X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejaa dziewczyny, melduję się i ja. :P U mnie dziś skok, chyba już będzie się pięła do góry. Oby!
    Odnośnie wcześniejszego tematu, ja mam dwa koty, kocicę Fifkę i kota Mańka <3 W zasadzie Maniek to nasze pierwsze dziecko z Wróblem bo wzięliśmy go zaraz po ślubie ze wsi (miał jakieś 3 miesiące) bo nam się go żal zrobiło, nie dawali mu jeść, nie wpuszczali do domu, a żeby coś zjadł musiał sobie sam upolować. :(

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • Kika82 Znajoma

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja odebrałam dzisiaj wyniki. Beta 1306 gorzej z tsh bo miesiąc temu miałam 1,15 a dzisiejszy wynik to 3,53.

2nn3yx8dat6jxlhf.png
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika82 wrote:
    Hej dziewczyny. Ja odebrałam dzisiaj wyniki. Beta 1306 gorzej z tsh bo miesiąc temu miałam 1,15 a dzisiejszy wynik to 3,53.
    Ouu, to czeka Cię kuracja tarczycowa... :( ale Kochana nie martw się, lekarz na pewno wie co ma robić, żebyś była z maleństwem bezpieczna. :)

marciaa lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Fragola Nowa

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim! ;)

Jak ja się cieszę, że trafiłam na tak świetną stronkę, jak ta - przeglądając Wasze wpisy widzę, że są tu pełne profesjonalistki w wielu kwestiach :) Co mnie ogromnie cieszy, bo jako "amatorka" w dziedzinie starań jestem jeszcze świeżutka (zaczynamy z mężem trzeci cykl), więc liczę na to, że dzięki Wam uda mi się dużo łatwiej przeboleć ewentualne niepowodzenia i będzie mi bardzo miło móc cieszyć się z Waszych sukcesów, czego każdej z osobna życzę i wysyłam Wam moc pozytywnej energii! Dodam, że kończę w tym roku 30 lat i dzidzia byłaby dla mnie cudownym spełnieniem marzeń... Jeśli pozwolicie, będę prosić Was o wsparcie a ja również podzielę się z Wami swoimi przemyśleniami na Wasze słowa...

Dzisiaj śniło mi się, że zrobiłam trzy różne testy i wszystkie wyszły pozytywnie - oby to był dobry znak na koniec cyklu (31-32 dni) bo wczoraj przebyłam "żałobę" po straconym cyklu - pojawiła się @

Mam nadzieję, że dzisiejszy dzień przyniesie wielu z Was wspaniałe wieści :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki - świeża porcja wirusów ciążowych. Łapać i zarażać się <3
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc07458de7af.jpg

jak dzisiejszy dzionek? u mnie -15 stopni więc nie wyściubiam nosa spod kołderki :D

monijaaa, anciaa lubią tę wiadomość

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Fragola! :) Rozgość się. :)
    Mnie jak się śnił pozytywny test, to działo się na odwrót niestety, ale trzymam kciuki żeby to był dla Ciebie dobry znak. :)

Fragola lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabi zbieram Wasze wiruski ciążowe jak gimbus pokemony. :) Oby mnie solidnie zaraziły i szybko. :P
    Masz rację nie wychodź spod kołderki, grzej tam swoją fasolkę <3 Poza tym kto brzuchatce zabroni! :D

gabi544 lubi tę wiadomość

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • marciaa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chętnie przyjmę wirusy żeby temperatura jednak skoczyla

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aika masz rację, chyba jeszcze poczekam z dwa dni ;)
    Dziekuję Ci kochana i trzymam kciuki aby pięknie temperatura Ci rosła.

monijaa ooooo :D ale super, że tylko kilka dni nas dzieli hihi my dwa raczki ;)

Kika najważniejsze że beta pięknie rośnie! A tsh napewno lekarz Ci wyreguluje.

