Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laski!
Widzę, że gadacie o jakichś kosmicznych badaniach
Karolina dzięki za info o tych bonach, pobrałam już sobie i przy okazji badań moczu strzelę jeszcze te 15 za 99 zł
U mnie ten cykl na lajcie, nie mierzę tempki, nie sprawdzam śluzu... Podejrzewam, że mam niedoleczoną infekcję, więc w następnym tygodniu lecę na posiew. A i w końcu spinamy się z mężem i jak przyjdzie @ to robimy badanie nasienia, żeby już tego tak w nieskończoność nie odkładaćAneTkaa87, Cynamonowaaa lubią tę wiadomość
-
kaaarolynaaa wrote:Aneta faktycznie szerokie to badanie u dużo rzeczy tak badają. Będę w czerwcu u dr to zapytam czy mogę zrobić to szerokie czy koniecznie wąskie. A ile czasu czekałaś na wynik? U nas pisze do 21 dni roboczych (?!)
No dokładnie jest tego trochę. Wczoraj oddawałam krew, a wynik był już dzisiaj koło południaCynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
Wróblowa wrote:Kapsułki takie. Tylko to nie suplement diety tylko lek. Jest drogi bo 90 kapsułek kosztuje chyba 70 zł, a łyka się je 3 razy dziennie. Ale włosy są bez porównania. Skrzypovita to ch.j przy nich.
w aptece internetowej gemini płaciłam 37 zł za op -
nick nieaktualnymili_moli wrote:No właśnie czekam aż się wyzeruje, wtedy będzie można starania rozpocząć.
Lekarka kazała mi sprawdzić około 5dni po wystąpieniu krwawienia, żeby sprawdzić czy się oczyściło. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:Ja to jednak jestem głupia
kto normalny zapisuje się do kosmetyczki na pazury w sobotę na 8 rano?!
To o tej godzinie jutro będe mieć IUI. Pomyśl czasem o mnie gdy Ci te pazurki będą dopieszczać, może to coś da i pomożeszCynamonowaaa, kmala, monijaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny