Niedobitki - nasze testy to żart statystyki 💩⛔
-
WIADOMOŚĆ
-
Frajda wrote:Dziewczyny, miałam dzisiaj pierwszą wizytę po transferze i wszystko jest jak trzeba, mamy ❤️ jestem bardzo szczęśliwa i nie dowierzam 🥹
Frajda ogromne gratulacje 🩷💙
Frajda lubi tę wiadomość
Starania od 06.2022
👦
ciężka oligospermia - brak przyczyny 🔴 hormony, genetyka,usg OK.
👩
torbiele w piersiach 🔴
cykle regularne 27 dni potwierdzone owulacje, niski progesteron 7dpo
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
I INV 10 komórek ➡️ 3 ❄️4BA 2x2BB
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
Sanco - zdrowy chłopczyk
👶🏻🧸♂️ 💙
18.11 6,8 cm akrobaty 🏋♂️
🍀🍀🍀🍀

-
Frajda gratulacje! 🥳
Czajnik bardzo mi przykro, nie wyobrażam sobie w jakim musisz być stresie. Wszystkie Cię tutaj bardzo mocno!
Siesiepy - a ten cykl w ogóle jest taki z dupy, był stymulowany Lametta, jakoś w 13 dniu byłam na monitoringu, ale były tylko 3 jakkolwiek odznaczające się pęcherzyki, takie maks po 10mm. 4 dni później poszłam znowu na monitoring, ale do innej lekarki, to powiedziała, że nic nie widzi, ale jest trochę płynu, to w sumie mogła być owulacja dopiero co. Ale ona mi nie powie. No więc nawet nie wiem czy była 🤷♀️ Teraz to już tylko trzymam kciuki żeby dotrzymać do czwartku 😂
Frajda, Carrie12 lubią tę wiadomość
💃 '95 🕺'91, starania od 04.2024
Ona:
długie cykle, PCOS ❌
histeroskopia - wycięty polip, nie wykazano stanu zapalnego ✅
jajowody drożne ✅
MUCHa - czysto ✅
On: wrzesień ➡️ marzec ➡️ wrzesień
koncentracja: 7,76 ➡️ 12,59 ➡️ 17,31/ml
Całkowita liczba 27,94 ➡️ 41,55 ➡️ 72,70 mln
Ruch postępowy (A+B ) 13% ➡️ 1,4% ➡️ 11,5%
Plemniki żywe 55% ➡️ 66% ➡️ 74%
Morfologia 2% ➡️ 1% ➡️ 1%
Fragmentacja DNA (DFI) 40% ➡️ 34%
hormony w normie ✅
Powtórka posiewu czysta ✅
kariotyp OK ✅
Styczeń 2026 ➡️ IVF -
Aurora13 wrote:Hej hej.
Poniedziałek rano przywitał mnie okresem. Także zaczynam miesiąc z antykoncepcją. Cudów nie było i nie ma. Marzę o końcu roku , bo ten rok przeorał mnie tak, że nic go już nie uratuje. Lubię święta, ale od 3 lat przynoszą więcej smutku niż radości. Na poprawę nastroju zaplanowane mam pazurki i fryzjera w tym tygodniu. Planuję też wykonać w środę kontrolne badania krwi z poradni rodzinnej i usg piersi, bo zaraz miną 2 lata.
Początkiem nowego roku dostałam się na terapię, na co się bardzo cieszę.
Jaki rozkład jazdy w tym tygodniu?
Trzymam mocno kciuki za nasze inseminacyjne dziewczyny, obyście dostały swój prezent świąteczny w postaci 2 kreseczek.
