Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Anna, ja też piłam Srokę, i ch...j za przeproszeniem. Pomijając fakt, ze mnie cały cykl napieprzały jajniki jak złe. A efektów zero.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Anna6 dziękuję za linka!
Wróblowa wiec to chyba to samoNie przejmuj się remontem, ja już siwa zaraz będę przez nerwy związane z budową wiec Ty nie rób tego samego! Hihi;) u mnie taki historie nie do uwierzenia z pracownikami że byście nie uwierzyły, kilka dni temu byłam nawet na policji w sprawie faceta od schodów... ehh ze tez ludzie nie mogą być uczciwi.
-
OLAM86 wrote:Monika wątpię. Moze zjadłaś cos. Tez rano miałam mdłości ale ja rano zjadłam duża ilość hummusu i surowej marchewy, a wczoraj na noc kebaba
wiec ponoszę konsekwencje
przedwczoraj miałam po wypiciu soku, wczoraj miałam po kawie, dziś mam po kanapceMonika25 -
monijaaa wrote:kiedyś czytałam tutaj na owu iż nie powinno się korygować tempki tylko zaznaczyć jako nieważną, ale nie wiem jak jest na prawdę
tez o tym myślałam
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualnyMonika25 wrote:przedwczoraj miałam po wypiciu soku, wczoraj miałam po kawie, dziś mam po kanapce
kazda ciaza u kazdej kobiety jest inna i mysle ze pierwsze mdlosci sa mozliwe bo masz wysoka bete. nie mowie ze to napewno mdlosci od ciazy juz ale jest taka opcja.
kiedy Ty mialas miec termin @? -
nick nieaktualnyAnna6 wrote:Zaraz idę zrobić sobie paznokcie . No i nie wiem co wykombinuje bo taka pogoda ze bym czarny walnela a jeszcze wczoraj miałam ochotę na żółty odblaskowy
tez bym chciala pojsc na manicure ale predzej spaliłabym sie ze wstydu jak bym moje pazury pokazala -
Dziewczyny
właśnie wróciłam od gina, jestem dopiero co po owulekarz powiedział, że ładnie to wygląda. Jeszcze dziś jak mąż wróci z pracy będziemy
a potem tylko czekać a efekty.
Jeżeli chodzi o badanie krzywej cukrowej, to prawda, w diagnostyce trzeba mieć zawsze skierowanie, obojętnie czy prywatnie czy na nfz. Tak samo jest z prolaktyną z obciążeniem, przynajmniej u nas w mieście.
Monika25 ja w ciąży już na takim wczesnym etapie miałam delikatne mdłości. Potem się nasiliły.Cynamonowaaa, mili_moli, anciaa lubią tę wiadomość
-
Madzix88 wrote:tez bym chciala pojsc na manicure ale predzej spaliłabym sie ze wstydu jak bym moje pazury pokazalaMonika25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonika25 wrote:haha czego sie wstydzisz? nawet nie wiesz jakie ja pazury nieraz widziałam u kobiet które poszły do kosmetyczki, a wyszły od niej z pięknymi paznokciami
mam poobrzerane i walcze z tym juz od wielu lat...odzywki i inne cuda, przedluzane tez mialam ale pomagalo na chwile -
nick nieaktualny
-
Ola to podziwiał Cie ze nie masz ciśnienia na test. Ja to z miesiąca na miesiąc większy bo jak patrze na koleżanki z dzieciaczkami to jest mi jednocześnie smutno i radośnie. Zwłaszcza jak syn koleżanki ciągle leci i tylko ciocia i ciocia (szkrab 2 lata)7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.