiączką, dojeżdżają mnie hormony. Coś się wydarzy a mi już się płakać chce, do tego co chwilę jakieś nowe wypryski. Chyba sama sobie zrobię długi protokół i teraz zacznę antykoncepcję, na ten jeden miesiąc. Może coś to zmieni.
Ja już też czekam na koniec roku bo 2025 mnie dojechał od samego początku. Zaczęłam rok serią pogrzebów i ostatnio miałam, mam nadzieję ostatni na najbliższy czas. A chociaż do końca roku 😞
Cały czas myślami z Wami i trzymam kciuki za wszystkie z Was 🍀🤞♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia, 13:33
Starania od 2020
🧑🦱 30 👱 34🐈⬛
Letrox, Bromocorn
AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56
12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
genotyp Bx brak kirow: 2DS1, 3DS1, 2DS5 ⛔
Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
Homocysteina, Białko s, Białko c, krzywa cukrowa i insulinowa, ANA2, Cytokiny, Trombofilia Immunofenotyp, komórki NK, biopsja endometrium, witaminy, kariotypy ✅
MTHFR - heterozygotyczne
PAI-1- heterozygotyczny
Accofil 💉Hydroxychloroquine, Acard,Equoral, Encorton
Cross Match 29,7%
Allo Mlr 0%
Adenomioza głęboko naciekająca 🚨❌
Zmiana kliniki 10.25
IVF II - ????? -
Hej dziewczyny!
Czajniczku, co za wspaniały psiak 🩷 nigdy nie byłam psiarą aż do momentu jak namówiliśmy z mężem teściową żeby zaadoptowała psa - przepadłam. W sumie to bardziej nasz pies niż ich, no ale mieszka z nimi 😅 straszny słodziak
Ja też team bez choinki. Szczerze to średnio mam nastrój na święta, mam wrażenie że ten rok był takim wysysaczem energii, że najchętniej w ogóle nie brałabym udziału w tym wszystkim 😂
I widzę, że nie tylko mnie hormony dojeżdżają. To samo u mnie, deprecha, trądzik.
Umówiłam wizytę w klinice na 11.12, a chyba nic z tego nie wyjdzie, bo już 6 dzień po odstawieniu dupka 🩸 nie chce przyjść (a zawsze to było 2-3 maks dni). I nie wiem czy przekładać te wizytę żeby postymulowac sie jeszcze lamettą i połączyć ją z monitoringiem, czy nie przekładać i iść tak o? W sumie najlepiej to by było, żeby małpa przyszła tego 11.12 to już lekarka by podjęła decyzję co robimy, ale raczej nie ma szans żebym doczekała. Eech, ta niepłodność to nie jest dla takich nieogarów jak ja, ja ledwo swoje życie bez tego planuje 🤣🤣🤣🤣
No już nie wspominając o nadziei, że może się udało. Ale niee, testy bialutkie, wiadomo 🤡
Mam nadzieję że Mikołaj wszystkie odwiedzi! Mój coś się spóźnia, w ostateczności sama się do niego przejdę 😅
Czajnik lubi tę wiadomość
💃 '95 🕺'91, starania od 04.2024
Ona:
długie cykle, PCOS ❌
histeroskopia - wycięty polip, nie wykazano stanu zapalnego ✅
jajowody drożne ✅
MUCHa - czysto ✅
On: wrzesień ➡️ marzec ➡️ wrzesień
koncentracja: 7,76 ➡️ 12,59 ➡️ 17,31/ml
Całkowita liczba 27,94 ➡️ 41,55 ➡️ 72,70 mln
Ruch postępowy (A+B ) 13% ➡️ 1,4% ➡️ 11,5%
Plemniki żywe 55% ➡️ 66% ➡️ 74%
Morfologia 2% ➡️ 1% ➡️ 1%
Fragmentacja DNA (DFI) 40% ➡️ 34%
hormony w normie ✅
Powtórka posiewu czysta ✅
kariotyp OK ✅
Styczeń 2026 ➡️ IVF -
Loraa kurde, szczerze o ile rozumiem właśnie stykanie się takich "par" w poradniach na NFZ (Poradnia Prokreacji we Wrocławiu była nawet w tych samych drzwiach co przyjmowała położna zarówno kobiety w ciąży, jak i pary z niemowlaczkami), o tyle w klinice to dla mnie duży szok i nietakt.

Alysa w nocy to ja byłam mikołajem, jakbym nie zostawiła słodyczy to by ich nie było.