Cześć Fragola, trzymam za Ciebie kciuki aby sen jak najszybciej się spełnił :)

Gabi chwytamy wiruski :)

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aika wrote:
    Monija dziekuje, oby :)
    No amelia to jest taka wada wrodzona która polega na tym że osoba w ogóle nie ma jednej lub obu kończyn :(

Doma nie martw się, może jeszcze skoczy :) Na razie postaraj się obserwować temperaturę i ogólnie swoje ciało :)

Klaudyssa haha dobre z tymi teściami :P
    Trochę już późno na skoki. Za tydzień mam termin @

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doma, może Ci sie cykl wydłuży? :)

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Aika Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcia może to implantacyjny :* Życzę Ci tego z całego serca :*

Fragola witaj, przykro mi że nie udało się w zeszłym cyklu, ale nowy cykl , nowe możliwości :P Trzymam za Ciebie kciuki

Gabi łapię garściami! :D Przydadzą mi się, coraz bliżej do wielkiego testowania

AneTka dziękuję :) Ja za Ciebie też :*

Wiecie co, im bliżej testu tym bardziej się stresuję :P

m85awv1.png
  • OLAM86 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aika a kiedy masz mieć @ a kiedy test robisz?

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aika nie stresuj się, to nie służy fasolce... a nie przepraszam, Zygosi. <3 :D
    A jak się w ogóle dziś czujesz?

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Aika Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola termin według OF mam mieć 1.02 a testuję 2.02 :)

Wróblowa haha dobrze, koniec stresu :D Dzisiaj czuję się już lepiej, pewnie zmęczenie weźmie mnie później, chociaż i tak nadal leżę pod kołdrą :D Piersi dalej tak samo a tak to chyba bez zmian :)
    A Ty?

m85awv1.png
  • Wróblowa Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, dobrze, póki nie musisz iść do pracy to korzystaj z wyrka. :D
    U mnie ból trochę ustał (w sensie jajek,od czasu do czasu prawy poczuję, podbrzusze już wcale, uff) No i nie wiem co z tą owulką, niby tempka rośnie, ale nie mogę rozkminić czy jestem juz po, czy jeszcze przed. :P

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
  • Aika Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Dobrze, dobrze, póki nie musisz iść do pracy to korzystaj z wyrka. :D
    U mnie ból trochę ustał (w sensie jajek,od czasu do czasu prawy poczuję, podbrzusze już wcale, uff) No i nie wiem co z tą owulką, niby tempka rośnie, ale nie mogę rozkminić czy jestem juz po, czy jeszcze przed. :P

Nie wiem czy jestem przewrażliwiona ale czuję taki dziwny ból w dole brzucha, napięcie takie i boję się że jak na @ :(

Mierz dalej temperaturkę i działajcie z Wróblem :D Myślę że nie masz co się martwić, serduszka ładnie wyglądają, temperatura rośnie więc powinno być ok ;)

m85awv1.png
  • OLAM86 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam długi czas po ciąży cykle 28 dniowe, ale dwa ostatnie 32 i 34 i jakaś dziwota w ogole. Także jeśli wróciłoby do normy to miałabym mieć okres 1 lutego też ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 stycznia 2017, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marciaa - szkoda, wczoraj zaglądałam do Ciebie i tak pięknie wyglądało. Ale może jeszcze podskoczy :) który to wasz cykl starań?
    Kika - ładna betka, a tsh się nie przejmuj - mi też skoczyło zaraz po teście do 2,04 (gdzie 4 tygodnie wcześniej miałam 0,66) - po prostu szybcikiem do lekarza, pewnie dostaniesz większą dawkę leków i będzie dobrze :)
    Aika - to za tydzień testowanko :D jak na razie ładnie to wygląda :) oby tendencja wzrostowa się utrzymała <3
    Wróblowa - działajcie z Wróblem i zobaczymy jak zachowa się temperaturka :D bo na razie na wykresie owulki nie widzę ;) ale aż miło się patrzy na te czerwone serducha u Ciebie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 11:31

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2017, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Doma, może Ci sie cykl wydłuży? :)
    No nie wiem. Może tak. Choć już śluz kremowy i już mnie jajniki nie bolą więc chyba po sprawie.

Marcia kciuki trzymam by się udało.
    Aika za Ciebie też!

‹‹ 107 108 109 110 111 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