Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunna cieszę się, ze wyniki ok
tylko z tym tsh idź do endo. Moja bratowa miała ok. 4 i dostała od endo leki, ale powiedział jej, że ma się nie martwić, bo problem by był jakby tsh wynosiło 6 czy 8.
Monika jeszcze raz gratulujęna pewno będzie dobrze!
Monika25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykaaarolynaaa wrote:Z tego co wiem to idealne TSH do ciąży to 1-1,5. A przy tak wysokim nie miałaś stanów depresyjnych? Ja przy 2,66 miałam
Lunna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLunna wrote:Dziewczyny mnie wyszlo dzis ponad 4.3... ale poczekam do wizyty u mojej endo albo napisze jej w smsie czy zrobic jeszcze jakies badania
Lunna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jaspis wrote:Lunna, nie martw się tym TSH, w ciąży lubi sobie podskoczyc. Najprawdopodobniej dostaniesz euthyrox i będziesz pod opieką endokrynologa.
smska jej skrobne zaraz z wynikiem moze cos jeszcze zleci. Znowu jakbym miala oroblem z samymi hormonami tarczycy to w ciaze byloby trudniej zajsc. ♡
Lece do siostry z niespodzianka -
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 11:07
Jaspis lubi tę wiadomość
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 11:08
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
kaaarolynaaa wrote:Osobiście i z czystym sumieniem mogę Ci polecić Panią doktor Aleksandrę Kicińską z NaproCentrum w Gdańsku. Po 7 latach błąkania się od lekarza do lekarza, Pani dr postawiła w końcu diagnozę! Polecam z całego serca
Podwyższone DHEA świadczy o pcos więc nie wiem czy tak dobrze.
Dzięki!
Właśnie czytałam o pcos i wydaje mi sie, ze mam objawy, ale LH ostatnio przy owulacji miałam niższe niż norma, wiec nie wiem. Tez idąc do lekarza chciałabym mu zaufać, wiec skoro mówi ze wyniki są w normie to wiesz..
A czy któraś z was ma doświadczenia z kliniką Gameta w Gdyni?3 x IUI
2 x IVF
NK 21%
PCOS
od kwietnia 2017 starania z Gametą -
Amica nie martw się :* pójdziesz do endo, dostaniesz leki, unormuje się i zajdziesz w ciąże. A powiem Ci jeszcze, że Hashimoto nie oznacza, że nie można zajść w ciążę. Ja osobiście znam osobę, która bez problemu zaszła w 4 ciąże nawet nie widząc o chorobie, bo wtedy się jeszcze tego nie badało.