X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2017, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, gratulacje ;) piękna beta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2017, 20:02

• kinga1185 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monja,

ja tez jestem pacjentka Napro i sie boje co jeszcze u mnie wyjdzie ;), ale chyba dam rade to udzwignac.

Pozdr.

Cynamonowaaa lubi tę wiadomość

25.02.2023 synek
    20.08.2020 córka
  • Monika25 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna dzięki za informację ale raczej nie będę się bawic w te wyliczenia na tej stronie co podałaś :)
    zrobię w poniedziałek znów i tyle, pokaże lekarce i niech myśli :P
    mam nadzieję że wyjdzie dobra. Znowuż tym będę się teraz martwic.

Monika25
  • Dżoana89 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko! Kiedy ja to nadrobię i przeczytam? Powariowały?! :)
    Zabieram się za czytanie!

Jaspis lubi tę wiadomość

starania od Maja 2016, 28lat,

"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa wrote:
    Przy jakiej normie ?
    Bo ja ok 900 przy normie ok 600
    Marcia ja mam 870 tzn miałam 2 mięs temu teraz mam nadzieje ze pod koniec maja jak zrobię badania będzie lepiej

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • AneTkaa87 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaIpog dziewczyny szaleją :D

Monika serdeczne gratulacje! Co to za beta :O Idź w poniedziałek na powtórkę, zobaczymy ile urosła :) I oszczędzaj się :)

Dziewczyny to od dzisiaj orzeszki i migdały obowiązkowo! :D

• Monika25 Ekspertka

Wysłany: 4 maja 2017, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję wam :) :) :)

chyba nie zasne z wrażenia :)

AneTkaa87 lubi tę wiadomość

Monika25
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie wszystkie kobietki wróciły do pracy w poniedziałek to się będzie działo forum się zapali a tak przy okazji gratuluje nam wszystkim przekroczenia 1000 strony ;) moja małża zaraz wróci wiec pewnie odezwę się jutro po ostatniej poważnej rozmowie mam szlaban na forum wiec przy nim nie wchodzę ;) potem jest ze się mężem nie zajmuje tylko siedzę na necie ale jak faceci siedzą na Allegro albo forum rowerowym to jest dobrze co to są za babole

AneTkaa87 lubi tę wiadomość

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • AneTkaa87 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmel z solą wrote:
    Mi moja gin mówiła, że endometrium mam ok. Ale juz tyle się staramy, a ona kazała tylko thc i toxo zbadać na początku. Zadnych monitoringow, nic. Tylko jak byłam u niej ostatnio, to powiedziała, że młodzi jesteśmy, wszystko wygląda ok. I że nie ma się co stresować, ale numer do kliniki już dała. I nie wiem co myśleć, bo podobno koja gin jest najlepsza w okolicy serio jest świetną kobietą, a z drugiej strony odniosłam wrażenie, że trochę olewczo mnie potraktowała.

Nie chcę namawiać, ale może warto zmienić lekarza? Ten profesor też powiedział, że jesteśmy młodzi i dlatego działamy - ale na spokojnie, ale nie że w ogóle nic...

• AneTkaa87 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monijaaa wrote:
    W ogóle zdecydowaliśmy się jaki chcemy budować dom. Byliśmy u projektantki :)
    jejuu jaram się jak pochodnia

Monia super gratulacje!! My już wykańczamy domek, więc Tobie kochana dużo wytrwałości, bo przyda się, ojj przyda :D

• Monika25 Ekspertka

Wysłany: 4 maja 2017, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macie kupiony gotowy projekt domu czy indywidualny?

Monika25
  • Blueyes Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika gratulację ;)

Monika25 lubi tę wiadomość

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • Dżoana89 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytanie do kobitek biorących bromergon: mam za sobą pierwszy cykl z tym lekiem, rozpoczęła mi się właśnie @, ale jakoś taka bardziej skąpa niż zwykle. Czy Wy też tak macie? Czy lek mógł wpłynąć na obfitość krwawienia?

Pytanie drugie: zastanawiam się nad właczeniem castagnusa dodatkowo, myślicie że można go łączyć z bromergonem?

starania od Maja 2016, 28lat,

"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika25 wrote:
    Lunna dzięki za informację ale raczej nie będę się bawic w te wyliczenia na tej stronie co podałaś :)
    zrobię w poniedziałek znów i tyle, pokaże lekarce i niech myśli :P
    mam nadzieję że wyjdzie dobra. Znowuż tym będę się teraz martwic.
    Kochana dla lekarza nie musisz sie kluc jeszcze raz. Najlepiej umowic sie na wizyte z usg za 3 tyg (za 2 moze jeszcze nie byc widac serducha a wczesniej nawet ciezko potwoerdzic cokolwiek bo takie malenstwo malutkie).

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Monika25 Ekspertka

Wysłany: 4 maja 2017, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoana89 wrote:
    Pytanie do kobitek biorących bromergon: mam za sobą pierwszy cykl z tym lekiem, rozpoczęła mi się właśnie @, ale jakoś taka bardziej skąpa niż zwykle. Czy Wy też tak macie? Czy lek mógł wpłynąć na obfitość krwawienia?

Pytanie drugie: zastanawiam się nad właczeniem castagnusa dodatkowo, myślicie że można go łączyć z bromergonem?

ja miałam takie skąpe kilka miesięcy, lekarka powiedziała że to od podwyższonej prolaktyny.
    Castagnus brałam najpierw przed bromergonem i lekarka powiedziała że śmiało można połączyc to z bromergonem.

Dżoana89 lubi tę wiadomość

Monika25
  • Monika25 Ekspertka

Wysłany: 4 maja 2017, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Kochana dla lekarza nie musisz sie kluc jeszcze raz. Najlepiej umowic sie na wizyte z usg za 3 tyg (za 2 moze jeszcze nie byc widac serducha a wczesniej nawet ciezko potwoerdzic cokolwiek bo takie malenstwo malutkie).

idę po to by mi powiedziała czy mam jeśc nadal te leki co mam i czy mogę jechac do pracy za granicę czy mam siedziec w domu. :)

Monika25
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AneTkaa87 wrote:
    MaIpog dziewczyny szaleją :D

Monika serdeczne gratulacje! Co to za beta :O Idź w poniedziałek na powtórkę, zobaczymy ile urosła :) I oszczędzaj się :)

Dziewczyny to od dzisiaj orzeszki i migdały obowiązkowo! :D
    Ja pije wino,i oprocz super endo,rośnie mi super brzuch!:-)

Lunna, plinka, AneTkaa87, monijaaa, mili_moli, MalPog lubią tę wiadomość

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2017, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika Ale beta!! Gratulacje!! <3

Monika25 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2017, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB a niech rosnie i przygotowuje miejsce na fasolke, moze wtedy rozstepy nas omina ;)

• Lunna Autorytet

Wysłany: 4 maja 2017, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika25 wrote:
    idę po to by mi powiedziała czy mam jeśc nadal te leki co mam i czy mogę jechac do pracy za granicę czy mam siedziec w domu. :)
    Monia dlatego pisze ze wizyta z usg ;)

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
‹‹ 1006 1007 1008 1009 1010 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