Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
karollka29 wrote:Luna trzymamy cały czas
.
Dziewczyny pytanie z innej "beczki". Macie jakąś rade na wypadanie włosów? Na potęgę ostatnio mi lecą
. Nie wiem czy skrzyp można brać przy staraniach...
REVALID, włosy mi wypadały garściami dosłownie. Po kuracji 3 miesięcznej nawet moja fryzjerka była w ciężkim szoku co się stało.karollka29 lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
karollka29 wrote:Luna trzymamy cały czas
.
Dziewczyny pytanie z innej "beczki". Macie jakąś rade na wypadanie włosów? Na potęgę ostatnio mi lecą
. Nie wiem czy skrzyp można brać przy staraniach...
Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
Kapsułki takie. Tylko to nie suplement diety tylko lek. Jest drogi bo 90 kapsułek kosztuje chyba 70 zł, a łyka się je 3 razy dziennie. Ale włosy są bez porównania. Skrzypovita to ch.j przy nich.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Też mam taką nadzieję
A mam tego wypisaną całą kartkę, a tylko jedna strzałka, więc myślę że super
Czekam jeszcze na pozostałe 4 badania.
Wróblowa bo ja byłam w klicice Invicta - ale Ciebie wtedy nie było na forum i pewnie nie widziałaś mojego streszczenia wizyty -
A to spoko, może jakaś drobna infekcja czy coś podobnego.
AneTkaa87 lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyChciałam Wam napisać że jest duża promocja na badania w laboratorium Diagnostyki. Nazywa się ona "Wszystko Gra" i jest tam 12 albo i więcej badań w cenie 99 zł. Trzeba wejść na stronę i pobrać bon ważny do końca czerwca. Bony są dostępne do końca maja. Normalna cena bonu to ponad 200 zł a w promocji 99.Polecam
agu92, Anna6 lubią tę wiadomość
-
kaaarolynaaa wrote:Chciałam Wam napisać że jest duża promocja na badania w laboratorium Diagnostyki. Nazywa się ona "Wszystko Gra" i jest tam 12 albo i więcej badań w cenie 99 zł. Trzeba wejść na stronę i pobrać bon ważny do końca czerwca. Bony są dostępne do końca maja. Normalna cena bonu to ponad 200 zł a w promocji 99.Polecam
Kaaarolynaaa, wiem, ze bierzesz progesteron. Ile cykli bralas? I jak dlugo czekalas na okres po odstawieniu? Byly to rozne odsteoy czasu, czy raczej tak samo?. Bo mnie to czekanie bardzo denerwuje. A nic nie zapowiada, zeby mial przyjsc okres... O mamo...
25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
kaaarolynaaa wrote:Chciałam Wam napisać że jest duża promocja na badania w laboratorium Diagnostyki. Nazywa się ona "Wszystko Gra" i jest tam 12 albo i więcej badań w cenie 99 zł. Trzeba wejść na stronę i pobrać bon ważny do końca czerwca. Bony są dostępne do końca maja. Normalna cena bonu to ponad 200 zł a w promocji 99.Polecam
Karolina, bardzo Ci dziękuje za informacje. Myśle, że skorzystam z promocji zwłaszcza, że mam zrobić TSH i CA-125, niedużo dołożę i będę miała 15 badań zamiast 2 w tej cenieCynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny