Nowe dziewczyny na forum :)
-
WIADOMOŚĆ
-
meggi90 wrote:Kochane mi bóle przestały doskwierać, dziś jakaś mdłość się pojawiła, a tak mam wrażenie że jakbym nie była w ciąży. Byłam dziś u lekarz. Na razie tylko pęcherzyk widać, i powiedział że na razie wstrzymamy się do nazywania tego ciążą. 20 lipca aż wróci z urlopu mam wizytę. Wcześniej jak będzie się coś działo to do innego gina. Ale trzeba być dobrej myśli będzie dobrze
meggi90 lubi tę wiadomość
-
Rene, jestem na początku starań tak naprawde dopiero pierwszy cykl. O ciązy zaczełam myślec pod koniec roku 2016, w styczniu odstawiłam tabletki anty (brałam prawie 4 lata) i zrobiłam wszystkie badania zlecone przez gin.
wszystko fajnie tylko po zazywaniu antybiotyku w marcu dopadla mnie infekcja bakteryjna, którą myślałam że wyleczylam, moja ginekolog też to potwierdzila na wizycie kontrolnej. Tydzien temu przy okazji cytologii poprosiłam o posiew i ku mojemu zdziwieniu bakteria znow mi wyszla:( wiec meczy mnie to, ze nawet na dobre nie mozemy zacząc się starać bo ciągle coś jest. Wczesniej juz wieki nie miałam zadnej infekcji...
w styczniu miałam nadzieję, że w czerwcu o tej porze już bedę w ciązy a tu kolejne leczenie mnie czeka.
Jutro wizyta u gino plus pytanie czy przypadkiem w tym cyklu nie zaraziłam męza...nie miałam zadnych objawow więc nie spodziewałam się dodatniego wyniku posiewu.
to tak krotko o mnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 21:59
-
blumchen30 wrote:Hej Dziewczyny
ja tez dołączam do grona staraczek. Oby Wszystkim nam sie szybko udalo:)
Powiedzcie mi prosze (dopiero zaczynam więc nie orientuje sie w temacie) mierzycie sobie temperature w pochwie czy wystarczy w buzi? (tez tak czytalam)
Wystarczy w buzi, ale termometr włóż pod język.
Niestety wczoraj przyszła @ (16.05.2017 poronienie naturalne -
blumchen30 wrote:Rene, jestem na początku starań tak naprawde dopiero pierwszy cykl. O ciązy zaczełam myślec pod koniec roku 2016, w styczniu odstawiłam tabletki anty (brałam prawie 4 lata) i zrobiłam wszystkie badania zlecone przez gin.
wszystko fajnie tylko po zazywaniu antybiotyku w marcu dopadla mnie infekcja bakteryjna, którą myślałam że wyleczylam, moja ginekolog też to potwierdzila na wizycie kontrolnej. Tydzien temu przy okazji cytologii poprosiłam o posiew i ku mojemu zdziwieniu bakteria znow mi wyszla:( wiec meczy mnie to, ze nawet na dobre nie mozemy zacząc się starać bo ciągle coś jest. Wczesniej juz wieki nie miałam zadnej infekcji...
w styczniu miałam nadzieję, że w czerwcu o tej porze już bedę w ciązy a tu kolejne leczenie mnie czeka.
Jutro wizyta u gino plus pytanie czy przypadkiem w tym cyklu nie zaraziłam męza...nie miałam zadnych objawow więc nie spodziewałam się dodatniego wyniku posiewu.
to tak krotko o mnie... -
Gdzie moje maniery....
Dziewczęta przyłączam się do Waszej grupy (mam nadzieję, że mnie przygarniecie ;P)
To będzie mój drugi cykl starań, ale pierwszy taki 100% starań (wcześniej miałam kilka tematów do zamknięcia).
Podstawowe badania zrobione - wyniki w normie, dentysta odfajkowany więc.... do dzieła
CZy wykonywałyście jakieś konkretne badania przed rozpoczęciem starań? -
optymistkaaa wrote:Gdzie moje maniery....
Dziewczęta przyłączam się do Waszej grupy (mam nadzieję, że mnie przygarniecie ;P)
To będzie mój drugi cykl starań, ale pierwszy taki 100% starań (wcześniej miałam kilka tematów do zamknięcia).
Podstawowe badania zrobione - wyniki w normie, dentysta odfajkowany więc.... do dzieła
CZy wykonywałyście jakieś konkretne badania przed rozpoczęciem starań?
ja jak na razie tylko morfologię zrobiłam oczywiście do powtórzenia bo był skrzep w próbce zrobiłam też TSH i FT4,zastanawiam się nad zrobieniem badań z pakietu dla staraczek jeśli by się w tym cyklu nie udało.
oczywiście trzymam kciuki za owocny lipiec:-) -
blumchen30 wrote:Hej Dziewczyny
ja tez dołączam do grona staraczek. Oby Wszystkim nam sie szybko udalo:)
Powiedzcie mi prosze (dopiero zaczynam więc nie orientuje sie w temacie) mierzycie sobie temperature w pochwie czy wystarczy w buzi? (tez tak czytalam)"Mocno wierzę w to, że dzieci nie umierają. One zmieniają datę porodu."
[/url]
[/url]
<a
Nasz Aniolek [*] 02.11.2015
-
optymistkaaa wrote:Gdzie moje maniery....
CZy wykonywałyście jakieś konkretne badania przed rozpoczęciem starań?"Mocno wierzę w to, że dzieci nie umierają. One zmieniają datę porodu."
[/url]
[/url]
<a
-
Rene wrote:hej hej witam się po dłuższej nieobecności:-)
co do termometru o ja mam zwykły elektroniczny"Mocno wierzę w to, że dzieci nie umierają. One zmieniają datę porodu."
[/url]
[/url]
<a
-
Kamczatka wrote:Cześć wszystkim! To mój pierwszy cykl na ovu, 13 poza. Życzę wszystkim powodzenia i szybkich 2 kreseczek!
Ja jeszcze nie zakupiłam żadnego termometru. Jakieś porady?"Mocno wierzę w to, że dzieci nie umierają. One zmieniają datę porodu."
[/url]
[/url]
<a