Aurora, tak bardzo Cię rozumiem z tymi świętami 🩷
Oby terapia Ci pomogła 🩷
💃 '95 🕺'91, starania od 04.2024
Ona:
długie cykle, PCOS ❌
histeroskopia - wycięty polip, nie wykazano stanu zapalnego ✅
jajowody drożne ✅
MUCHa - czysto ✅
On: wrzesień ➡️ marzec ➡️ wrzesień
koncentracja: 7,76 ➡️ 12,59 ➡️ 17,31/ml
Całkowita liczba 27,94 ➡️ 41,55 ➡️ 72,70 mln
Ruch postępowy (A+B ) 13% ➡️ 1,4% ➡️ 11,5%
Plemniki żywe 55% ➡️ 66% ➡️ 74%
Morfologia 2% ➡️ 1% ➡️ 1%
Fragmentacja DNA (DFI) 40% ➡️ 34%
hormony w normie ✅
Powtórka posiewu czysta ✅
kariotyp OK ✅
Styczeń 2026 ➡️ IVF -
Ja jutro powinnam zacząć nowy cykl, ale że nie czuje się okresowo, zrobiłam test. Oczywiście biel bielsza niż obrusy wigilijne 😅 jedyne co kilka dni temu miałam jakieś skurcze, ale widocznie moja adeno daje o sobie znać. I jak już dojdzie do transferu, będę chciała przedyskutować z lekarzem wprowadzenia czegoś na skurcze.
Pierwszy raz nie było ani łez ani rozczarowania bielą. Stwierdziłam, że aby ją uczcić i celebrować, wezmę na dniach swojego chłopa na najbardziej niezdrowego kebaba jaki się nawinie 🫣 należy Nam się 😅
Carrie12, Pustynia lubią tę wiadomość
Starania od 2020
🧑🦱 30 👱 34🐈⬛
Letrox, Bromocorn
AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56
12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
genotyp Bx brak kirow: 2DS1, 3DS1, 2DS5 ⛔
Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
Homocysteina, Białko s, Białko c, krzywa cukrowa i insulinowa, ANA2, Cytokiny, Trombofilia Immunofenotyp, komórki NK, biopsja endometrium, witaminy, kariotypy ✅
MTHFR - heterozygotyczne
PAI-1- heterozygotyczny
Accofil 💉Hydroxychloroquine, Acard,Equoral, Encorton
Cross Match 29,7%
Allo Mlr 0%
Adenomioza głęboko naciekająca 🚨❌
Zmiana kliniki 10.25
IVF II - ????? -
Aurora mam nadzieje, że terapia Ci pomoże poukładać w głowie i poczujesz sie lepiej :* Długo na nią czekałaś? To prywatna czy na NFZ?
Czajnik bardzo współczuje i przytulam:( Dobrze, że mogłaś wziąć wolne i pobędziesz z tatą. Gdybyś potrzebowała porozmawiać pamiętaj, że jesteśmy.
Frajda gratulację !! Rośnijcie zdrowo
Marz takiego dobrego kebaba bym zjadła
U nas najlepszy jest w lokalu, który nie ma dowozu. Tam momentami jest tyle zamówień, że czeka się na swojego godzinę. Daj znać co CI lekarz zaleci na skurcze po transferze bo sama z nimi walczę po owu. Zaczynają się od 4-5 dpo i są jakbym miała zaraz okres dostać. Aktualnie biorę nospę 2xdziennie.
Co do tekstu lekarki no to ja wiem, że to była taka kompletna głupota, no ale trochę mnie trafiło bo kobiecie mierzącej się z niepłodnością nie powinno się dowalać takimi tekstami. Nawet jej sama mówiłam, że no jeszcze zdecydowanie za wcześnie na takie objawy xD Gdyby nie to, że babka jest jednym z 3 najlepszych endo u mnie w mieście, a pozostałe dwie nie przyjmują nowych pacjentów to bym ją zmieniła bo są momenty, że mnie wkurza.
Siesiepy jutro wrzucę efekty pierniczkowe, dziś przed nocką zagniotłam tylko ciasto.
