Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witaj Ilona04
Ja i mój mamy telefon LG g4c i póki co jesteśmy z nich zadowoleniwcześniej zawsze miałam samsungi, ale jak mi nowy wpadł do ubikacji to byłam tak wkurzona, że powiedziałam, że nowego telefonu już nie kupuję i wróciłam do swojego starego samsunga. Ale facet się nade mną zlitował i jak wróciłam z pracy to miałam już nowego LG. I tak już dwa lata jest i jak nówka, chociaż kilka razy zdarzyło mu się wypaść na kafelki
póki co tylko szkło hartowane do wymiany bo wyświetlacz jest cały
-
Ilona04 wrote:Powiedzcie mi dziewczyny czy Wy i Wasze drugie połowki bierzecie jakies suplementy wspomagajace plodnosc ?
Ja biorę kwas foliowy i wit D, mój jak pamięta to bierze jakiś kompleks witamin dla mężczyzn ale co w nich jest to nawet nie wiem. Ogólnie dopiero zaczynamy się starać, więc poza kwasem nic nie brałam wcześniej -
No ja odstawilam tabletki na koniec listopada, wiec jakies 5 msc bez tabletek.. mam teraz nieregularne okresy, i musze isc do gina ale czekam na okres( choc mialam nadzieje ze nie dstane, ale juz czuje ze.to raczej przyjdzie ).. pojde w polowie maja to jego wypytam o wszystko..Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
-
nick nieaktualny
-
Ilona04 wrote:No ja odstawilam tabletki na koniec listopada, wiec jakies 5 msc bez tabletek.. mam teraz nieregularne okresy, i musze isc do gina ale czekam na okres( choc mialam nadzieje ze nie dstane, ale juz czuje ze.to raczej przyjdzie ).. pojde w polowie maja to jego wypytam o wszystko..
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Mąż póki co nic a ja kw foliowy, Ovarin, wit d i jod ale to na tarczyce a i olej z wiesiołka do ovu
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
Monika25 wrote:czy możliwe jest aby na tym etapie były już jakieś mdłości??
ale wole tak niz jakbym miala wymiotować. Tak wiec Monia moze cos juz czujesz
-
A i przez miesiąc bralam tez na zalecenie gin miovarian. Ale juz tego nie biorę bo nie czulam większej różnicy.
Lunka kurcze Ty masz na co zrzucić takie rewelacje. Ja mam tak od zawsze ze mi się odbija po wszystkim i zazwyczaj tylko staram się stłumić dźwięk bo w najmniej odpowiednim momencie jak to dopadnie to wstyd :p
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Co do telefonów to ryczalam po moim iPhonie jak sie rozpadł - wszystkie przyciski mu powypadaly. Wtwfy kupilam samsunga Galaxy s2. Gsybym go nie utopila 3 raz to by mu pewnie keszcze glosnik dzialal a w sumiw tel ciagle sprawny. W wakacje kupilam.galaxy s6 i spalil mi sie jak polar mi sie zapalil. Od meza dpstalam drugi i jestem mega mega zachwycona. Zdjęcia i wideo robi cusowne nawet w nocy pezy swiwtle lamp uwieczniam gwiazdy. Jak na moje pptrzeby jest cudny
-
Ineczka wrote:A masz już normalne cykle? Ja odstawiłam we wrześniu i mam słabe @ ale tu pewnie bardziej winna prolaktynaAntoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
-
Lunna wrote:Wgl trzymajcie kciukasy. Jeszcze jedna pacjentka i wchodzimy zobaczyc co z Maluda ♡♡♡ stresss
Luna trzymamy cały czas
.
Dziewczyny pytanie z innej "beczki". Macie jakąś rade na wypadanie włosów? Na potęgę ostatnio mi lecą
. Nie wiem czy skrzyp można brać przy staraniach...
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Napisałam już na grupie, napiszę i tutaj. Dziękuję za trzymanie kciuków. Torbieli brak, za to mam jeden ładny pęcherzyk. Liczę na to, że urośnie do środy, bo wtedy mam wizytę w klinice i mam nadzieję, że dostanę zastrzyk na pęknięcie. Tylko nie wiem, kto mi go zrobi, bo jedyna osoba z rodziny, która nie boi się igieł jest na wakacjach.
Joannanml, karollka29, Madzix88, anciaa, MalPog, agu92, Anna6 lubią tę wiadomość
Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
karollka29 wrote:Luna trzymamy cały czas
.
Dziewczyny pytanie z innej "beczki". Macie jakąś rade na wypadanie włosów? Na potęgę ostatnio mi lecą
. Nie wiem czy skrzyp można brać przy staraniach...
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615