A nad ranem kurier się wcielił w rozdawacza prezentów, bo obudził nas dzwonkiem do drzwi (ale świątecznym!). Szkoda tylko, że prezent najpierw musiałam sama sobie kupić... 
Marz przypomniał mi się jeden odcinek Czarnego Lustra o dziewczynie pracującej w korporacji słodyczowej. Całkiem pasuje do Twojej sytuacji w pracy. :o Jest już lepiej? Rok 2025 widzę nie oszczędzał Cię w ogóle. Zapisał Cię na jakąś vip listę siłaczek, które udźwigną wszystko. :v
Pustynia dlatego nie lubię dupka, syntetyczny prog i działa czasem jak chce. Równie dobrze możesz teraz owulować i jeszcze sobie poczekasz.walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
30♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
💙🌈naturals po scratchingu
30.07 ⏸️
accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,6
łożysko częściowo przodujące

-
siesiepy dziękuję 🙂 taak jakoś powoli się układa. Ale dwa tygodnie miałam zakręcone. Faktycznie pamiętam ten odcinek i może ten ktoś też się go naoglądał tylko nie miał takiego naszyjnika 😅
Byle do 20 grudnia i magiczna przerwa świąteczna także jakoś wytrwam.
Mam też terminy z kliniki na styczeń i w sumie jedną grudniową tak na koniec, na odświeżenie wyników także nie jest źle. Zawsze to punkt zaczepienia. Dzwonili do mnie sami, mają mnie na liście priorytetowej po moim rabanie za tamtą akcje w listopadzie 😅 udało mi się wyszarpać jeszcze zniżkę na dowolne badania do wykorzystania. Szału nie ma ale dobre i to w tym całym zamieszaniu.
Tym razem mam na styczeń umówione 3 wizyty dzień po dniu, tak żeby nie było że znowu mnie miesiączka zaskoczy. Takie dostały panie polecenie od kierownik placówki 😅 Także chociaż tyle skargą wyszarpałam, bo wiedziałam że też nie mogę na za wiele liczyć 🙂
siesiepy lubi tę wiadomość
Starania od 2020
🧑🦱 30 👱 34🐈⬛
Letrox, Bromocorn
AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56
12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
genotyp Bx brak kirow: 2DS1, 3DS1, 2DS5 ⛔
Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
Homocysteina, Białko s, Białko c, krzywa cukrowa i insulinowa, ANA2, Cytokiny, Trombofilia Immunofenotyp, komórki NK, biopsja endometrium, witaminy, kariotypy ✅
MTHFR - heterozygotyczne
PAI-1- heterozygotyczny
Accofil 💉Hydroxychloroquine, Acard,Equoral, Encorton
Cross Match 29,7%
Allo Mlr 0%
Adenomioza głęboko naciekająca 🚨❌
Zmiana kliniki 10.25
IVF II - ????? -
Hej hej.
Poniedziałek rano przywitał mnie okresem. Także zaczynam miesiąc z antykoncepcją. Cudów nie było i nie ma. Marzę o końcu roku , bo ten rok przeorał mnie tak, że nic go już nie uratuje. Lubię święta, ale od 3 lat przynoszą więcej smutku niż radości. Na poprawę nastroju zaplanowane mam pazurki i fryzjera w tym tygodniu. Planuję też wykonać w środę kontrolne badania krwi z poradni rodzinnej i usg piersi, bo zaraz miną 2 lata.
Początkiem nowego roku dostałam się na terapię, na co się bardzo cieszę.
Jaki rozkład jazdy w tym tygodniu?
Trzymam mocno kciuki za nasze inseminacyjne dziewczyny, obyście dostały swój prezent świąteczny w postaci 2 kreseczek.
Carrie12, Alysa lubią tę wiadomość
starania od 01.2023
08.2023 👼CP - wycięty prawy jajowód
👩31l. - IO, nadwaga
AMH - 1.020 👎🏻
jajowód drożny✅
Kariotypy ✅
🧔31l.
