Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Szkoda ze same się testy nie robią bez naszej wiedzy :p. Jeszcze poczekał z testem dziewczyny bo tak jak wczesniej pisalam cykle mi się przesunęły i niestety wydluzyly. A były ładne bo około 28 dni a teraz od 32-37 wiec wole się nie nakrecac nie rozczarowac. Mam nadzieje ze wybaczycie
.
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Witam się!
Trzymam kciuki za wszystkie, do których @ nie przyszla!
Dziś mam lepszy humor, mam nadzieję, że dalej tak będzie. Stwierdziłam, że moje ewentualne bezrobocie nie będzie ogromną tragedią, fakt kłóci się to z moimi dotychczasowymi przekonaniami, ale ludzie mają gorsze problemy. A poza tym trzeba się trzymać tego, że może coś znajdęZobaczymy
-
Heja dziewczynki!
Marcia z pierwszych badań wyszło tak:
całkowita liczba plemników 14,04 mln norma: >39 mln
o prawidłowej budowie 3% norma: >4%
Ineczka a jak dlugie masz cykle? Może być tak, że bezowulacyjny. Chociaż ja przy swoich cyklach w tych dniach mam właśnie owulkę, jeśli masz długie cykle to jest jeszcze szansa.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa wrote:Heja dziewczynki!
Marcia z pierwszych badań wyszło tak:
całkowita liczba plemników 14,04 mln norma: >39 mln
o prawidłowej budowie 3% norma: >4%
Ineczka a jak dlugie masz cykle? Może być tak, że bezowulacyjny. Chociaż ja przy swoich cyklach w tych dniach mam właśnie owulkę, jeśli masz długie cykle to jest jeszcze szansa.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ineczka, jak tak Ci "lata" ten cykl to poczekaj chwilę, bo teraz wystarczy że Ci się wydłuży do 36 i właśnie masz płodne.
oczywiście zakładając że Twoja faza lutealna wynosi ksiązkowe 13-15dni.
a masz jakieś objawy owulki? To jest najgorsze w takich rozjechanych cyklach że nie wiadomo kiedy nastąpi. A Twoja coś tam w górę się pnie, więc nigdy nic nie wiadomo.
Monia, no właśnie dziś zapisuje Wróbelsona na kolejne badania, te mają być mega rzetelne, więc zobaczymy co tam się dzieje... I że naprawimy "szkody"
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Dawno nie zaglądałam. Mam teraz ciężki czas w pracy i ledwo się wyrabiam.
Przede wszystkim gratuluję OLAM !!!
Co z Jaspis? Wiecie może jak z jej najstarszym synem?
W tym miesiącu będę testowała 24 maja. To mój drugi cykl z duphastonem, który mam brać 16-25 dc. Niepokoi mnie jednak czy jeśli zajdę w ciążę a przestane brać duphaston to czy nie dojdzie do poronienia??
Moja gin powiedziała mi tylko, że jak zajdę w ciąże to mam do niej przyjść a jak nie to mam przyjść po tych dwóch cyklach.Jaspis lubi tę wiadomość
-
Ptaszyno zgadzam się z Toba ze te rozjechane cykle to zmora...nie wiadomo jak te dni płodne wypadają...ja teraz mam 32dc i nie wiem kiedy miałam i czy miałam owulke. Według mojego kalendarzyka była 24 kwietnia a według innych obliczeń niby 26 i bądź tu człowieku mądry...
Ineczka a u Ciebie jak to jest? Wiesz kiedy i czy masz owulke?7cs
Wysoki testosteron...
-
nick nieaktualnywitam sie z rana
u mnie snieg od rana pada
kaaarolynaaa przykro mi bardzo
karollka29 moze moze?trzymam kciuki!!
Lunna ale ten czas zasowa!!!
Ja dzis na 12.45 smigam do rodzinnej lekarki po skierowanie na ogolne badania i pokazac moja reke bo od kilku dni boli i jest spuchnieta oklady z altacetu nie pomagaja -
Dzięki Madzix
.
Kurcze mam nadzieje ze nic poważnego z ta raczyna nie masz. Może gdzies uderzyłas?
U nas tez co jakiś czas śnieg pada...WTF??? Maj mamy. Niedługo będę mówić ze urodziny obchodzenia zima nie wiosna...
7cs
Wysoki testosteron...
-
nick nieaktualny
-
No u nas tak było zaraz po świętach wielkanocnych, jak dobrze pamiętacie...
masakra. Śnieg padał jak zły. A teraz za oknem słonko jak 150.
tylko zimno.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny