Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy któraś z Was korzysta z iPhona i może się podzielić ogólnym wrażeniem tegoż oto sprzętu?
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was korzysta z iPhona i może się podzielić ogólnym wrażeniem tegoż oto sprzętu?
Ja mam nokie na windowsie, musze zmienic bo mi juz messenger nie dziala, a nie chce androida, wiec brat przekonuje mnie na iPhona.
-
Ja niestety nie korzystam ale koleżanki z pracy maja i sobie chwala wszystko poza trwałością i wydajnoscia baterii
. Jedna juz drugi raz musiała wymieniac a ma go od półtora roku około.
Ja natomiast mam huawei i jestem mega zadowolona mimo ze android.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 11:06
Madzix88 lubi tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Joanna, ja teraz działam na Samsungu (holy shit!) już mam go po dziurki w nosie, zacina się non stop, bateria się nie ładuje za pierwszym razem, tylko trzeba wyłączyć i włączyć, słabo trzyma i w ogóle oceniam go tragicznie (s5 neo). Z racji tego że ja telefon traktuje jak komputer to oczekuje że będzie działał płynnie i bateria wytrzyma dłużej niż pół dnia...
P.S. W zasadzie pytam, bo właśnie kupiłam iP 6S przez neta.
P.S2. Nie wiem, jak wytłumaczyć Wróblowi co robi u mnie telefon za 3 koła.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Ja korzystam i nie wyobrażam sobie już innego telefonu
wszystko pięknie śmiga, zero zawiech i bateria długo trzyma. Jedyny minus to cena, szczególnie jak się chce dużo pamięci
Ja swojego mam już dwa lata i cały czas jak nowka. Tylko trzeba zabezpieczyć przed uszkodzeniami, bo części są mega drogie -
Sabinka, w sensie jak zabezpieczyć?
Pamięć jakoś nie gra dla mnie roli, staram się wszystkie foty ściągać na lapka, właśnie żeby nie zapychać. Dlatego w sumie wybrałam 32GB, bo więcej mi nie potrzeba.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Joanna, myślisz że uwierzy?
dobra, on jest naiwny czasami, ale nie do tego stopnia.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Etui silikonowe i szkło hartowane
i wtedy mizna śmiało nim rzucać
Uciekam na spotkanie, ale mi sie nie chce brr -
nick nieaktualnyWroblowa a urodzin czy imienin nie masz jakos niedługo?
hehe
Ja nie lubie drogich tel, bo chyba bym sie zapłakała jakby mi takie sześć tysiączków przez przypadek spadło i sie potłukło.
Ja na tel nie chucham i nie dmucham, ma sluzyc do dzwonienia i smsowania i ewentualnie do sprawdzenia czego w necie. Wrzucam byle jak do torebki i wiem ze przetrwa wszystko
-
Nie mam. Dobra, jakoś się wybronię.
Maaamciuuu jeszcze 3,5h i weekend!Magazynier przyszedł teraz do mnie i mówi, że tak to on może pracować, taki tydzień to on lubi, wczoraj poniedziałek, dzisiaj piątek.
AneTkaa87 lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Ja iphona nie lubię... Miałąm 5s teraz mam 6s. Dostałam oba na prezent. 6S ma tak hu...... kształt, że pierwszego dnia mi się wymksnął i rozbił (miałam szybkę, jeszcze nie miałam etui). Nie lubię ogólnie drogich rzeczy. Ani aut ani telefonów bo ja wszystko robię szybko, szybko, szybko. I czasami z tego ,,szybko" jest dużo strat
A dodatkowo mój syn uwielbia mojego iphona ale czasami go wkurza i nim rzuca
-
Też odliczam do 14:30 potem porządki w domu i weekend skoro dzisiaj temp poleciła w dół to muszę małże w obroty wziąć jak wróci:)
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Heeej
czytam was częściej niż się odzywamU mnie praca praca praca
oddałam jej się całkowicie
Po troszce uruchomiło to romantyzm u mojego. Ostatnio przyszedł do domu z kwiatami stał się bardziej romantyczny
Nie mam czasu na obserwacje i na dłuższe pogaduchy z wami.. Ale czytam i nadrabiamMiłego piąteczku życzę
Nadzieja umiera ostatnia!