Nowe dziewczyny na forum :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
M8isia wrote:Wiesz ale ja bym chciala zeby wszystko bylo jak powinno czystosc az do slubu pozniej wymarzony slub i staranie sie o dziecko.
Tylko u mnie tak nie było niestety... Dlatego takie jest moje zdanie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgness12 wrote:Bardzo Ci tego życze aby udało sie za pierwszym razem
Tylko u mnie tak nie było niestety... Dlatego takie jest moje zdanie.Agness12 lubi tę wiadomość
-
M8isia wrote:Agness12 wierze ze Ci sie wkoncu uda. Bede sie modlic za Ciebie zeby nam sie udalo w tym roku. Tobie teraz a mi po slubie
Co ma być to bedzie Wierze ze jest mi dane być mamą
Tylko Bóg czeka na odpowiednią chwilęM8isia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgness12 wrote:Bardzo bym chciała ale jakoś nie wychodzi
Co ma być to bedzie Wierze ze jest mi dane być mamą
Tylko Bóg czeka na odpowiednią chwilęAgness12 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWstazka sw dominika otrzymuje sie od siostr z krakowa wstazke nosisz przy sobie lub przepasana na brzuchu podobno taka modlitwa do sw dominika bardzo pomaga i duzo jest swiadectw kobiet ktore dzieki modlitwie zaszly w ciaze i to w 1 cyklu co nawet lekarze nie dawali szans
-
M8isia wrote:Hej jestem tu nowa jest jakus rocznik 89?
Ja tez jestem 89 i staram się o pierwsze dziecko, dopiero zaczynam, to pierwszy cykl, w którym mierze temp. Ale wcześniej przez 8mcy nie stosowałam zabezpieczenia (chciałam dać organizmowi odpocząć po antykoncepcji) niby się nie staraliśmy, ale też w ogóle nie uważaliśmy kiedy były i niestety żadnej ciąży z tego nie było -
Agness12 wrote:Słuchaj, mam takie same objawy jak Ty miałaś.. Myślisz ze tez moge to mieć ? We wtorek mam robić tsh"Mocno wierzę w to, że dzieci nie umierają. One zmieniają datę porodu."
[/url]
[/url]
<a
Nasz Aniolek [*] 02.11.2015
-
Chudik34 wrote:Kochana zrób cały panel tj tsh,ft3,ft4 atpo atg i w gabinecie u lekarza usg tarczycy. Wtedy będziesz miała pełny obraz. Ale piszesz,że bierzesz już hormon...
-
M8isia wrote:Wstazka sw dominika otrzymuje sie od siostr z krakowa wstazke nosisz przy sobie lub przepasana na brzuchu podobno taka modlitwa do sw dominika bardzo pomaga i duzo jest swiadectw kobiet ktore dzieki modlitwie zaszly w ciaze i to w 1 cyklu co nawet lekarze nie dawali szans
-
nick nieaktualny
-
M8isia wrote:Meggi90 a jak mozna wiedziec czemu nie mozesz zajsc w ciaze?
Zawsze patrzyłam na pracę, zawsze czekałam na odpowiedni moment. Ale koniec. Przemyslalam wiele i już nie ma nic ważniejszego nóż zdrowie i dziecko. Co ma być to będzie.