Ogólne badanie nasienia - OK
Morfologia 1%❗️
HBA - 74%✅
Test Mar - negatywny✅
Fragmentacja DNA 13% ✅
Kariotyp - translokacja zrównoważona 11% ❗️
3 x IUI - 2025r. ❌
I IMSI - 07.2025 - Rekovelle, Menopur ❌ 3MII -> 2 zapłodnione -> 0 ❄️
II IMSI - 09.2025 - Gonal-F, Mensinorm ❌ 8MII -> 6 zapłodnionych -> 0❄️ -
Aurora - widziałam na instagramie taki filmik, gdzie kobieta zapytana sama przez siebie czy wolałaby przeżyć ten rok raz jeszcze czy walczyć w klatce z tygrysami, pyta gdzie są te tygrysy
. Czarny humor, ale doskonale to rozumiem. Bardzo mi przykro, że w tym roku spadł na ciebie taki ciężar.
Terapia to ważna sprawa, cieszę się, że udało Ci się dostać. W jakim nurcie? Ja skończyłam w tym roku CBT - dała mi dużo siły wewnętrznej.
+ Pomysł, żeby zrobić coś dla siebie w tym trudnym czasie jest bardzo dobry. Ja idę na laminację rzęs
- pierdoła, ale czuję się wtedy lepiej.
I dziękuję za życzenia 2 kreseczek po inseminacji - staram się nie nastawiać. Raczej, nie buduję w sobie nadziei chociaż same wiecie jak jest.
Frajda, Czajnik lubią tę wiadomość
31 👩🦰
Hej. Ja tydzień zaczynam z przytupem bo od wizyty u endokrynologa 😜 a w środę teleporada z rodzinną bo miałam trochę ostatnio problemów z wysokim tętnem.
Wczoraj w pracy na dyżurze piekłyśmy z dziewczynami pierniki i tak mnie naszło żeby zrobić je w tym roku w domu na choinkę, plus całkowicie inaczej ja udekorować. Mąż będzie przeszczęśliwy 😆
Aurora masz rację, ten rok był ciężki chyba dla większości i oby ten nowy był łaskawszy 😉
Carrie12 lubi tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
• CD138 - 3/10, bez cech przewlekłego stanu zapalnego
• antyHCV - błędnie dodatni wynik, wykluczony w laboratorium poradni chorób zakaźnych
Stymulacja
- 4 cykle z letrozolem (Aromek) ❌
IUI
-12.2025 - Aromek 2x1 - 3 pecherzyki
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – ✅
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Carrie - No to gdzie te tygrysy!🙈 Na razie mam pierwszą wizytę, więc pewnie po niej będzie wiedziała terapeutka jaka to będzie forma terapii. 🤔🤔
Alysa - uuu wizyta u endokrynologa, towar deficytowy bym powiedziała 🤭 Pierniczki to zawsze dobry pomysł - uwielbiam zapach piernika. My co roku z teściową robimy ogromną produkcję pierników, bo jest na nie duży popyt wśród rodzinki. 🤭
Alysa lubi tę wiadomość
starania od 01.2023
👩31l. - IO, nadwaga
AMH - 1.020 👎🏻
jajowód drożny✅
Kariotypy ✅
🧔31l.
Morfologia 1%❗️
HBA - 74%✅
Test Mar - negatywny✅
Fragmentacja DNA 13% ✅
3 x IUI - 2025r. ❌
Aurora, mam nadzieję, że terapia przyniesie Ci ulgę i łatwiej będzie Ci przechodzić przez to wszystko 🍀Starania od 2023r.
03.24r. 💔💔
♀ Hashimoto, trombofilia wrodzona (AMH 5,1ng/ml)
♂ Oligoteratozoospermia
IVF:
• 11.25r. → kwalifikacja
• 01.26r. → start stymulacji -
Dziękuję 💚aszin wrote:Aurora, mam nadzieję, że terapia przyniesie Ci ulgę i łatwiej będzie Ci przechodzić przez to wszystko 🍀starania od 01.2023
👩31l. - IO, nadwaga
AMH - 1.020 👎🏻
jajowód drożny✅
Kariotypy ✅
🧔31l.
Morfologia 1%❗️
HBA - 74%✅
Test Mar - negatywny✅
Fragmentacja DNA 13% ✅
3 x IUI - 2025r. ❌
ej Marz. Twój plan jest całkiem konkret. Mam nadzieję że te dwa tygodnie zleca szybko a potem to już sama wiesz - przerwa, święta niezależnie czy gdzieś wyjedziesz czy nie, i będzie styczeń. Dobrze że skarga cokolwiek dała i chociaż teraz czujesz się dzięki temu trochę bezpieczniej i pewniej.
