Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja mam od stycznia huawei P9 i jestem mega zadowolona. przez wiele lat bylam wierna smasungowi mialam note 3 i gdyby nie to ze po 6 latach zaczela siadac bateria mialabym go nadal. telefon rewelacyjny ale jakos do innych samsubgow nie mogalam sie przekonac wiec padlo na huawei i poki co nie zaluje. no i nie wyorazam sobie uzytkowania tel bez etui i szkla na ekranie.
i nie rozumiem za chiny pana fenomenu IphonaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 12:13
-
nick nieaktualnyZagubiona... wrote:Ja mam myphone hammer IRON 2 i jestem z niego zadowolona
już tyle razy miał kontakt z podłogą i wodą że cudem jest to że ma tylko lekkie zarysowania i dalej śmiga jak szalony
moj maz tez chcial mi takiego kupic jak zna moje mozliwosciTy masz jakas taka prace ze masz taki tel czy poprostu masz zdolnosci do rzucania telefonem czy kapania do w kibelku???
-
Madzix88 wrote:moj maz tez chcial mi takiego kupic jak zna moje mozliwosci
Ty masz jakas taka prace ze masz taki tel czy poprostu masz zdolnosci do rzucania telefonem czy kapania do w kibelku???
Ja pracuję w budowlancekilka razy się zdarzyło że wyleciał mi z koparki kilka razy wpadł do wykopanego rowu
ogólnie masakra
(budowlanka to praca dorywcza jak jest potrzebny operator) a na co dzień pracuję w sklepie
Nadzieja umiera ostatnia! -
nick nieaktualnyZagubiona... wrote:Ja pracuję w budowlance
kilka razy się zdarzyło że wyleciał mi z koparki kilka razy wpadł do wykopanego rowu
ogólnie masakra
(budowlanka to praca dorywcza jak jest potrzebny operator) a na co dzień pracuję w sklepie
to to wiele wyjasnia -
Madzia, ja wiele razy dawałam szansę Samsungowi ale niestety, po roku czasu zawsze coś było nie tak, mimo że o nie dbałam (nie ściągam głupich gier, uzywam telefonu do pracy, traktuje jako podręczny komputer
nawet muzyki na telefonie nie mam.
) to bateria... wywalanie z aplikacji typu bank bez ostrzeżenia itd.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ilona04 wrote:Powiedzcie mi dziewczyny czy Wy i Wasze drugie połowki bierzecie jakies suplementy wspomagajace plodnosc ?
Ja piję ziółka o. sroki mieszankę nr 3 do woulacji a mój nie bierze nic tylko witaminy jak sobie przypomniNadzieja umiera ostatnia! -
Madzix ja tak samo jak Ty jestem mega zadowolona z tej marki telefonu i w chwili obecnej nie zamieniła bym na nic innego
. Samsunga nigdy nie miałam ale jakoś nigdy tez nie byłam do niego przekonana
.
Witaj Ilona04. Ja biorę magnez z wit b6 kwas foliowy i olej z wiesiolka:). Mój A. na chwile obecna witaminy bierze ale nie w postaci proszkow tylko jakies naturalne
.
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualnyZagubiona... wrote:
no widzisz
ale świetne zdjęcia robi
i to mi się w nim najbardziej podoba że jak gdzies jedziemy to nie musimy brać aparatu wystarczy telefon
no on nie zrobi zdjec takich jak poradny aparat bo moj maz kocha fotografowac ale fakt zdjecia robi dobre -
Ja biorę kwas foliowy i Vitrum D3. Wróbel brał Androvit Plus, ale na razie nie bierze nic.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.