Carrie jak samopoczucie u Ciebie? Mnie jak na razie boli więzadło - według chata to to i to bardzo normalne
Frajda, Czajnik, Marz91, siesiepy lubią tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• niedoczynność tarczycy, histuryzm, mięśniaki macicy ( 3 sztuki)
• 04.2022 - laparoskopowe usunięcie mięśniaka
• hormony 3-5dc, 7dpo, TSH, FT3, FT4, glukoza/insulina – prawidłowe
• HSG – jajowody drożne, badane dwukrotnie
• CD138 - 3/10, bez cech przewlekłego stanu zapalnego
• antyHCV - błędnie dodatni wynik, wykluczony w laboratorium poradni chorób zakaźnych
Stymulacja
- 4 cykle z letrozolem (Aromek) ❌
IUI
-12.2025 - Aromek 2x1 - 3 pecherzyki
35🧔♂️
• seminogram: koncentracja 4 krotnie ponad normę, ruch prawidłowy, morfo 2%
• badania hormonów – ✅
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Czajnik, teraz dopiero przeczytałam poprzednie wiadomości, bardzo mi przykro z powodu choroby Twojego Taty, dużo siły dla Was 🫂
Marz, ja miałam dość sporą obstawę na skurcze, magnez 3x1, Scopolan 3x1, Spasmolina 3x1 plus proszek Bryophyllum. Z tego tylko Spasmolina jest na receptę.
Alysa, Marz91, Czajnik lubią tę wiadomość
Starania o pierwsze🤱 od I 2022
✅ 👩🏼 AMH, BMI, CD138, sonoHSG
⭕️ Hashimoto, kirAA, IO
✅ 👱🏻♂️
2025
czerwiec IUI ❌
wrzesień IVF - ❄️❄️❄️❄️
FET 4AA 13.11. 🍍✨🤞🏻🍀🙏🏻 -
Frajda bardzo dziękuję, dobrze wiedzieć o co mam walczyć 🙂
I oczywiście gratulacje 🥰 super wieści 🙂
Alysa ja właśnie dopiero ostatnio odkryłam, że to są takie skurcze, wcześniej mi się wydawało, że po prostu brzuch mnie boli. I teraz widzę, że po każdym transferze od razu towarzyszył mi ten ból, ale nigdy nikt mi nie mówił, że ma go nie być. A po tym wycięciu zrostów czuję, że to skurcze ewidentne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia, 21:35
Frajda lubi tę wiadomość
Starania od 2020
🧑🦱 30 👱 34🐈⬛
Letrox, Bromocorn
AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56
12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
Homocysteina, Białko s, Białko c, krzywa cukrowa i insulinowa, ANA2, Cytokiny, Trombofilia Immunofenotyp, komórki NK, biopsja endometrium, witaminy, kariotypy ✅
MTHFR - heterozygotyczne
PAI-1- heterozygotyczny
Cross Match 29,7%
Allo Mlr 0%
Zmiana kliniki 10.25
IVF II - ????? -
Frajda ja chyba podbiorę tą Twoją rozpiskę i jutro w aptece się w to zaopatrzę. A magnez jaki brałaś?
Marz no ja takie skurcze to mam odkąd pamiętam. Jedni lekarze mówią ze to normalne, inni że mam brać nospę, jeszcze inni że dodatkowy progesteron to powinien wyciszyć ( a po jednej owu z dwoma pęcherzykami miałam tak, że aż mnie ścinało z nóg, tak falami). Więc już nie wiem komu wierzyć. Teraz sama biorę i No spe i Acard. Jak ma pomóc to pomoże, a nie zaszkodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia, 21:38
Starania od 12.2022
33 👩🦰
• antyHCV - błędnie dodatni wynik, wykluczony w laboratorium poradni chorób zakaźnych
Stymulacja
IUI
35🧔♂️
• badania hormonów – ✅
