X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2017, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona04 witamy :)
    My oboje z mezem łykamy kompleks witamin ja dla przyszłych mam a mąż dla mężczyzn ale nazw w tej chwili nie pamietam

• Ilona04 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2017, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja musze w takim razie dzisiaj odwiedzić aptekę;)
    Co do telefonów ja mam samsunga s5 neo. Szału nie ma z nim niestety, ani zdjec super ani jakiegos zachwytu nie robi na mnie ;)

Antoś 36tc [*]. Urodzony dla nieba :*
  • OLAM86 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2017, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brałam witaminę d, kwas foliowy, wiesiołek. Maż selen i cynk. I żel conceive używałam. Zrezygnowałam bo nie dało efektu - jak widać ;)

• 91Magda Przyjaciółka

Wysłany: 5 maja 2017, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Ilona04 :)

Ja i mój mamy telefon LG g4c i póki co jesteśmy z nich zadowoleni :) wcześniej zawsze miałam samsungi, ale jak mi nowy wpadł do ubikacji to byłam tak wkurzona, że powiedziałam, że nowego telefonu już nie kupuję i wróciłam do swojego starego samsunga. Ale facet się nade mną zlitował i jak wróciłam z pracy to miałam już nowego LG. I tak już dwa lata jest i jak nówka, chociaż kilka razy zdarzyło mu się wypaść na kafelki :D póki co tylko szkło hartowane do wymiany bo wyświetlacz jest cały :D

• 91Magda Przyjaciółka

Wysłany: 5 maja 2017, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona04 wrote:
    Powiedzcie mi dziewczyny czy Wy i Wasze drugie połowki bierzecie jakies suplementy wspomagajace plodnosc ?;)

Ja biorę kwas foliowy i wit D, mój jak pamięta to bierze jakiś kompleks witamin dla mężczyzn ale co w nich jest to nawet nie wiem. Ogólnie dopiero zaczynamy się starać, więc poza kwasem nic nie brałam wcześniej :)

• Ilona04 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2017, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja odstawilam tabletki na koniec listopada, wiec jakies 5 msc bez tabletek.. mam teraz nieregularne okresy, i musze isc do gina ale czekam na okres( choc mialam nadzieje ze nie dstane, ale juz czuje ze.to raczej przyjdzie ).. pojde w polowie maja to jego wypytam o wszystko..

• 91Magda Przyjaciółka

Wysłany: 5 maja 2017, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj mam wizytę to też zapytam co mi może polecić :)

Ilona04 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2017, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lykam tylko od czasu do czasu kwas foliowy, moj maz nic.

Zagubiona-jestes operatorem koparki?? 8>

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 5 maja 2017, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona04 wrote:
    No ja odstawilam tabletki na koniec listopada, wiec jakies 5 msc bez tabletek.. mam teraz nieregularne okresy, i musze isc do gina ale czekam na okres( choc mialam nadzieje ze nie dstane, ale juz czuje ze.to raczej przyjdzie ).. pojde w polowie maja to jego wypytam o wszystko..
    A masz już normalne cykle? Ja odstawiłam we wrześniu i mam słabe @ ale tu pewnie bardziej winna prolaktyna

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 5 maja 2017, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mąż póki co nic a ja kw foliowy, Ovarin, wit d i jod ale to na tarczyce a i olej z wiesiołka do ovu

v5abi09kg49ph79h.png
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 5 maja 2017, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika25 wrote:
    czy możliwe jest aby na tym etapie były już jakieś mdłości??
    Mnie nudnosci szybko dopadly. Przechodzily po zjedzeniu czegos drobnego lub wodzie. A od 4 tyg czy 5 mam non stop dziwny objaw - odbija mi sie po wszystkim nawet po wodzie :( ale wole tak niz jakbym miala wymiotować. Tak wiec Monia moze cos juz czujesz :)

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2017, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i przez miesiąc bralam tez na zalecenie gin miovarian. Ale juz tego nie biorę bo nie czulam większej różnicy.

Lunka kurcze Ty masz na co zrzucić takie rewelacje ;). Ja mam tak od zawsze ze mi się odbija po wszystkim i zazwyczaj tylko staram się stłumić dźwięk bo w najmniej odpowiednim momencie jak to dopadnie to wstyd :p

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• Lunna Autorytet

Wysłany: 5 maja 2017, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do telefonów to ryczalam po moim iPhonie jak sie rozpadł - wszystkie przyciski mu powypadaly. Wtwfy kupilam samsunga Galaxy s2. Gsybym go nie utopila 3 raz to by mu pewnie keszcze glosnik dzialal a w sumiw tel ciagle sprawny. W wakacje kupilam.galaxy s6 i spalil mi sie jak polar mi sie zapalil. Od meza dpstalam drugi i jestem mega mega zachwycona. Zdjęcia i wideo robi cusowne nawet w nocy pezy swiwtle lamp uwieczniam gwiazdy. Jak na moje pptrzeby jest cudny

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 5 maja 2017, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wgl trzymajcie kciukasy. Jeszcze jedna pacjentka i wchodzimy zobaczyc co z Maluda ♡♡♡ stresss :(

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Ilona04 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2017, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka wrote:
    A masz już normalne cykle? Ja odstawiłam we wrześniu i mam słabe @ ale tu pewnie bardziej winna prolaktyna
    ja mam w caly swiat cykle, z resztą przed braniem.tabletek.tez mialam tak, ale mialam.torbiele i dlatego tez tabletki ktore wszystko mi ładnie poukladaly..Dlatego jak.pojde do gina niech on cos z tym zrobi.. bo teraz to mam.32-34 dni..aa dzisiaj mam 36 dzień i n8c jak narazie

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 5 maja 2017, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Wgl trzymajcie kciukasy. Jeszcze jedna pacjentka i wchodzimy zobaczyc co z Maluda ♡♡♡ stresss :(
    Trzymam i nie puszcze do póki nie napiszesz o pięknym serduszku :)

v5abi09kg49ph79h.png
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2017, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna trzymamy cały czas :).

Dziewczyny pytanie z innej "beczki". Macie jakąś rade na wypadanie włosów :/? Na potęgę ostatnio mi lecą :/. Nie wiem czy skrzyp można brać przy staraniach...

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• annde Autorytet

Wysłany: 5 maja 2017, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam już na grupie, napiszę i tutaj. Dziękuję za trzymanie kciuków. Torbieli brak, za to mam jeden ładny pęcherzyk. Liczę na to, że urośnie do środy, bo wtedy mam wizytę w klinice i mam nadzieję, że dostanę zastrzyk na pęknięcie. Tylko nie wiem, kto mi go zrobi, bo jedyna osoba z rodziny, która nie boi się igieł jest na wakacjach. :)

Joannanml, karollka29, Madzix88, anciaa, MalPog, agu92, Anna6 lubią tę wiadomość

Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
    PCOS
  • annde Autorytet

Wysłany: 5 maja 2017, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja od lat jestem wierna Samsungowi i nigdy nie malam z nimi problemów.

Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
    PCOS
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 5 maja 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karollka29 wrote:
    Luna trzymamy cały czas :).

Dziewczyny pytanie z innej "beczki". Macie jakąś rade na wypadanie włosów :/? Na potęgę ostatnio mi lecą :/. Nie wiem czy skrzyp można brać przy staraniach...
    Ja używam szampon Vichy do wypadajacych włosów z apteki i zaczęłam trochę inaczej je myć mi pomogło

v5abi09kg49ph79h.png
‹‹ 1015 1016 1017 1018 1019 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