Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie dziewczyny i witam nowe kolezanki
Filmik przepiekny; oby stał się bliska nasza rzeczywitoscia
sciskam WasStarania od listopada 2015; przerwa 4 msc związana z poronieniem w 16tc - - 36 lat
http://ovufriend.pl/graph/7bc10e4b53759b8aadaf58384db68952 -
nick nieaktualnyCześć Staraczki!
Napierdzielałam się wczoraj z Wróbelków to mam za swoje.. Pamiętajcie, karma wraca! . Będę mieć dzisiaj w nocy sajgon! Mojego złapało choróbsko i już mi zapowiedział, że pije na noc mleko z dużą ilością czosnku.. O zgrozo! I jak go tu dziś kochać?? Wiem!! Pierwsze go wykorzystam a wtedy zrobię mu miksturę Odwrócę się do niego tyłkiem i niech śpi choruteńki A jutro jeśli (!) wstanę to z pewnością na hajuWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 18:20
-
nick nieaktualny
-
Ewcia, widzisz! Nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku! ej dziś mam szyjke średnia, miękka i jakby chyba otwarta.
Kuzwa! Szyjka gotowa a Wróbel śpi w najlepsze!
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hahahahahaha o boże Wróblowa jesteś mistrzynią Weź Go znienacko, bez zbędnych obchodów
Gabi dzięki, przesyłaj wiruski
Ja jestem dzisiaj tak wykończona, ledwo się ruszam od kilku godzin, jestem senna i jakaś marudna K. gada mi o tym jaka Nasza Zygosia będzie piękna I baaaardzo się mną opiekuje
gabi544 lubi tę wiadomość
-
Oh, żeby to było takie proste.
a Ty Ewcia naumialas się wszystkiego? Trzoda nakarmiona?
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Aika jesteś w ciąży mówię Ci. Tylko żeby się Twój małżonek nie rozpedzil w usc i nie podał imienia dziecka Zygosia, albo Zygus.
Spoko jak dziś nic nie będzie to mamy ostatnie dwa dni wystrzelane, więc wszystko pod kontroląEwcia_92 lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
O matko hahahaha, to Ty tam wesoło masz. ps. To nie jest ukraiński cap. To jest "Pan mile chwile"
Marcia kiedy testujesz?
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wierzę w Twe prorocze słowa Nie no ufam że się nie pomyli Apropo, mamy znajomych którzy starali się o malucha ok. 5 lat, udało im się dopiero przy 3 in vitro, przykra historia ale w końcu dali rade No i jak ten młody juz się urodził, tatuś został posłany do USC żeby dac imię. Był ustalony Maksymilian ale tata uparł się na Juliana i tak Go zarejestrował. Wyobraźcie sobie wkurzenie mojej koleżanki gdy w papierach był Julian Przez pierwszy rok nie wiadomo było jak mówić, ale koniec końców jest Maksymilian ale była niezła aferka
Marcia to nie taki zły pomysł z ta książka! Nie martw się kochana, wciąż panuje zasada nie ma okresu jest szansa trzymamy bardzo mocno kciuki żeby Cie ominął :*
Ewcia wspolczuje tego faceta A nauczyć się jeszcze dasz rade :*
Pewnie, zarażaj się ile wlezie
Akurat w tym momencie K. zabrał ode mnie zmęczenie i zasnął przy brzuchu słodko wygląda