Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewcia_92 wrote:Dwie agamy brodate (parka). Ten osobnik z miniaturki to Czerep a za nim leży Gackowa, która miała być Gackiem . I dwa żółwie wodno-lądowe (Marian i Edek)
Poza tym mam kota Guliwera i miałam też psa - Rudego, którego ktoś nam nie dawno otruł Wrr...
A najważniejszy i najbardziej wymagający zwierzak to mój Mąż
Ojej to Ty masz w domu niczym zoo z mężem na czele Współczuję pieska Ludzie są okrutni. Uważam że zwierzęta też czują a ludzie traktują je jak śmieci, okropne Akurat 2-3 dni temu wpłaciliśmy na fundację dla zwierząt, a w sobotę lecimy tam żeby pomóc wyprowadzać na smyczy, sprzątać itp., taki wolontariat jednorazowy
My ze zwierząt też mamy niezłą paczkę, jednak bardziej.. powszechne gatunki Mamy 3 koty: Bora, Kiki i Bogdan, psa Hugo i chomika Syzyfasmeg lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAika wrote:Ojej to Ty masz w domu niczym zoo z mężem na czele Współczuję pieska Ludzie są okrutni. Uważam że zwierzęta też czują a ludzie traktują je jak śmieci, okropne Akurat 2-3 dni temu wpłaciliśmy na fundację dla zwierząt, a w sobotę lecimy tam żeby pomóc wyprowadzać na smyczy, sprzątać itp., taki wolontariat jednorazowy
My ze zwierząt też mamy niezłą paczkę, jednak bardziej.. powszechne gatunki Mamy 3 koty: Bora, Kiki i Bogdan, psa Hugo i chomika Syzyfa
Mój ma uczulenie na sierść dlatego gustujemy w zwierzakach, które nie uczulają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2017, 18:24
-
Ewcia_92 wrote:Wspaniały gest z Waszej strony! Szacun mega dla Was!
Mój F16 ma uczulenie na sierść dlatego gustujemy w zwierzakach, które nie uczulają.
Powiem Wam co zrobił mój teść z chomikiem. Chomik jak to chomik lubił karuzelę. I na tej karuzeli stracił życie, bo kochany tatuś (ale nie mój!) przystawiał do klatki odkurzacz, chomik zapierdzielał w karuzeli i serce mu stanęło.... Wrrr..! Wytłumaczcie mi jak można?
Boże to straszne! Biedny chomiczek. Nie rozumiem takiego zachowania. To są małe stworzenia które nikomu nie zawadzają i też chcą i mają prawo żyć -
Amelia też mi się podoba, ale teraz co druga dziewczynka w przedszkolu to Amelka Sama chciałabym nazwać synka Józef, po obu pradziadkach, a chłop dla córki wymyślił Matylda
Też uwielbiam zwierzaki Aktualnie mam 2 szczury, ale kiedyś miałam całe stado (max 14 na raz) Niestety, bardzo krótko żyją, ok. 3 lata, więc po ponad 8 latach hodowli nie przygarniam już kolejnych, nie mam siły na ich chorowanie i umieranie. Obecne to też już staruszki, w maju skończą 3 lata, ale odpukać, jakoś się trzymają
Gdańsk, 31 l., kp -
nick nieaktualnyHej dziewczyny:)
Mam remont w domu i dlatego rzadziej piszę ale wszystko czytam Bardzo się cieszę, że mamy nowe fasolki
Mówiłyście o wieku, ja w tym roku mam ostatnie 20ścia Rocznik 87. Ola i Monijaa o ile dobrze pamiętam Wy też, Ja dodkładnie 17.07.87 Mam nadzieję, że 7 przyniesie mi szczęście w tym roku i załapię się że na 30stkę zostanę mamusią
Byłam na monitoringu i wszystko dobrze jajeczko pękło, więc się cieszę.
Moja gin dała mi kolejne badanie: NK komórki. Miała któraś z Was na to pobieranie krew? To jest sprawdzenie czy organizm odrzuca zarodek (2 poronienia) Badanie dosyć drogie bo 212zł i muszę czekać 10 dni. Mam coś przeczucie że chyba to będzie to i w końcu będzemy wiedzieć czemu nie mogę donosić ciąży. Jeżeli wynik będzie pozytywny to jest ratunek i dostanę coś na to aby wyregulować te komórki. Także odliczam dzień do wyroku.
Jak najszybciej od owulacji robicie test? Jutro mam tydzień od owulki i mnie korci aby już zrobić ale pewnie za szybko...
Mi podoba się imię Adaś lub Alan dla chłopca, a dziewczynka Carmen, Oliwia, Rozalia, Anastazja, Liliana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 00:14
-
AneTka87 wrote:Hej dziewczyny:)
Mam remont w domu i dlatego rzadziej piszę ale wszystko czytam Bardzo się cieszę, że mamy nowe fasolki
Mówiłyście o wieku, ja w tym roku mam ostatnie 20ścia Rocznik 87. Ola i Monijaa o ile dobrze pamiętam Wy też, Ja dodkładnie 17.07.87 Mam nadzieję, że 7 przyniesie mi szczęście w tym roku i załapię się że na 30stkę zostanę mamusią
Byłam na monitoringu i wszystko dobrze jajeczko pękło, więc się cieszę.
Moja gin dała mi kolejne badanie: NK komórki. Miała któraś z Was na to pobieranie krew? To jest sprawdzenie czy organizm odrzuca zarodek (2 poronienia) Badanie dosyć drogie bo 212zł i muszę czekać 10 dni. Mam coś przeczucie że chyba to będzie to i w końcu będzemy wiedzieć czemu nie mogę donosić ciąży. Jeżeli wynik będzie pozytywny to jest ratunek i dostanę coś na to aby wyregulować te komórki. Także odliczam dzień do wyroku.
Jak najszybciej od owulacji robicie test? Jutro mam tydzień od owulki i mnie korci aby już zrobić ale pewnie za szybko...
Mi podoba się imię Adaś lub Alan dla chłopca, a dziewczynka Carmen, Oliwia, Rozalia, Anastazja, Liliana
Cześć kochana! To świetna wiadomość, trzymam kciuki za to, żeby wszystko się wyjaśniło i żebyście w końcu mieli soją kruszynkę Ja robię dopiero 14-15 dpo. Co prawda niektóre testy mają taką czułość że po tygodniu już wykryją ciążunie ale też mogą Nas niepotrzebnie zasmucić że jej nie ma, a w rzeczywistości jest Także uważam że lepiej poczekać, wiem że się niecierpliwisz bo ja też już chciałabym wiedzieć, ale warto -
marciaa wrote:Mi Amelia źle się kojarzy z medycznego punktu widzenia
Aika trzymam kciuki za fasolkę, oby się udało
Anetka jesteś 6 dni młodsza"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Monija dziekuje, oby
No amelia to jest taka wada wrodzona która polega na tym że osoba w ogóle nie ma jednej lub obu kończyn
Doma nie martw się, może jeszcze skoczy Na razie postaraj się obserwować temperaturę i ogólnie swoje ciało
Klaudyssa haha dobre z tymi teściami