Nowe dziewczyny na forum :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymeggi90 wrote:M8isia ja też nie mogę patrzeć na jego smutne oczka. Jak on cierpi. Nie wiem czy jest jakaś szansa że przeżyje to.
-
Martella trzymam kciuki abyś doszła do wyznaczonego celu, ja też zamierzałam, ale natłok pracy w pracy i w domu sprzątanie, no i inne nieprzewidziane problemu odłożyły moje plany na maj. kiedyś schudłam dużo a poźniej odpuściłam, no i troszkę mam ciałka
-
M8isia wrote:Witaj w klubie. Ale biegasz czy jezdzisz na rowerze jaka masz diete widac jakies juz efekty?. Sory ze tyle pytan na raz ale tez zaczelam modelowac swoje cialo tak ladniej nazwe niz zrzucanie zbednych kg bo zimie
Dieta ułożona przez dietetyka + rower -
nick nieaktualnymeggi90 wrote:Martella trzymam kciuki abyś doszła do wyznaczonego celu, ja też zamierzałam, ale natłok pracy w pracy i w domu sprzątanie, no i inne nieprzewidziane problemu odłożyły moje plany na maj. kiedyś schudłam dużo a poźniej odpuściłam, no i troszkę mam ciałka
-
nick nieaktualny
-
Ja wtedy sama ograniczyłam słodycze i jadłam zdrowiej i mniej ale to było ponad 2 lata temu no i bardzo dużo ćwiczyłam, raz na dzień chodakowska i 1h jula hop. No taka laska byłam że szok. A no i koło Bożego narodzenia byłam 2 miesiące na diecie bebio. Poszło 6kg no ale już przybrałam ze 3.
M8isia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymeggi90 wrote:on w listopadzie skończył rok także młodziutki jest, ale człowiek się przywiąże do stworzenia. Dobrze, że mama z mężem pojechali ze mną bo ja psychicznie nie dałabym rady...
-
nick nieaktualnymeggi90 wrote:Ja wtedy sama ograniczyłam słodycze i jadłam zdrowiej i mniej ale to było ponad 2 lata temu no i bardzo dużo ćwiczyłam, raz na dzień chodakowska i 1h jula hop. No taka laska byłam że szok. A no i koło Bożego narodzenia byłam 2 miesiące na diecie bebio. Poszło 6kg no ale już przybrałam ze 3.
-
Dzięki za pocieszenie wierzę, że da radę. Musimy uważać teraz i my na te kleszcze, jak na nim siedzą. I on musiał chyba w jakieś gniazdo wejść, bo u drugiego psa było z 8. A ten miał 40 i jeszcze wyłażą.
Mi chodakowska pomogła ale jak myślę że mam znów z nią zacząć to mi się nie chce, ale hula hop lubię.
A bieganie to nie dla mnie i to jeszcze 10 km? Podziwiam -
nick nieaktualnyMartella wrote:ja nie wiem jak się zabrać za bieganie ;( może jakieś rady?
-
nick nieaktualny
-
No ja tymi z wypustkami kręciłam, i potwierdzam efekty były spektakularne, aczkolwiek pewnie dlatego że i chodakowską i mniej jadłam, nie wiem jak samo hula hop wpływa. No może od maja zacznę, no ale przy staraniach to też ciężko z hula hop.
-
nick nieaktualny
-
ja tez na diecie dwa tyg i na wadze już prawie 3 kg mniej ale ostatnio mam spore nerwy, mało czasu na jedzenie i samo leci. co do starań to odebrałam wyniki i wszystko mam w normie.
hemoglobina 15,0 (12-16)
ogólnie morfologia krwi wszystko w dobrych granicach
TSH 1,180 ( 0,27-4,2)
LH 4,93
Estradiol 141,60
Prolaktyna 283 (102-496)
Badania robiłam będąc w 3 DC.
cieszy mnie to bo przynajmniej w tym jest ok. jeszcze chcę progesteron zrobić koło 22 dc żeby zobaczyć na jakim jest poziomie.
miłego wieczoru i jutrzejszego dnia