Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Znalazłam chwilę żeby się chociaż z wami przywitać
Normalnie od połowy tygodnia mam taki zapierdziel w robocie, że cieżko czas znaleźć żeby się za przeproszeniem wysikać
Widzę, że tematy teściowo-wakacyjne na tapecie
Co do teściów to nie mam jak się wypowiedzieć. Jak już poznałam mojego męża to już obydwoje jego rodzice nie żyli, także niestety nie zdążyłam ich poznać
Na upragnione wakacje w tym roku wybieramy się na Chorwację na 2 auta ze znajomymitakże znając nasz powinno być wesoło
Wroblowa przykro mi z powodu @piszona, ale fajnie, że na pocieszenie Ci się dostał dziaj taki mega wypasiony sprzęciorbędziesz miała zajęcie żeby nie myśleć o @
Nawet nie wiecie jak się cieszę, że dziś już piątek. Ten tydzien to jedna wielka masakra. Dobrze że za pare minut 2,5 dnia wolnego
Jaspis, Pola84 lubią tę wiadomość
28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
Joanna, po pracy gnam po szkło hartowane i etui silikonowe.
P.s. Wróbel łyknął. Powiedział, że łapie się na mój stary, bo woli Androida. 1:0 dla mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 13:49
karollka29, anciaa, AneTkaa87 lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Joannanml wrote:My w czerwcu musimy do Gamety do Gdyni znowu jechac wiec moze jeden nocleg sobie wykupimy jak bedzie sprzyjajaca pogoda i troche morskiego powietrza powdychamy i to by bylo na tyle z naszych wakacji. Wiec marciaa znam Twoj bol.
Marciaa gdzie zamawialas te orzechy i ile placilas? Bo wlasnie widzialam ze w sklepach u nas w pipidowie ich nie ma a na necie sa dosc drogie.
Mąż zamawial gdzież na allegro za ok 80xlJoannanml lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyłooo brawo Ty!
Zastanawiam sie czy silikon nie zepsuje tego pieknego luku?
Tak Ciebie podpytuje, bo po ostatnich naszych rozmowach na forum, napalilam sie na ajfona, oczywiscie starsza wersje.
Szukam jakiejś używanej piątki w dobrym stanie.
No i zastanawiam sie jak np Tobie jablko przypadnie do gustu. -
nick nieaktualny
-
Joanna, na razie tylko go rozpakowałam.
Jak go odpaliłam i wybrałam język, to mi kazało włozyc karte sim, a niestety, najpierw muszę jechać ją przyciąć do nano, ale nie wiem gdzie.
A proponujesz jakieś inne etui?
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
E no bez przesady chyba, są te takie ulta cienkie, przezroczyste.
Szkoda takiego telefonu na poniewierkę.
Joannanml lubi tę wiadomość
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Wróblowa wrote:Joanna, na razie tylko go rozpakowałam.
Jak go odpaliłam i wybrałam język, to mi kazało włozyc karte sim, a niestety, najpierw muszę jechać ją przyciąć do nano, ale nie wiem gdzie.
A proponujesz jakieś inne etui?
Przyciąć czy zamówić ? Operator wymienia z friko lub za piątaka na miejscu. Mąż ma jakieś twardsze euti na swojego ajfona. Ni to twardy case ni to silikon. Chyba takie coś dedykowane pod ajfona, bo ma dziurkę na "japko"Joannanml lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziula nie martw sie, bo im wiecej stresu tym bardziej cykl wariuje. U Ciebie po tej szczepionce moga zdarzyć sie anomalia, w dodatku wczoraj troche krwi oddalas wiec to moze tez jakos wplywac, nie martw sie kochana, slonecko za oknem i juz prawie weekend
A tak a propo iui i leczenia w klinikach. Czy przed iui szczepilyscie sie przeciw zoltaczce? Na pierwszej wizycie w klinice gin dal mi skierowanie na badanie z krwi cos tam o zoltaczke chodzilo. Troche mnie to zdziwilo bo przeciez mogl sie zapytac wprost czy bylam kiedys szczepiona.