Alysa ja teraz też brałam acard bo stwierdziłam, że skoro dr Jarosz w zaleceniach kazała brać w cyklu transferowym, to pomyślałam, że wspomoge się i teraz, przy naturalnych staraniach. No ale u mnie nic to nie zmieniło 🙂Starania od 2020
🧑🦱 30 👱 34🐈⬛
Letrox, Bromocorn
AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56
12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
MTHFR - heterozygotyczne
PAI-1- heterozygotyczny
Cross Match 29,7%
Allo Mlr 0%
Zmiana kliniki 10.25
IVF II - ????? -
Ja zaczęłam teraz brać, bo mam wysoką lipoproteinę i zwiększone ryzyko zatorowo zakrzepowe. Nie robiłam testów na trombo ale chyba sobie kupię na święta w końcu test. Czas najwyższy xDMarz91 wrote:Alysa ja teraz też brałam acard bo stwierdziłam, że skoro dr Jarosz w zaleceniach kazała brać w cyklu transferowym, to pomyślałam, że wspomoge się i teraz, przy naturalnych staraniach. No ale u mnie nic to nie zmieniło 🙂
Marz91, Księgowa lubią tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
IUI
35🧔♂️
• badania hormonów – ✅
@frajda gratulacje rośnijcie zdrowo ❤️
@czajnik 🫂🫂 bardzo mi przykro życzę ci dużo siły w tym trudnym czasie 😢
@alysa no niektórzy lekarze to walą takie głupoty, 4 dni i nie ma cycków ciążowych dzizas 🫣 dobrze że tarczyca bez guzków, jedno z glowy 🙂
Dzisiaj też byłam na wizycie i odważyłam się dać już suwaczek. Maluch ma 2,4cm, wg IUI 9+5, z usg 9+1, tak jak @sikorka pisałaś lekarka pokazywała serduszko, widać że miarowo bije, a na prenatalnych będzie zbadane dokładniej. Krwiak się wchłania, oczywiście po wizycie trochę przeżywałam, że może za mało urósł, a to że tętno nie zmierzone. Mąż się wkurzył, że zamiast się cieszyć to szukam dziury w całym i wiem że ma racje. Mam wrażenie że ten czas starań i niepowodzeń wdrukował mi się w DNA i nie pozwala się cieszyć. Z przyjemnoejszych rzeczy dostaliśmy zgodę w środę lecimy na Maltę 😎
@siesiepy leciałas na kanary, robiłaś po godzinie lotu rundy po samolocie? Nasz lot 3h, do tego biorę clexan i acard to czuję się pod względam zakrzepów zabezpieczona ale może masz jakieś spostrzeżenia 🙂
Edit wstawiam misia haribo, takie maleństwo a już przypomina ludzika 🥹https://zapodaj.net/plik-jIX9ECNanmWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia, 22:27
Alysa, Czajnik, Księgowa, Pustynia, Frajda lubią tę wiadomość
32 & 34. ⛪ 2020 r
04/24 - 💔 9 tydz Madzia
12/24 - 💔 7 tydz Józio
3 x stymulacje letrozolem ❌
I IUI - 15/10/25 🙏 ⏸️ metformina, acard, luteina, clexane, witaminy, magnez
10dpo beta - 22,5 mIU/ml prog - 45,9 ng/ml
12dpo beta - 59,1 mIU/ml prog - 47,3 ng/ml
20 dpo beta - 2013 mIU/ml prog -
30,9 ng/ml
26.11 2 maluchy jeden 6+3:💔
drugi 7+4 crl już 1,3cm 🥹
1.12 - 1,8 cm motylka 🦋
8.12 - 2,4 cm 🦋
Rośnij maluszku 🙏🙏🙏
Ona: PCOS, IO, MTHFR hetero, PAI homo, cd56 dodatnie
On: IO, morfologia 1%->14%, FDNA 16%->8%, Msome I+II 23%, stres oxy 1.82 mv/mln/ml, hba 62% -> 68%, ruch - 15%, aglutynacja 3D, much , posiewy- ok, Mar ujemny

-
Czajnik, ogromne wyrazy współczucia. Trzymaj się w tym trudnym czasie.
Marz - rozumiem ten stan. Ja pewnie też bym poszła na coś niezdrowego żeby bez wyrzutów sumienia poprawić sobie humor.
