Nowe dziewczyny na forum :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie po weekendzie.
Ja czekam na ovu ktore bedzie na dniach. W srode ide na monitoring podpatrzyc czy jest jakies jajko a w czwartek do urologa z Mezem obgadac jego wyniki nasienia.19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka wrote:Witajcie po weekendzie.
Ja czekam na ovu ktore bedzie na dniach. W srode ide na monitoring podpatrzyc czy jest jakies jajko a w czwartek do urologa z Mezem obgadac jego wyniki nasienia. -
Aaaaa dziewczyneczki bylam wczoraj u nowej endokrynolozki i wiecie co mi powiedziala? Ze poki co ma malo pacjentow a raczej pacjentek ale wiekszosc po wizycie u niej zachodzi w ciaze i dodala jeszcze,ze sa same dziewczynki w brzuszkach. ha tak sie ciesze,ze ja znalazla. wyniczki mam ksiazkowe jesli chodzi o tarczyce wiec jestem spokojniejsza. w tym miesiacu sobie tak jakby odpuscilismy ale staranko bylo 2 dni przed ovi i dzien po wiec jak zawsze nadzieja trzyma mnie. pozdrawiam Was wszystkie"Mocno wierzę w to, że dzieci nie umierają. One zmieniają datę porodu."
[/url]
[/url]
<a
Nasz Aniolek [*] 02.11.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane mi bóle przestały doskwierać, dziś jakaś mdłość się pojawiła, a tak mam wrażenie że jakbym nie była w ciąży. Byłam dziś u lekarz. Na razie tylko pęcherzyk widać, i powiedział że na razie wstrzymamy się do nazywania tego ciążą. 20 lipca aż wróci z urlopu mam wizytę. Wcześniej jak będzie się coś działo to do innego gina. Ale trzeba być dobrej myśli będzie dobrze
-
Hej Dziewczyny
ja tez dołączam do grona staraczek. Oby Wszystkim nam sie szybko udalo:)
Powiedzcie mi prosze (dopiero zaczynam więc nie orientuje sie w temacie) mierzycie sobie temperature w pochwie czy wystarczy w buzi? (tez tak czytalam)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 21:46
Rene lubi tę wiadomość