Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
OLAM86 wrote:Blueyes sushi jemy z wędzona rybka, albo warzywne wiec jak najbardziej
ja sushi uwielbiam ale na wszelki wypadek z rybka nie zjem
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 11:09
AneTkaa87 lubi tę wiadomość
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień doberek u mnie temp w dół wiec obstawiam cykl bez ovu a miał być urodzinowy eh .Karolinaaa jak się skończy testowy to będziesz miała dostęp do forum to wszystko będzie czarno biale z tego co pamiętam detektora ciąży tez nie ma mi się za 6 dni kończy tez
Cynamonowaaa lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Cześć Dziewczyny! Trochę Was nadrobiłam i jakie dobre wiadomości. Cieszę się razem z zafasolkowanymi, gratuluję i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.
Jaspis, co do listy i terminu testowania to podam wieczorem albo jutro, bo nie mam pewności, że coś z tego cyklu będzie. Dzisiaj mam wizytę w klinice i zobaczymy, czy pęcherzyk się nadaje (w zeszłym cyklu nie miałam szans na owu).Jaspis lubi tę wiadomość
Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Muszę się Wam pochwalić, byłam w poniedziałek u fryzjera i jestem ruda. Tak mocno, że prawie jak natalia oreiro w zbuntowanym aniele
Jaspis lubi tę wiadomość
Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Dzień dobry
U mnie dziś dla odmiany ładne niebieskie niebo, słoneczko, ale zimnooooo
Troszkę miałam nawet szyby w aucie przymarznięte... Ehhh piękna ta wiosna...
Jeszcze tydzień do ewentualnego testowania, jeżeli oczywiście @ nie przybędzie wcześniej...
Olam trzymam kciuki za wysoką Betę!!! Daj potem znać jak odbierzesz wynik
Co do sushi to pięknie to wygląda, ale nie dla mnieJa jestem anty rybna
Z "ryb" to jak to mój M. mówi to jem jedynie same dziadostwo, czyli paluszki rybne
Karolka jak tam sytuacja u Ciebie? @ dalej brak? Może jednak teścik albo Beta?
Amica dobrze dziewczyny mówią, nie ma się co martwić na zapas, stres tylko pogarsza wyniki, wieć najlepiej jak najszybciej skonsultować wszystko u dr, wprowadzić leczenie i po m-c powtórzyć badania
Przesyłam słoneczko do tych do których dzisiaj nie dotarło28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
kaaarolynaaa wrote:Powiedzcie mi o co chodzi? Dostałam meila że abonament testowy na ovu trwa 7 dni i niebawem mi się skończy i żebym wykupiła nowy. Czy muszę płacić za korzystanie z forum czy o co tu chodziło?
Nie musisz płacić, pewnie się tylko przypominają, bo chcą trochę zarobić
Ja nie mam w tym cyklu abonamentu i nie będę już kupowała, przyzwyczaiłam się do szarego wykresuCynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry tak w ogóle
Ja w maju nie mam ani jednego wolnego weekendu tak więc nie marudzić mi tu od rana
(Będę odsypiała po 23 czerwca ;p)
U mnie też słońce i zimno
Ale od pogody gorsza jest moja "koleżanka", która codziennie do mnie wydzwania i strasznie chce się wprosić na kawę... To było śmieszne przez pierwszy tydzień, ale minął może miesiąc i to już jest jakieś nękanie. Nie wiem co z nią zrobić, kiedyś wprost powiedziałabym jej co myślę, ale teraz mam jakieś oporyNa studiach spotykałyśmy się na uczelni, w zasadzie nigdy poza - wiec nie jest dla mnie jakaś bliska. Teraz każdy ma swoje życie i swoje sprawy, a ona bez pracy i kasy - ma za dużo wolnego czasu chyba ;p
-
Dziewczynki, postanowiłam ograniczyć Forum. To dlatego tak rzadko tutaj coś piszę. Oczywiście zaglądam tutaj i cieszę się z każdego Waszego małego sukcesu, ale chcę nabrać dystansu do tego wszystkiego. Moja psychika tego potrzebuje.
Ściskam Was mocno i mam nadzieję, że do usłyszenia niedługo.Lunna lubi tę wiadomość
starania od Maja 2016, 28lat,
"Miłości bez krzyża nie znajdziecie, a krzyża bez miłości nie uniesiecie" JPII -
Dzień dobry dziewczyny
. U nas tez zimno...aż cale 2 stopnie
.
Sylwioszka póki co @ nadal brak. Ale boli mnie brzuch wiec raczej będzie lada chwila. Do piątku cierpliwie poczekam i zobaczymy co będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2017, 07:58
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Dzień dobry!
Właśnie zdałam sobie sprawę jak bardzo te starania nas zmeczyły,tak naprawdę, to od września nie ma innego tematu, więc trochę słabo. Nie chce się juz nakrecać i mam nadzieję, że podświadomość nie zrobi mi psikusa. -
Ahoj!
Boże jaki miałam sen.... Śniło mi się że urodziłam ślicznego chlopca... I byłam taka dumna z niego, a był taki malutki.... eh.Jaspis, annde lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wróblowa wrote:Ahoj!
Boże jaki miałam sen.... Śniło mi się że urodziłam ślicznego chlopca... I byłam taka dumna z niego, a był taki malutki.... eh.
To musiał być cudowny senmi się kiedyś śniło że rodziłam i urodziłam....kociaka
kmala lubi tę wiadomość