Niedobitki - nasze testy to żart statystyki 💩⛔
-
WIADOMOŚĆ
-
Czajniczku nie zaprzątaj sobie głowy staraniami, chyba, że w tym momencie po prostu tego chcesz. Spędź ten czas z tatą, póki ten czas realnie macie. Nie mam żadnych słów pocieszenia na to, co Cię teraz spotyka. Czy jest jakiś sposób, w jaki możemy Ci pomóc w tym czasie?
Frajda gratuluję serduszka! Nie dowierzasz i pewnie jeszcze długo nie uwierzysz.
Pustynia, zawsze mogła powiedzieć, że owulacji nie było, jak co niektórzy lekarze lubią. :p
Marz jakiś środek przeciwskurczowy brzmi sensownie w Twoim przypadku. A niezdrowy kebab, grzańce i inne umilańce są ogromnie wskazane, skoro... możesz. Wykorzystaj to chociaż tak.
Motylku w drodze na wstawałam regularnie i sobie robiłam wygibasy przy siedzeniu (wspinania na palce, krążenia nogami, biodrami, skręty tułowia, rozciąganie nóg) i/lub spacerowałam po samolocie. Specjalnie wybrałam miejsce od strony "korytarza".
W drodze powrotnej głównie spałam, ale jak już się przebudzałam na siku to też chwilę się poruszałam. Super informacje, że krwiak się wchłania. I mąż ma racje, nie analizuj każdego cm i każdego uderzenia serca. To się może różnić z uwagi na ustawienie płodu, sprzętu itd. Ważne, że rośnie i wszystko jest dobrze.
Alysa gdzie aplikowałaś jeśli można wiedzieć?
Marz91, Frajda, Motylek93 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
30♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
💙🌈naturals po scratchingu
30.07 ⏸️
accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,6
łożysko częściowo przodujące

-
Dziękuję bardzo za gratulacje, wiele dla mnie znaczą 😊
Obawiałam się podejść do IVF, że nic to nie da, bo teoretycznie wszystko gra, nie znamy przyczyny, a jednak zatrybiło 🤩
Alysa, biorę Magne B6 forte, łatwe do połknięcia tabletki.
A ten proszek można dostać chyba tylko tutaj:
https://www.apo-discounter.pl/weleda-bryophyllum-50-proszek-20g-pzn-02591904?pgrp=C&gad_source=1&gad_campaignid=23050271942&gbraid=0AAAAADjncyU9C5tOI5Ww_AYnyQdKYj5VE&gclid=EAIaIQobChMIn8aI3duwkQMV4cp5BB3qCxUMEAQYAiABEgK_zPD_BwE
Motylku, super, że dostaliście zielone światło na lot 😊 też pytałam o loty i pani dr mówi, że można tylko wiadomo do cywilizowanych krajów 🤭
Farbowanie włosów też i kawę też można tylko nie za dużo, śledzę profil dr Kłosowicz i ona bardzo walczy z piciem kawy w ciąży. Zastanawiałam się jakie podejście ma moja pani dr 🙂
Motylek93 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze🤱 od I 2022
✅ 👩🏼 AMH, BMI, CD138, sonoHSG
⭕️ Hashimoto, kirAA, IO
✅ 👱🏻♂️
2025
czerwiec IUI ❌
wrzesień IVF - ❄️❄️❄️❄️
FET 4AA 13.11. 🍍✨🤞🏻🍀🙏🏻 -
Skończyłam pierniczki, wrzucę Wam zdjęcia jak sobie przypomnę jak to się robiło xD
Siesiepy aplikowałam do RCKiK w moim mieście, spełniam wymogi bo chcą tylko wykształcenia. Zobaczymy czy się odezwą.
Frajda wzięłam w aptece dodatkowo scopolan, mam też no spe i działamy. W ogóle apteka jest ostatnio moim najdroższym sklepem xD
Carrie12, Frajda lubią tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
• CD138 - 3/10, bez cech przewlekłego stanu zapalnego
• antyHCV - błędnie dodatni wynik, wykluczony w laboratorium poradni chorób zakaźnych
Stymulacja
- 4 cykle z letrozolem (Aromek) ❌
IUI
-12.2025 - Aromek 2x1 - 3 pecherzyki
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – ✅
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Siesiepy już robicie najwięcej ile możecie, czytam was i wtedy czuję się "normalnie"
dużo zdrowia dla was wszystkich!
Carrie12, Sikoreczkaaa, Marz91, Frajda lubią tę wiadomość
Starania od 11.2022
Aktualnie przyjmuje: Euthyrox 50, kwas foliowy metylowany, aspiryna 100mg, żelazo, witamina B i D
JA (31)
09.2025 MTHFR homozygota, homocysteina ok
Zespół lepkiej płytki krwi, jednoczesnie jeden czynnik wskazujacy na niska krzepliwosc (???)
05.2025 i 07.2025 - 2 x biochem, 1 po ovitrelle
04.2025 ferrytyna do poprawy, reszta ok
09.2024 - wyniki CD138+ :odczyn 2/1 d.p.w
->Tarivid, Metronidazol 10 dni
08.2024 - badanie drożności jajowodów - ok
09.2023 - niedoczynność tarczycy, TSH 3.5 - aktualnie kolo 1
On: 32 lata
04.2025 - super wyniki, morfologia 10% (!!!) -