Frajda - ogromne gratulacje!!! Czekamy na dalsze informacje
A co u mnie? Raczej stabilnie - nie daję sobie nadziei ale też staram się po prostu brać wszystko na chłodno. Miałam zrobić test w poniedziałek ale w piątek pewnie pójdę na betę z krwi. Raz - chcę mieć pewność, dwa - będzie to dokładnie 13 dni od ovitrelle więc powinien być już wypłukany. Nie powinnam mieć przekłamanego wyniku. Zobaczymy
Czajnik, Frajda lubią tę wiadomość
31 👩🦰
Endometrioza + Trombofilia
12.2023 - początek starań -
Frajda, gratulacje! 😍
Frajda lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
Atrofia endometrium.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Motylku, jak masz lot 3h to wystarczy, ze na lotnisku weźmiesz heparynę. Chodzić oczywiście możesz, nie zaszkodzi, ale heparyna ma wlasnie nas chronić w sytuacjach, kiedy nie jesteśmy w stanie zmienic pozycji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia, 23:00
Motylek93 lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
Atrofia endometrium.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Marz kochana trzeba sobie właśnie czasami popuścić i pójść na jakiegoś fast fooda dla lepszego życia psychicznego 😃
Motylku ja Ci tylko napisze że u mnie bobas tydzień przed prenatalnymi był dwa dni do tyłu ale usg u prowadzącego jest takie mocno średnie a na prenatalnych sprzęt super i już bobas 2-3 dni do przodu. Wątpię że tyle nadgonił raczej kwestia sprzętu. Sama się łapie nad tym że nadmiernie analizuje rzeczy ktore wprowadzają mnie w zły nastrój. Staram się to ograniczyć. 😃
Motylek93 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2022
👦
ciężka oligospermia - brak przyczyny 🔴 hormony, genetyka,usg OK.
👩
torbiele w piersiach 🔴
cykle regularne 27 dni potwierdzone owulacje, niski progesteron 7dpo
hormony 3dc 🟢
udrożniony jajowód🟢
TSH 2,8 ➡️ Letrox25 🔴
I INV 10 komórek ➡️ 3 ❄️4BA 2x2BB
Transfer 4BA 💚
6dpt beta 35 prog 29
8dpt beta 112 prog 35,5
12dpt Beta 513 prog 36,7
Sanco - zdrowy chłopczyk
👶🏻🧸♂️ 💙
18.11 6,8 cm akrobaty 🏋♂️
🍀🍀🍀🍀

-
Alyska- super że tarczyca czysta. Lekarka miała wyczucie taboreta no ale niestety pełno takich…
na terapię czekałam chwilę, miała bym termin na już, ale praca. NFZ bo w mojej miejscowości jest centrum zdrowia psychicznego które ma punkt koordynacyjny zgłoszeniowy. Też byłam w szoku że się tak w ogóle da, słyszałam że poradnie zdrowia psychicznego leżą i kwiczą podobnie do endokrynologii, że trzeba czekać ponad rok i wgl. Cieszę że NFZ bo to zawsze zaoszczędzony dodatkowy grosz w tych wszystkich wydatkach.
Frajda - gratuluję, rośnijcie zdrowo😘
Carrie - mimo twojego nienastawiania zaciskam kciuki na piątek ✊🏻🍀
Carrie12, Frajda lubią tę wiadomość
starania od 01.2023
08.2023 👼CP - wycięty prawy jajowód
👩31l. - IO, nadwaga
AMH - 1.020 👎🏻
jajowód drożny✅
Kariotypy ✅
🧔31l.
Ogólne badanie nasienia - OK
Morfologia 1%❗️
HBA - 74%✅
Test Mar - negatywny✅
Fragmentacja DNA 13% ✅
Kariotyp - translokacja zrównoważona 11% ❗️
3 x IUI - 2025r. ❌
I IMSI - 07.2025 - Rekovelle, Menopur ❌ 3MII -> 2 zapłodnione -> 0 ❄️
II IMSI - 09.2025 - Gonal-F, Mensinorm ❌ 8MII -> 6 zapłodnionych -> 0❄️ -
Ooo widzisz, to dobrze ze udało się na NFZ, bo koszta jakie ponosimy są duze. Obyś trafiła na kogoś kompetentnego 😉Aurora13 wrote:Alyska- super że tarczyca czysta. Lekarka miała wyczucie taboreta no ale niestety pełno takich…
na terapię czekałam chwilę, miała bym termin na już, ale praca. NFZ bo w mojej miejscowości jest centrum zdrowia psychicznego które ma punkt koordynacyjny zgłoszeniowy. Też byłam w szoku że się tak w ogóle da, słyszałam że poradnie zdrowia psychicznego leżą i kwiczą podobnie do endokrynologii, że trzeba czekać ponad rok i wgl. Cieszę że NFZ bo to zawsze zaoszczędzony dodatkowy grosz w tych wszystkich wydatkach.
