Nowe dziewczyny na forum :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgness a slyszalas o ziolach ojca sroki ???. Probowalas tychbziol moze. Albo ktoraz z dziewczyn miala stycznosc. Prosze o opinie. Agness duzo zdrowia. Teraz jest czas chorob. Jak nie grypa zeladkowa to kaszel katar itp. Wiec dziewczynki w ciazy uwazajcie na siebie.
-
M8isia wrote:Agness a slyszalas o ziolach ojca sroki ???. Probowalas tychbziol moze. Albo ktoraz z dziewczyn miala stycznosc. Prosze o opinie. Agness duzo zdrowia. Teraz jest czas chorob. Jak nie grypa zeladkowa to kaszel katar itp. Wiec dziewczynki w ciazy uwazajcie na siebie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czuje przede wszystkim prace jajnikow i wyraznie czuje owulacje ktorą nie raz potwierdzałam monitoringiem. Niby mam pco ale owulacje mi po tych ziolach powrocily i szczerze wam moge je polecic. Oczywiscie jesli ktos tych owulacji nie ma, bo ja nie miałam, nigdy nie czulam jajnikow ani owulacji... A kupiłam na allegro za ok 6 zl
zielonooka7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
M8isia wrote:Zielonooka chyba trzeba zalozyc nowy watek
Jestem za i nawet już nie tylko na temat tych ziółek ale też innych ,, wspomagaczy '' znacie jakieś inne ? Mnie ciekawi też np. ten żel Conceive plus. A co do zioł czytałam też o innych ziółkach ale już nie pamiętam nazwy, ale te Ojca Sroki chyba najpopularniejsze
Edit: te drugie ziółka to chyba Ojca Klimuszki ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2017, 14:05
-
Ja zakupiłam żel Conceive Plus i używałam dwa razy w tym cyklu bo mam malo sluzu płodnego. Odczucia wiadomo lepsze ale czy jest skuteczny ? Okaże sie 18 maja
Nowy gin polecił mi tez żel Pre-Seed ale nie czytałam o nim, zapewne podobne są do siebie.zielonooka7 lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
zielonooka7 wrote:Jestem za i nawet już nie tylko na temat tych ziółek ale też innych ,, wspomagaczy '' znacie jakieś inne ? Mnie ciekawi też np. ten żel Conceive plus. A co do zioł czytałam też o innych ziółkach ale już nie pamiętam nazwy, ale te Ojca Sroki chyba najpopularniejsze
Edit: te drugie ziółka to chyba Ojca Klimuszki ? -
Meśka wrote:Ja zakupiłam żel Conceive Plus i używałam dwa razy w tym cyklu bo mam malo sluzu płodnego. Odczucia wiadomo lepsze ale czy jest skuteczny ? Okaże sie 18 maja
Nowy gin polecił mi tez żel Pre-Seed ale nie czytałam o nim, zapewne podobne są do siebie.
Oo widzisz o Pre-seed też jeszcze nie czytałam nigdzie. Poszperam i na jego temat w takim razie
-
Agness12 wrote:Powiem wam ze tych watkow na temat wspomagaczy jest bardzo duzo
Racja, ale nie trzeba zakładać nowego wątku. Możemy tutaj powymieniać się doświadczeniami z różnymi produktami
Ja osobiście do tej pory niczego nie stosowałam, w tym cyklu zaczęłam brać Inofolic zalecony przez gin. Jajniki zawsze miałam odczuwalne zwłaszcza w drugiej części cyklu a teraz po piciu tego dodatkowo czuje je teraz w pierwszej części . Cudów się nie spodziewam, ale w każdym bądź razie coś się dzieje
-
Jestem po wizycie u gina. W piatek byl pecherzyk 20mm dzis juz nie ma sladu.
Lekarz mowi ze na cialko zolte jeszcze za wczesnie i ze trzeba czekać czy @ sie pojawi czy nie.
Jesli tego pecherzyka nie ma to czy peknal na 100% czy cos innego moglo sie z nim stac ?19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Co do zioł ojca Sroki, to ja sobie je zamowilam, ida do mnie mam nadzieje, ze pomogą wiele dobrych opini czytalam i jeszcze zastanawiam sie nad olejkime z wiesiolka ? Podobno tez jest dobry na libido ? Macie jakies zdanie na ten temat ?Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
-
Hej , martwi mnie mój wykres .. Zdarza się Wam , że ta temperatura tak skacze w ta i z powrotem ? Teraz znowu mam 36,6 drugi dzien z kolei ... Nie wiem czy ten wykres sie wyświetla tu ?🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Olciak wrote:Hej , martwi mnie mój wykres .. Zdarza się Wam , że ta temperatura tak skacze w ta i z powrotem ? Teraz znowu mam 36,6 drugi dzien z kolei ... Nie wiem czy ten wykres sie wyświetla tu ?
Poki @ nie ma to nie zamartwiaj sie na zapas. Często z tych ksiazkowych wykresow nic nie wychodzi a te "dziwne" koncza sie szczesliwie. Ponoc takie spadki moga swiadczyc o implantacji zarodka. Glowa do gory i czekaj na termin testowania19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Synuś ❤️ 11.2014 r.