niepoKhalane poczęcie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hejka dziewczyny ostatnio nie bylo mnie bo na tel ciezko sie pisze. Dzis bylam na zakupach z kuzynka wlasnie sie dowiedzialam ze ona jest w ciazy z trzecim dzieckim.
-
mowilam jej ze latwo sie mowi jak mi powiedziala ze trzeba sie wyluzowac, ciesze sie ze zaszla bo ona tez sie starala ale szybko jej sie udalo. W duchu jej zazdroszcze i ona o tym wie pewnie. Powiedzialam jej ze ja dogonie i razem bedziemy mykac wozkami.
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczyny!
wpadłam tylko w pracy przywitać się z Wami
u mnie @ jakieś dziwne numery robi w tym cyklu... już 3 dzień spóźnienia.
Wczoraj cień cienia na teście, dziś rano negatyw. Chyba w środę na betę skoczę, żebym wiedziała na czym stoję.
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak wlasnie mysle zeby uskutecznic romantyczna kolacje i ciuszki i w ogole zawsze sie zarzekal ze na niego romantyzm nie dziala ale moze chociaz starania doceni i sie uda tylko pytanie kiedy ta owulacja bedzie jak w tygodniu musze w pracy byc do 15 zeby wszystko przygotowac a w weekend musze sie go z domu pozbyc...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzis stwiedzilam ze ma zajebiste cycki Kurde ae mam zajebiste cycki noo nic to ze mam dupe fajna to wiem ale cycki? Noo nic ide sie nimi pozachwycac
Ale wasnie dzis stwierdzilam ze nie chce mi sie mierzyc temperatury i mam gdzis ten wykres ale kurde nie bede wiedziec kiedy okres wtedy, bez sens...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 08:32
-
nick nieaktualnyTak zrobie tak wiesz raczej to ta sutuacja mnie zniecheca i praca, moj dzis stwierdzil ze pora zebym zmienila prace bo naprawde widac ze dla mnie chodzenie tam to kara...
Noo i nie reklama tylko cycki.
Ciekawa jestem jak ten wyjazd pod namiot, czy dojdze od niego i jak bedzie.