Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOLAM86 wrote:Karolyna bardzo mi przykro! Czy spodziewałaś sie ze w tymcyklu bedzie inaczej? Miałaś przeczucia, symptomy?
Doktor mówiła że leczenie trwa min pół roku a my zaczynamy dopiero 3 miesiąc. -
Olam gratulacje z całego serducha!!! Dużo zdrówka i spokoju dla was! Jejku ale się cieszę że Ci się udało
juuuuuupiiii mamy kolejną fasoleczke
28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
OLAM!!!!!! Kochana GRATULACJE!! Aż się wzruszyłam i czułam że u Ciebie to się tak skończy
Jaka krecha!! Podziękuj mężowi bo dzięki niemu o dwa dni szybciej wiemy. Brawo Mąż
Dbaj o Was
Karolinka pszczółko przykro mi.. Tulę ;*Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc dziewuszki.
Uciekam bo rano na czczo musze badania zrobic. Wiec jeszcze mala przegrycha przed spaniem i modly bym z glodu nie zeszla rano.. ehh boje sie wirusowych wynikow po wypadku. Ale ufam ze moze niczego mi w szpitalu przez 2 mies nie sprzedali.. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Karolyna przykro mi, że @ przyszła
Bardzo proszę o kopnięcie mnie w cztery litery... Od kilku dni bolą mnie sutki a ja się nakręcam, że może się udało (chociaż nawet nie wiem czy już owulacja była, bo w tym cyklu odpuściłam wszystkie obserwacje). Oczywiście nie bolałyby, ale koleżanka powiedziała, ze to był jej pierwszy objaw ciąży i one jak na zawołanie zaczęły boleć.
Proszę sprowadźcie mnie na ziemię... -
Lunna wrote:Heyho
Ja wlasnie w drodze do szpitala na badania. Jabłko w pogotowiu jak już bede migla zjesc xD przy okazji odwiedze chrzestna w pracy i przekaze nowine
Lunna współczuję. Dla mnie to jest tragedia jak mam iść na czczo na badania. Dobrze że przychodnię mam na dole -
karolinaaa przykro mi z powodu@
Wróbelku jak będziesz zerkniesz na mój wykres bo moim zdaniem marne szanse w tym cyklu z góry dziękuje:)
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615