Nowe dziewczyny na forum :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie byłam na badaniach. Chciałam się wstrzymać z beta i dlatego czekam . Narazie @ dalej nie ma i się nie zapowiada ale zobaczymy co będzie rano. Jak tam u Was ?🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Temp po spadku dziś mi podskoczyła! Robiłam test rano ale chyba mam omamy bo ja widzę cień cienia tego cienia . Hahah nie wiem czy sobie wmawiam czy jest . Jutro pójdę na betę .🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
Olciak wrote:Temp po spadku dziś mi podskoczyła! Robiłam test rano ale chyba mam omamy bo ja widzę cień cienia tego cienia . Hahah nie wiem czy sobie wmawiam czy jest . Jutro pójdę na betę .
A ja sobie wmawiam ćmienie podbrzusza. Jestem nienormalna. dziś 6 dpo -
Dzis mialam robic test ale plamienie sie rozkreca coraz bardziej wiec @ coraz blizej. Jutro odbieram wyniki nasienia i moje wymazy a w poniedzialek ide do lab. porobic badania. Jak bede miec komplet wybieram sie do gina bo ewidentnie cos tu nie gra.19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Agness jestes pod stala opieka endokrynologa? tsh w ciazy bardzo lubi skakac. najczesciej potrzeba podniesc dawke leku, badania tsh i ft4 robic trzeba co ok 4tyg. To bardzo wazne. Jak sie czujesz kochana?"Mocno wierzę w to, że dzieci nie umierają. One zmieniają datę porodu."
[/url]
[/url]
<a
Nasz Aniolek [*] 02.11.2015
-
Chudik34 wrote:Agness jestes pod stala opieka endokrynologa? tsh w ciazy bardzo lubi skakac. najczesciej potrzeba podniesc dawke leku, badania tsh i ft4 robic trzeba co ok 4tyg. To bardzo wazne. Jak sie czujesz kochana?
U mnie całkiem niezle Tylko mam bardzo mało czasu na forum
Bardzo trzymam za was kciuki!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny