Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
marciaa wrote:Przy jakiej normie ?
Bo ja ok 900 przy normie ok 600
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Jeszcze nie wszystkie kobietki wróciły do pracy w poniedziałek to się będzie działo forum się zapali a tak przy okazji gratuluje nam wszystkim przekroczenia 1000 strony
moja małża zaraz wróci wiec pewnie odezwę się jutro po ostatniej poważnej rozmowie mam szlaban na forum wiec przy nim nie wchodzę
potem jest ze się mężem nie zajmuje tylko siedzę na necie ale jak faceci siedzą na Allegro albo forum rowerowym to jest dobrze co to są za babole
AneTkaa87 lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Karmel z solą wrote:Mi moja gin mówiła, że endometrium mam ok. Ale juz tyle się staramy, a ona kazała tylko thc i toxo zbadać na początku. Zadnych monitoringow, nic. Tylko jak byłam u niej ostatnio, to powiedziała, że młodzi jesteśmy, wszystko wygląda ok. I że nie ma się co stresować, ale numer do kliniki już dała. I nie wiem co myśleć, bo podobno koja gin jest najlepsza w okolicy serio jest świetną kobietą, a z drugiej strony odniosłam wrażenie, że trochę olewczo mnie potraktowała.
Nie chcę namawiać, ale może warto zmienić lekarza? Ten profesor też powiedział, że jesteśmy młodzi i dlatego działamy - ale na spokojnie, ale nie że w ogóle nic...
-
Pytanie do kobitek biorących bromergon: mam za sobą pierwszy cykl z tym lekiem, rozpoczęła mi się właśnie @, ale jakoś taka bardziej skąpa niż zwykle. Czy Wy też tak macie? Czy lek mógł wpłynąć na obfitość krwawienia?
Pytanie drugie: zastanawiam się nad właczeniem castagnusa dodatkowo, myślicie że można go łączyć z bromergonem?starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Monika25 wrote:Lunna dzięki za informację ale raczej nie będę się bawic w te wyliczenia na tej stronie co podałaś
zrobię w poniedziałek znów i tyle, pokaże lekarce i niech myśli
mam nadzieję że wyjdzie dobra. Znowuż tym będę się teraz martwic. -
Dżoana89 wrote:Pytanie do kobitek biorących bromergon: mam za sobą pierwszy cykl z tym lekiem, rozpoczęła mi się właśnie @, ale jakoś taka bardziej skąpa niż zwykle. Czy Wy też tak macie? Czy lek mógł wpłynąć na obfitość krwawienia?
Pytanie drugie: zastanawiam się nad właczeniem castagnusa dodatkowo, myślicie że można go łączyć z bromergonem?
ja miałam takie skąpe kilka miesięcy, lekarka powiedziała że to od podwyższonej prolaktyny.
Castagnus brałam najpierw przed bromergonem i lekarka powiedziała że śmiało można połączyc to z bromergonem.Dżoana89 lubi tę wiadomość
Monika25 -
Lunna wrote:Kochana dla lekarza nie musisz sie kluc jeszcze raz. Najlepiej umowic sie na wizyte z usg za 3 tyg (za 2 moze jeszcze nie byc widac serducha a wczesniej nawet ciezko potwoerdzic cokolwiek bo takie malenstwo malutkie).
idę po to by mi powiedziała czy mam jeśc nadal te leki co mam i czy mogę jechac do pracy za granicę czy mam siedziec w domu.Monika25 -
AneTkaa87 wrote:MaIpog dziewczyny szaleją
Monika serdeczne gratulacje! Co to za betaIdź w poniedziałek na powtórkę, zobaczymy ile urosła
I oszczędzaj się
Dziewczyny to od dzisiaj orzeszki i migdały obowiązkowo!Lunna, plinka, AneTkaa87, monijaaa, mili_moli, MalPog lubią tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny