Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to piszę co tam u nas
w piatek zakończyliśmy leczenie zębów u syna, wczoraj byliśmy w szpitalu na konsultacji u pani ordynator, mamy wyznaczony termin zabiegu na 28 czerwca, wtedy też pobiorą wycinki do badań histopatologicznychAneTkaa87, Ro lubią tę wiadomość
-
Madzix88 wrote:witam sie z rana
u mnie snieg od rana pada
kaaarolynaaa przykro mi bardzo
karollka29 moze moze?trzymam kciuki!!
Lunna ale ten czas zasowa!!!
Ja dzis na 12.45 smigam do rodzinnej lekarki po skierowanie na ogolne badania i pokazac moja reke bo od kilku dni boli i jest spuchnieta oklady z altacetu nie pomagaja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjoweg wrote:wlasnie zrobila mi badania krwi i na tym koniec wiecej nie moze mi pomoc ,od dzis mierze temperature i kupuje olej z wiesiolka i dzialamy
monijaaa lubi tę wiadomość
-
Joweg ,.na rynku " jest baaaardzo dużo lekarzy. Po co tracić chociaz jeden dzien z niekompetentnym? Szkoda cennego czasu. To tak jaki facetami
nie jestes przecież z takim który cie nie słucha, nie rozwiązuje twoich problemów i wspiera czymś więcej niż słowami ,,bedzie Ok stara!" ;p
monijaaa, joweg lubią tę wiadomość
-
No, a branie takich leków nawet jakby były na receptę, to ryzyko że zaburzysz swoją gospodarkę hormonalną, albo wywoła jakieś skutki uboczne/niepożądane. Tak samo jak i tabletek anty nie można brać "na pałę".
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny właśnie dostałam kolejny mój wynik. Możecie zerknąć? Nie za niskie te moje liczby? w sumie są minimalne w normie i nie dziwne że prawie wszędzie mam 274?
Interleukina 2 (IL-2) mój wynik: <274 normy: <274 - 1027
Interleukina 4 (IL-4) mój wynik: <274 normy: <274 - 1200
Interleukina 6 (IL-6) mój wynik: 293 normy: <274 - 9530
Interleukina 10 (IL-10) mój wynik: <274 normy: <274 - 1420
Interferon gamma (IFN-gamma) mój wynik: <274 normy: <274 - 6224
Czynnik martwicy nowotworu (TNF-alfa) mój wynik: 289 normy: <274 - 1920 -
nick nieaktualny