Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe dziewczyny na forum :)
Odpowiedz

Nowe dziewczyny na forum :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agness a slyszalas o ziolach ojca sroki ???. Probowalas tychbziol moze. Albo ktoraz z dziewczyn miala stycznosc. Prosze o opinie. Agness duzo zdrowia. Teraz jest czas chorob. Jak nie grypa zeladkowa to kaszel katar itp. Wiec dziewczynki w ciazy uwazajcie na siebie.

• Agness12 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M8isia wrote:
    Agness a slyszalas o ziolach ojca sroki ???. Probowalas tychbziol moze. Albo ktoraz z dziewczyn miala stycznosc. Prosze o opinie. Agness duzo zdrowia. Teraz jest czas chorob. Jak nie grypa zeladkowa to kaszel katar itp. Wiec dziewczynki w ciazy uwazajcie na siebie.
    Pije je do owulacji :) ja juz jestem chora jakiś miesiąc ;/

3i49df9hi1sl1iuj.png
  • zielonooka7 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podpinam się do pytania o zioła Ojca Sroki. Czujecie jakąś zmianę po nich ? Gdzie je kupujecie ?

2nn3csqv5aa4ewil.png
    w5wqio4pmt9rfpnw.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agness12 i jak sie czujesz po nich . widac jakies zmiany. Jak jestes juz chora miesiac to szybko musisz isc do lekarza. A daleko masz to swojego osrodka zdrowia?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielonooka chyba trzeba zalozyc nowy watek :)

• Agness12 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje przede wszystkim prace jajnikow i wyraznie czuje owulacje ktorą nie raz potwierdzałam monitoringiem. Niby mam pco ale owulacje mi po tych ziolach powrocily i szczerze wam moge je polecic. Oczywiscie jesli ktos tych owulacji nie ma, bo ja nie miałam, nigdy nie czulam jajnikow ani owulacji... A kupiłam na allegro za ok 6 zl :)

zielonooka7 lubi tę wiadomość

3i49df9hi1sl1iuj.png
  • Agness12 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do osrodka mam jakies 6 km

3i49df9hi1sl1iuj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agness12 bardzo dziekuje Ci za opinie na temat tych ziolek. A co do osrodka to moze podjedz sobie samochodem bo nie wiadomo kiedy wlacza telefon a zdrowie twoje najwazniejsze. No i jeszcze 12 dni i testujesz.

• Agness12 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dopiero po 16 bede miala samochod i wtedy pojade

3i49df9hi1sl1iuj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2017, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze jak dobrze miec prawo jazdy a jeszcze lepiej samochod

• Agness12 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prawko mam ale mąż w pracy do 16 takze trzeba czekac :D

3i49df9hi1sl1iuj.png
  • zielonooka7 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M8isia wrote:
    Zielonooka chyba trzeba zalozyc nowy watek :)

Jestem za ;) i nawet już nie tylko na temat tych ziółek ale też innych ,, wspomagaczy '' :D znacie jakieś inne ? Mnie ciekawi też np. ten żel Conceive plus. A co do zioł czytałam też o innych ziółkach ale już nie pamiętam nazwy, ale te Ojca Sroki chyba najpopularniejsze ;)

Edit: te drugie ziółka to chyba Ojca Klimuszki ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 14:05

2nn3csqv5aa4ewil.png
    w5wqio4pmt9rfpnw.png

• Meśka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zakupiłam żel Conceive Plus i używałam dwa razy w tym cyklu bo mam malo sluzu płodnego. Odczucia wiadomo lepsze ale czy jest skuteczny ? Okaże sie 18 maja :)
    Nowy gin polecił mi tez żel Pre-Seed ale nie czytałam o nim, zapewne podobne są do siebie.

zielonooka7 lubi tę wiadomość

19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
    Starania od lipca 2016 r.
    Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • Agness12 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielonooka7 wrote:
    Jestem za ;) i nawet już nie tylko na temat tych ziółek ale też innych ,, wspomagaczy '' :D znacie jakieś inne ? Mnie ciekawi też np. ten żel Conceive plus. A co do zioł czytałam też o innych ziółkach ale już nie pamiętam nazwy, ale te Ojca Sroki chyba najpopularniejsze ;)

Edit: te drugie ziółka to chyba Ojca Klimuszki ?
    Powiem wam ze tych watkow na temat wspomagaczy jest bardzo duzo :)

3i49df9hi1sl1iuj.png
  • zielonooka7 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meśka wrote:
    Ja zakupiłam żel Conceive Plus i używałam dwa razy w tym cyklu bo mam malo sluzu płodnego. Odczucia wiadomo lepsze ale czy jest skuteczny ? Okaże sie 18 maja :)
    Nowy gin polecił mi tez żel Pre-Seed ale nie czytałam o nim, zapewne podobne są do siebie.

Oo widzisz o Pre-seed też jeszcze nie czytałam nigdzie. Poszperam i na jego temat w takim razie :)

2nn3csqv5aa4ewil.png
    w5wqio4pmt9rfpnw.png

• zielonooka7 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agness12 wrote:
    Powiem wam ze tych watkow na temat wspomagaczy jest bardzo duzo :)

Racja, ale nie trzeba zakładać nowego wątku. Możemy tutaj powymieniać się doświadczeniami z różnymi produktami ;)

Ja osobiście do tej pory niczego nie stosowałam, w tym cyklu zaczęłam brać Inofolic zalecony przez gin. Jajniki zawsze miałam odczuwalne zwłaszcza w drugiej części cyklu a teraz po piciu tego dodatkowo czuje je teraz w pierwszej części . Cudów się nie spodziewam, ale w każdym bądź razie coś się dzieje :D

2nn3csqv5aa4ewil.png
    w5wqio4pmt9rfpnw.png

• Meśka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie u gina. W piatek byl pecherzyk 20mm dzis juz nie ma sladu.
    Lekarz mowi ze na cialko zolte jeszcze za wczesnie i ze trzeba czekać czy @ sie pojawi czy nie.
    Jesli tego pecherzyka nie ma to czy peknal na 100% czy cos innego moglo sie z nim stac ?

Synuś ❤️ 11.2014 r.
  • Ilona04 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do zioł ojca Sroki, to ja sobie je zamowilam, ida do mnie ;) mam nadzieje, ze pomogą ;) wiele dobrych opini czytalam ;) i jeszcze zastanawiam sie nad olejkime z wiesiolka ? Podobno tez jest dobry na libido ? Macie jakies zdanie na ten temat ?

Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
  • Olciak Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , martwi mnie mój wykres .. Zdarza się Wam , że ta temperatura tak skacze w ta i z powrotem ? Teraz znowu mam 36,6 drugi dzien z kolei ... Nie wiem czy ten wykres sie wyświetla tu ?

🎈Ciąża donoszona🤰🏻

Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
    03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
  • Meśka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2017, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciak wrote:
    Hej , martwi mnie mój wykres .. Zdarza się Wam , że ta temperatura tak skacze w ta i z powrotem ? Teraz znowu mam 36,6 drugi dzien z kolei ... Nie wiem czy ten wykres sie wyświetla tu ?

Poki @ nie ma to nie zamartwiaj sie na zapas. Często z tych ksiazkowych wykresow nic nie wychodzi a te "dziwne" koncza sie szczesliwie. Ponoc takie spadki moga swiadczyc o implantacji zarodka. Glowa do gory i czekaj na termin testowania :)

Synuś ❤️ 11.2014 r.
‹‹ 56 57 58 59 60 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