Frajda - gratuluję, rośnijcie zdrowo😘
Carrie - mimo twojego nienastawiania zaciskam kciuki na piątek ✊🏻🍀
U mnie na osiedlu jest podobny ośrodek. Kiedyś jak patrzyłam głównie zajmują się uzależnieniami ( i myślałam że tylko tym) , ale też mają na stronie że przyjmują osoby w momencie kryzysu. Możesz skorzystać z jednorazowej rozmowy, albo jeżeli ktoś by potrzebował mogą wciągnąć na terapię. Tylko jestem ciekawa ile tu się by czekało. Sama nie dawno myślałam by się gdzieś udać, bo człowiek osiąga już taki czas starań że są dni gdy jest na prawdę ciężko.Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
IUI
35🧔♂️
• badania hormonów – ✅
Aurora13, Alysa chyba mnie zmotywowałyście, żeby jeszcze raz pochylić się nad tematem. Miałam już dwa podejścia do terapii, ostatnio prywatnie, ale zupełnie mi to nie leżało, nie umiałam się kompletnie otworzyć. Miałam takie wrażenie, że chciałam żeby terapeutka czytała mi w myślach 🫣 i na moje bujdy, że jest świetnie i dobrze, odpowiedziała coś w stylu przecież widzę że nie 😅 a zawsze było, że się cieszę, że tak dobrze sobie Pani radzi i jakieś gadanie o głupotach i na końcu zapłata za 50 minut gadania o niczym. I jakoś zrezygnowałam, bo nie czułam tego i szkoda kasy.
A w sumie u mnie w mieście też działa takie centrum, nawet mają interwencje kryzysową czynną 24 na dobę, że można w każdej chwili w kryzysie się zgłosić. Też na NFZ, może sobie tam wybadam teren.Starania od 2020
🧑🦱 30 👱 34🐈⬛
Letrox, Bromocorn
AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56
12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
MTHFR - heterozygotyczne
PAI-1- heterozygotyczny
Cross Match 29,7%
Allo Mlr 0%
Zmiana kliniki 10.25
IVF II - ????? -
Marz ja myślę nad tym od jakiegoś czasu. Nie wiem jak pójdzie nasza IUI, nie wiem czy będziemy chcieli podchodzić do kolejnej. IVF od początku nie rozważaliśmy i oboje mamy podejście, że nie chcemy. Ale czuję że może nastać taki moment gdzie po prostu zrezygnujemy że starań, z wizyt w kolejnych poradniach czy klinikach. A jak ten czas nastąpi, mam poczucie że mam ge potrzebować takiego wsparcia. Przynajmniej na początku.
Myślę, że każdej z nas przydałaby się taka możliwość konsultacji z psychologiem. Temat niepłodności jest trudny, w końcu jesteśmy wychowywane w poczuciu żeby uważać na "wpadkę", a tu się okazuje że jest inaczej.
Z radosniejszych wieści, wysłałam dziś rano CV. Niby mam stabilna pracę no ale😆 zobaczymy, może mnie zaproszą na rozmowę . Jakaś rozrywka będzie
Motylek93, Pustynia lubią tę wiadomość
Starania od 12.2022
33 👩🦰
Stymulacja
IUI
35🧔♂️
• badania hormonów – ✅
Alysa ja daje sobie na pewno jeszcze rok jak ktoś pyta. Za rok kończę 35 lat, nie wiem ile sił psychicznych i fizycznych będę miała po tym roku. Czuję też, że jeszcze nie wyczerpałam wszystkich możliwości. Dlatego nie myślę co będzie później. Trzymam się myśli, że przez ten rok może wydarzyć się wszystko jak i nic.
A co do pracy, to super 🙂 wszystko może się wydarzyć i kto nie próbuje ten siedzi cały czas w miejscu 🙂Starania od 2020
🧑🦱 30 👱 34🐈⬛
Letrox, Bromocorn
AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56
12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
MTHFR - heterozygotyczne
PAI-1- heterozygotyczny
Cross Match 29,7%
Allo Mlr 0%
Zmiana kliniki 10.25
IVF II - ?????