Nowe dziewczyny na forum :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Chudik34 wrote:Agness co ja widzę gratuluję ogromnie. Ja testować miałam jutro. Ale nie wytrzymałam. I tak dzisiejszy test nie z rannego moczu pokazał mi druga blada kreskę. Jednak to było ok gdz po zrobieniu. Jutro powtarzam oczywiście rano. Jeśli cokolwiek ujrze to lecę na bete i jutro zamelduję
-
Igibarz badania w pierwszych dniach cyklu ? Wydaje mi sie ze sa ok a AMH osobiscie bym sie nie sugerowala bo gdzies czytałam jak jedna dziewczyna robila kilka razy i za kazdym razem wychodzil inny wynik. Sama odpuscilam i nie robilam tego badania.19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
optymistkaaa moje wytrwanie w ćwiczeniach trwało tydzień, a później nawał pracy mnie przytłoczył także ten... narazie zawiesiłam troskę o mój gruby tyłek.
Kurczę ovu w niedzielę już się nie mogę doczekąc aż będę testować a to dopiero gdzieś za 3 tyg. -
Testowanie 7 czerwca .
Mam pytanie odnośnie tsh. Badałam samo tsh i wyszło mi w normie laboratoryjnej 4,93 norma jest do 4,94 . A słyszałam że podobno tsh u osób starających się powinno wynosić 2 ?🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Olciak wrote:Testowanie 7 czerwca .
Mam pytanie odnośnie tsh. Badałam samo tsh i wyszło mi w normie laboratoryjnej 4,93 norma jest do 4,94 . A słyszałam że podobno tsh u osób starających się powinno wynosić 2 ?
Dziewczyny troche mnie mniej na forum bo mam bardzo duzo pracy Ale daje rade Co tam u Was ?? -
nick nieaktualny
-
Agness podobają mi się Twoje suwaczki
U mnie owulacji za rogiem wczoraj test owu pozytywny a dziś to kreska testową kilkukrotnie wyższa niŻ kontrolna. Także owu za rogiem więc dZiałamy od wczoraj byłam dziś na zakupach bardzo długo. Kupiłam tylko spodnie które pewnie w poniedziałek oddam bo mi się juz nie podobają. W sumie podobają ale na dziewczynach , modelach. Ja nic dobrać do nic nie mogłam.
Aniu oczywiście że pamiętamyAgusia_pia lubi tę wiadomość
-
oj i mnie na tym forum nie było, jakoś nie nadążam z czytaniem wątku
u mnie kończy się cykl po cb. jest 11 dpo. zobaczymy, jak wyjdzie czy @ przyjdzie. we wtorek chyba zrobię test. cycki bolą...
-
meggi90 wrote:Em11 bywasz tu jeszcze?Starania od 2016. Laparoskopia w 2018-niedrożne jajowody. Partner nasienie ok. AMH-3,27.
- 04.09-punkcja
- 09.09- transfer (mamy jeszcze dwa mrozaczki)
- 19.09 - beta
- 09.11-II transfer(mamy jeszcze jednego mrozaczku)
- 16.11. 2018 beta 83, 19.11 beta 407, 26.11 beta 4637
- 2019 na świat przyszła nasza córka
- czerwiec 2020 - ciąża pozamaciczna -
Jutro powinnam dostać @. Chyba na wakacjach poszukam dobrej kliniki w mojej okolicy bo to już nie ma na co czekać. Niby wszystko ok a tu już 1,5 roku i nic. Cierpliwość mi się kończy.Starania od 2016. Laparoskopia w 2018-niedrożne jajowody. Partner nasienie ok. AMH-3,27.
- 04.09-punkcja
- 09.09- transfer (mamy jeszcze dwa mrozaczki)
- 19.09 - beta
- 09.11-II transfer(mamy jeszcze jednego mrozaczku)
- 16.11. 2018 beta 83, 19.11 beta 407, 26.11 beta 4637
- 2019 na świat przyszła nasza córka
- czerwiec 2020 - ciąża pozamaciczna -
Mnie też tu trochę nie było kursy, nawał pracy a teraz choroba dopadła
Ja jestem pierwszy cykl na clo powiem szczerze, że nie czuje za bardzo jajnikow zazwyczaj dają się we znaki, ale za to dzisiaj wstałam z dosyć mocnym bólem podbrzusza, czyżby owulacja? Nastawialam się na wczoraj, bo tak gin wyliczyla, ale to chyba jednak dziś
Agness jak się czujesz? Masz już jakieś objawy ciążowe?
Ania1003 fajnie, że wróciłaś
Augusia_pia jak u ciebie? Robiłaś test?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2017, 09:27