Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nadrobiłam Was <tadam!fanfary!>
Lunka cudowny króliczekPięknie rośniecie, aż mi się łezka w oku zakręciła
Monia ogromne gratulacje!
Anetka super, że macie nową energię do starań i wizyta się udała. Będzie dobrze!
Któraś z dziewczyn pytała o wyniki posiewu - niedawno robiłam i czeka się kilka dni bo próbują "coś" wyhodować. Jak się ie uda, to super
Był też temat sposobu na porost włosów - ostatnio byłam u fryzjerki i poleciła mi Biotebal, podobno extra efekt, ale nie wiem czy można brać w trakcie starań? Macie jakieś doświadczenia z braniem biotyny? Można czy nie?
Przytulaski dla wszystkich smutasków z @ i bez.
U mnie piękne słoneczkoCynamonowaaa, Lunna, AneTkaa87 lubią tę wiadomość
-
OLAM86 wrote:A ja z racji, że dziś 30sty dzień cyklu to każda wizyta w toalecie kończy się ,,inspekcją już czy jeszcze"
Która tak ma?
Olam przerabiałam to w tym cykluChora sprawa
-
Karmel z solą wrote:Koleżanki pomozecie z tym duphastonem?
Kurcze trudna sprawa... Mi gin kazała odstawić od razu jak przyjdzie @, bo dupek był na ewentualne podtrzymanie ciąży. Ale ja miałam okres normalnie w terminie. -
nick nieaktualny
-
Jaspis wrote:tak pozwalają i tak mają
nie wyobrażam sobie, by moja córka w tym wieku się malowała, a jakie pomysły będzie miała później?
czasem cieszę się, że mam 3 synów
Jaspis jak to mówią jak masz syna pilnujesz tylko Jego a jak masz córkę to pilnujesz pół osiedla -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFaktycznie tyle tych Karolin tutaj, że teraz nie wiem kogo pytasz
Jak mnie to jest to badanie komórek natural killers czyli sprawdzanie czy mój organizm wytwarza komórki które same siebie zabijają. Kurde nie wiem jak to fachowo nazwać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 19:16
-
nick nieaktualny