Aurora dobry krok z tą terapią. Mam nadzieję że złapiesz flow z terapeutka i realnie będzie szło wszystko to co tam będziecie omawiać w dobrą stronę. Cieszę się też że zadbałas o poprawiacze nastroju i wybierasz się na badanka. Oby nic niepokojącego nie wylazło w trakcie badań. 🍀
Alysa czekamy na info z wizyt i efekty pierniczkowe oraz choinkę. 🥰 Ja w pierwszym roku w nowym domu miałam taką w większości "jadalna". Mieliśmy lizaki laski, suszone pomarańcze z cynamonem, pierniki i piernikowe okrągłe bombki (specjalnie kupowałam połówki kul do piekarnika). Były też stare diy ozdoby z haftu richelieu. Śliczna była. Wróciła bym do tego ale domownicy się uparli na bombki... 🙈
Marz91 lubi tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
9 x letrozol ❌
30♀️34♂️
◾crossmatch 25,3%
30.07 ⏸️

-
Melduję po wizycie u endo, że wszystko ideolo. Tarczyca mała ale czysta, bez guzów. Kolejna wizyta za rok, no chyba że zajdę w ciążę to mam dzwonić.
A no i najlepszy tekst lekarki na koniec ( mówiłam jej o IUI), że piersi to ja nie mam ciążowych 🫣 dzięki!
Carrie12, Księgowa, Frajda, Sikoreczkaaa, Loraa, Motylek93 lubią tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
• CD138 - 3/10, bez cech przewlekłego stanu zapalnego
• antyHCV - błędnie dodatni wynik, wykluczony w laboratorium poradni chorób zakaźnych
Stymulacja
- 4 cykle z letrozolem (Aromek) ❌
IUI
-12.2025 - Aromek 2x1 - 3 pecherzyki
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – ✅
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Oczekiwała że nagle mleko ci będzie z nich wyciekać czy co. 😆Alysa wrote:Melduję po wizycie u endo, że wszystko ideolo. Tarczyca mała ale czysta, bez guzów. Kolejna wizyta za rok, no chyba że zajdę w ciążę to mam dzwonić.
A no i najlepszy tekst lekarki na koniec ( mówiłam jej o IUI), że piersi to ja nie mam ciążowych 🫣 dzięki!
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
9 x letrozol ❌
30♀️34♂️
◾crossmatch 25,3%
30.07 ⏸️

-
Alysa wrote:Melduję po wizycie u endo, że wszystko ideolo. Tarczyca mała ale czysta, bez guzów. Kolejna wizyta za rok, no chyba że zajdę w ciążę to mam dzwonić.
Dobrze, że wszystko dobrze z tarczycą ale tekst lekarki... 🫣 Nawet ciężko to skomentować.31 👩🦰
U mnie w tym tygodniu testowanie, ale życie to ostatnio mnie trochę z innej strony dojechało... W sobote wieczorem się dowiedziałam że z moim tatą jest bardzo źle, ma szybko rosnącego guza mózgu... z dnia na dzień kupiłam bilet do Polski, dzisiaj go przywiozłam ze szpitala i czekamy na jakis zabieg, ale guz jest wielkości jabłka i w takim stanie już raczej nic nie pomoże. Dają mu max pół roku, a w świadomości i z możliwością mówienia (już ma spore problemy) to może kilka tygodni albo nawet dni.
Czuje się jak w jakimś alternatywnym świecie, mój mąż z pieskiem został w Szwajcarii a ja wzięłam wolne na tydzień, siedzę w domu i nie wiem co się dzieje więc chyba żeby zrobić coś "normalnego" to kupiłam sobie mnóstwo badań w diagnostyce, w tym pójdę na betę w czwartek. Jak przy tym stresie coś z tego wyjdzie, to będzie jakiś cud...Starania od 11.2022
Aktualnie przyjmuje: Euthyrox 50, kwas foliowy metylowany, aspiryna 100mg, żelazo, witamina B i D
JA (31)
09.2025 MTHFR homozygota, homocysteina ok
Zespół lepkiej płytki krwi, jednoczesnie jeden czynnik wskazujacy na niska krzepliwosc (???)
05.2025 i 07.2025 - 2 x biochem, 1 po ovitrelle
04.2025 ferrytyna do poprawy, reszta ok
09.2024 - wyniki CD138+ :odczyn 2/1 d.p.w
->Tarivid, Metronidazol 10 dni
08.2024 - badanie drożności jajowodów - ok
09.2023 - niedoczynność tarczycy, TSH 3.5 - aktualnie kolo 1
On: 32 lata
04.2025 - super wyniki, morfologia 10% (!!!) -
Alysa, a jak w ogóle możesz mieć piersi ciążowe jak miałaś z 4 dni temu inseminację?? Po co ona ten komentarz w ogóle dała, pff nie ma to jak komentarz medyka...
Aurora trzymam kciuki za terapię, obyś szybko trafiła na coś co na Ciebie działa:)Starania od 11.2022
Aktualnie przyjmuje: Euthyrox 50, kwas foliowy metylowany, aspiryna 100mg, żelazo, witamina B i D
JA (31)
09.2025 MTHFR homozygota, homocysteina ok
Zespół lepkiej płytki krwi, jednoczesnie jeden czynnik wskazujacy na niska krzepliwosc (???)
05.2025 i 07.2025 - 2 x biochem, 1 po ovitrelle
04.2025 ferrytyna do poprawy, reszta ok
09.2024 - wyniki CD138+ :odczyn 2/1 d.p.w
->Tarivid, Metronidazol 10 dni
08.2024 - badanie drożności jajowodów - ok
09.2023 - niedoczynność tarczycy, TSH 3.5 - aktualnie kolo 1
On: 32 lata
04.2025 - super wyniki, morfologia 10% (!!!) -
Dziewczyny, miałam dzisiaj pierwszą wizytę po transferze i wszystko jest jak trzeba, mamy ❤️ jestem bardzo szczęśliwa i nie dowierzam 🥹
Sikoreczkaaa, Loraa, Marz91, Alysa, Motylek93, Carrie12, siesiepy, Iskiereczka00 lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze🤱 od I 2022
✅ 👩🏼 AMH, BMI, CD138, sonoHSG
⭕️ Hashimoto, kirAA, IO
✅ 👱🏻♂️
2025
czerwiec IUI ❌
wrzesień IVF - ❄️❄️❄️❄️
FET 4AA 13.11. 🍍✨🤞🏻🍀🙏🏻 -
Alysa wrote:Melduję po wizycie u endo, że wszystko ideolo. Tarczyca mała ale czysta, bez guzów. Kolejna wizyta za rok, no chyba że zajdę w ciążę to mam dzwonić.
Czasami Ci lekarze powinni sie ugryźć w język. 🤡 ale dobra wiadomość że tarczyca jest czysta
Starania od 06.2022
👦
ciężka oligospermia - brak przyczyny 🔴 hormony, genetyka,usg OK.
👩
torbiele w piersiach 🔴
cykle regularne 27 dni potwierdzone owulacje, niski progesteron 7dpo
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
I INV 10 komórek ➡️ 3 ❄️4BA 2x2BB
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
Sanco - zdrowy chłopczyk
👶🏻🧸♂️ 💙
18.11 6,8 cm akrobaty 🏋♂️
🍀🍀🍀🍀

-
Czajnik wrote:U mnie w tym tygodniu testowanie, ale życie to ostatnio mnie trochę z innej strony dojechało... W sobote wieczorem się dowiedziałam że z moim tatą jest bardzo źle, ma szybko rosnącego guza mózgu... z dnia na dzień kupiłam bilet do Polski, dzisiaj go przywiozłam ze szpitala i czekamy na jakis zabieg, ale guz jest wielkości jabłka i w takim stanie już raczej nic nie pomoże. Dają mu max pół roku, a w świadomości i z możliwością mówienia (już ma spore problemy) to może kilka tygodni albo nawet dni.
Czuje się jak w jakimś alternatywnym świecie, mój mąż z pieskiem został w Szwajcarii a ja wzięłam wolne na tydzień, siedzę w domu i nie wiem co się dzieje więc chyba żeby zrobić coś "normalnego" to kupiłam sobie mnóstwo badań w diagnostyce, w tym pójdę na betę w czwartek. Jak przy tym stresie coś z tego wyjdzie, to będzie jakiś cud...
Czajnik bardzo mi przykro 😞 przytulam Cię mocno 🫂 dużo siły dla Was, choroby najbliższych są najcięższe.. 😥
Starania od 06.2022
👦
ciężka oligospermia - brak przyczyny 🔴 hormony, genetyka,usg OK.
👩
torbiele w piersiach 🔴
cykle regularne 27 dni potwierdzone owulacje, niski progesteron 7dpo
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
I INV 10 komórek ➡️ 3 ❄️4BA 2x2BB
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
Sanco - zdrowy chłopczyk