Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejaa dziewczyny, melduję się i ja. U mnie dziś skok, chyba już będzie się pięła do góry. Oby!
Odnośnie wcześniejszego tematu, ja mam dwa koty, kocicę Fifkę i kota Mańka W zasadzie Maniek to nasze pierwsze dziecko z Wróblem bo wzięliśmy go zaraz po ślubie ze wsi (miał jakieś 3 miesiące) bo nam się go żal zrobiło, nie dawali mu jeść, nie wpuszczali do domu, a żeby coś zjadł musiał sobie sam upolować.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Kika82 wrote:Hej dziewczyny. Ja odebrałam dzisiaj wyniki. Beta 1306 gorzej z tsh bo miesiąc temu miałam 1,15 a dzisiejszy wynik to 3,53.
marciaa lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Dzień dobry wszystkim!
Jak ja się cieszę, że trafiłam na tak świetną stronkę, jak ta - przeglądając Wasze wpisy widzę, że są tu pełne profesjonalistki w wielu kwestiach Co mnie ogromnie cieszy, bo jako "amatorka" w dziedzinie starań jestem jeszcze świeżutka (zaczynamy z mężem trzeci cykl), więc liczę na to, że dzięki Wam uda mi się dużo łatwiej przeboleć ewentualne niepowodzenia i będzie mi bardzo miło móc cieszyć się z Waszych sukcesów, czego każdej z osobna życzę i wysyłam Wam moc pozytywnej energii! Dodam, że kończę w tym roku 30 lat i dzidzia byłaby dla mnie cudownym spełnieniem marzeń... Jeśli pozwolicie, będę prosić Was o wsparcie a ja również podzielę się z Wami swoimi przemyśleniami na Wasze słowa...
Dzisiaj śniło mi się, że zrobiłam trzy różne testy i wszystkie wyszły pozytywnie - oby to był dobry znak na koniec cyklu (31-32 dni) bo wczoraj przebyłam "żałobę" po straconym cyklu - pojawiła się @
Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień przyniesie wielu z Was wspaniałe wieści -
nick nieaktualny
-
Hej Fragola! Rozgość się.
Mnie jak się śnił pozytywny test, to działo się na odwrót niestety, ale trzymam kciuki żeby to był dla Ciebie dobry znak.Fragola lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Gabi zbieram Wasze wiruski ciążowe jak gimbus pokemony. Oby mnie solidnie zaraziły i szybko.
Masz rację nie wychodź spod kołderki, grzej tam swoją fasolkę Poza tym kto brzuchatce zabroni!gabi544 lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualnyAika masz rację, chyba jeszcze poczekam z dwa dni
Dziekuję Ci kochana i trzymam kciuki aby pięknie temperatura Ci rosła.
monijaa ooooo ale super, że tylko kilka dni nas dzieli hihi my dwa raczki
Kika najważniejsze że beta pięknie rośnie! A tsh napewno lekarz Ci wyreguluje.
Cześć Fragola, trzymam za Ciebie kciuki aby sen jak najszybciej się spełnił
Gabi chwytamy wiruski -
Aika wrote:Monija dziekuje, oby
No amelia to jest taka wada wrodzona która polega na tym że osoba w ogóle nie ma jednej lub obu kończyn
Doma nie martw się, może jeszcze skoczy Na razie postaraj się obserwować temperaturę i ogólnie swoje ciało
Klaudyssa haha dobre z tymi teściami -
Marcia może to implantacyjny :* Życzę Ci tego z całego serca :*
Fragola witaj, przykro mi że nie udało się w zeszłym cyklu, ale nowy cykl , nowe możliwości Trzymam za Ciebie kciuki
Gabi łapię garściami! Przydadzą mi się, coraz bliżej do wielkiego testowania
AneTka dziękuję Ja za Ciebie też :*
Wiecie co, im bliżej testu tym bardziej się stresuję -
Aika nie stresuj się, to nie służy fasolce... a nie przepraszam, Zygosi.
A jak się w ogóle dziś czujesz?
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Dobrze, dobrze, póki nie musisz iść do pracy to korzystaj z wyrka.
U mnie ból trochę ustał (w sensie jajek,od czasu do czasu prawy poczuję, podbrzusze już wcale, uff) No i nie wiem co z tą owulką, niby tempka rośnie, ale nie mogę rozkminić czy jestem juz po, czy jeszcze przed.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Dobrze, dobrze, póki nie musisz iść do pracy to korzystaj z wyrka.
U mnie ból trochę ustał (w sensie jajek,od czasu do czasu prawy poczuję, podbrzusze już wcale, uff) No i nie wiem co z tą owulką, niby tempka rośnie, ale nie mogę rozkminić czy jestem juz po, czy jeszcze przed.
Nie wiem czy jestem przewrażliwiona ale czuję taki dziwny ból w dole brzucha, napięcie takie i boję się że jak na @
Mierz dalej temperaturkę i działajcie z Wróblem Myślę że nie masz co się martwić, serduszka ładnie wyglądają, temperatura rośnie więc powinno być ok -
nick nieaktualnymarciaa - szkoda, wczoraj zaglądałam do Ciebie i tak pięknie wyglądało. Ale może jeszcze podskoczy który to wasz cykl starań?
Kika - ładna betka, a tsh się nie przejmuj - mi też skoczyło zaraz po teście do 2,04 (gdzie 4 tygodnie wcześniej miałam 0,66) - po prostu szybcikiem do lekarza, pewnie dostaniesz większą dawkę leków i będzie dobrze
Aika - to za tydzień testowanko jak na razie ładnie to wygląda oby tendencja wzrostowa się utrzymała
Wróblowa - działajcie z Wróblem i zobaczymy jak zachowa się temperaturka bo na razie na wykresie owulki nie widzę ale aż miło się patrzy na te czerwone serducha u CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 11:31