-
Nie Karolyna, chcę przyciąć, bo jak mi wymieni zupełnie, to chyba stracę kontakty z karty, nie?
nie wiem, nie znam się
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Joanna, normalny lekarz to przed IUI Cię zbada "od stóp do głów". Ja np. byłam dzieckiem, które zawsze miało wszystko w tyłku, więc wiem że szczepionki jakieś miałam, ale na co...
Olek - 05.11.2020 👦🏼
Joannanml wrote:Madziula nie martw sie, bo im wiecej stresu tym bardziej cykl wariuje. U Ciebie po tej szczepionce moga zdarzyć sie anomalia, w dodatku wczoraj troche krwi oddalas wiec to moze tez jakos wplywac, nie martw sie kochana, slonecko za oknem i juz prawie weekend
A tak a propo iui i leczenia w klinikach. Czy przed iui szczepilyscie sie przeciw zoltaczce? Na pierwszej wizycie w klinice gin dal mi skierowanie na badanie z krwi cos tam o zoltaczke chodzilo. Troche mnie to zdziwilo bo przeciez mogl sie zapytac wprost czy bylam kiedys szczepiona.
Szczepień ode mnie nie wymagali, ale trzeba zrobić badania na choroby zakaźnie i są tam obie żółtaczki między innymi."Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
nick nieaktualnyode mnie samych szczepien tez nie wymagali ale badania na te wszystki choroby zakazne tak i jak wyszlo ze nie mam przeciwcial na rozyczke w org to spytal sie "rozumiem ze Pani szczepiona?" jak wyszlo ze nie to kazal sie zaszczapic.
a badania na zoltaczke tez mialam -
Wróblowa wrote:Nie Karolyna, chcę przyciąć, bo jak mi wymieni zupełnie, to chyba stracę kontakty z karty, nie?
nie wiem, nie znam się
Eksportujesz na Google dysk i ściągasz wszystko na ajfona potem. Kontkty, sms, zdjęcia. Każdy telefon z androidem ma konto na google. Nic już nie ginie -
nick nieaktualnymonijaaa dzieki za info.
Juz znalazlam jak to badanie sie nazywalo: AntyHbs
Chodzi mi to po glowie juz dwa tygodnie, a glupio bylo mi tu zapytac. A wlasciwie to wmowilam sobie, ze jak to chodzi o zoltaczke to musze sie zaszczepic przed iui lub in vitro - a na pewno zapytam sie tego gina na nastepnej wizycie w czerwcu co to za badanie i po co mu to. -
nick nieaktualnyJoannanml wrote:Madziula nie martw sie, bo im wiecej stresu tym bardziej cykl wariuje. U Ciebie po tej szczepionce moga zdarzyć sie anomalia, w dodatku wczoraj troche krwi oddalas wiec to moze tez jakos wplywac, nie martw sie kochana, slonecko za oknem i juz prawie weekend
A tak a propo iui i leczenia w klinikach. Czy przed iui szczepilyscie sie przeciw zoltaczce? Na pierwszej wizycie w klinice gin dal mi skierowanie na badanie z krwi cos tam o zoltaczke chodzilo. Troche mnie to zdziwilo bo przeciez mogl sie zapytac wprost czy bylam kiedys szczepiona.Joannanml lubi tę wiadomość
-
Mialam komuś poodpowiadać, ale cytowanie coś nie działa i lipa.
Ja do swojej teściowej, jak trzeba, mówię mama. Ale jest to rzadkoOgólnie jest w porządku, czasem coś tam powie, ale jakoś olewam, szczególnie, że już ma swoje lata i w sumie mógłaby być moją babcią.
A o wakacjach jeszcze nie myślałam, fakt chciałabym jakieś Kanary czy Grecję, ale M. jakoś się na to nie jara. Z resztą na bezrobociu, to będę mieć wakacji, że hoho..
Więc skończymy w Zakopcu i będziemy zdobywać szczyty