X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2017, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróblowa wrote:
    Joanna, ja to już jestem w przedbiegach. :D Już trzymam palec na raporcie, żeby kliknąć "wyślij" :D

ja juz kubek umylam po herbatce :D

Joannanml lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2017, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    13 min :D

• marciaa Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroscze. Ja jeszcze 3h 11min

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2017, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o marciaa ja w ciagu tych trzech godz to zdarze dojechac do domu, zrobic obiad, pozmywac, zrobic pranie i wtedy tez bede miala prawdziwy weeekend ;)

A swoja drogą dziwna czasoprzestrzen na tym forum. Dodalam post o 15:40-na moim zegarku, a na forum wyswietlilo o 15:48 :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joannanml tez tak mam ze teraz jest 15:55 a pokaze sie post zalaczylo pewnie ok 16:04

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 15:55

• marciaa Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joannanml wrote:
    o marciaa ja w ciagu tych trzech godz to zdarze dojechac do domu, zrobic obiad, pozmywac, zrobic pranie i wtedy tez bede miala prawdziwy weeekend ;)

A swoja drogą dziwna czasoprzestrzen na tym forum. Dodalam post o 15:40-na moim zegarku, a na forum wyswietlilo o 15:48 :/

No niestety.A jutro o 5:50 pociąg na uczelnię

• marciaa Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzix88 wrote:
    Joannanml tez tak mam ze teraz jest 15:55 a pokaze sie post zalaczylo pewnie ok 16:04

Tak, a jak edytujesz to pokazuje chyba normalna godzinę haha
    Czyli tj edytujesz post nieraz kilka minut przed jego dodaniem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 16:02

• kmala Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och w końcu Was nadrobiłam, ale dużo naskrobałyście ;)

Jaspis mnie możesz wpisać na testowanie 27 maja, dziękuję :*

Jaspis lubi tę wiadomość

kir AA, oboje HLA C1 C2

👨‍👩‍👧‍👧❤❤
  • EA Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmala wrote:

Jak ja obiad ugotuje i posprzątam jak będe cały dzień za Ciebie kciuki zaciskać bejbe? :D ale i tak będe :D :*

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kmala wrote:

Kmala ja mam urodziny 27 maja zatem poprosze o ładny prezent w postaci II u Ciebie :D.

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• EA Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karollka29 wrote:
    Kmala ja mam urodziny 27 maja zatem poprosze o ładny prezent w postaci II u Ciebie :D.

Za Ciebie bejbe też trzymam kciuki. Za super fajną wypasioną bete :D

• mili_moli Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raven wrote:
    Przyszłam was odwiedzić :*

Ciągle czekamy na serduszko. Na ostatniej wizycie maluszek miał 5mm i nie było jeszcze serduszka. Inne dziewczyny z wątku widzą serduszko jak zarodek ma już 2,7 - 2,8mm :O a ja jeszcze nie widziałam :(

Myślałam o Tobie ostatnio! :) Raven każda z nas jest inna, każdej z nas organizm jest inny i ciąża jest inna, nie stresuj się bo ten stres nie jest Ci teraz potrzebny :) poczekaj cierpliwie, odwiedzaj nas częściej :)

• kmala Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karollka29 wrote:

Dziękuję Kochana ja mam 23 maja okrągłe 30 tak więc akiś malutki prezent by się przydał i wystarczą 2 kreseczki :P :D

kir AA, oboje HLA C1 C2

👨‍👩‍👧‍👧❤❤
  • Karola27 Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2017, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Cały czas was podczytuje a sama mało się wypowiadam bo nie było o czym pisać. My już po wizycie u androloga. Ogółem powiedział ze wszystko w normie poza morfologia. Kazał zrobić badania fragmentacji plemników i test hba ale to za jakieś 2 miesiące. Nie zalecił żadnych witamin ani dodatkowych badań. Powiedział ze to ze plemniki są "brzydkie" w niczym nie przeszkadza tym bardziej ze reszta ok.
    Sama nie wiem co mam o tym myśleć czy faktycznie nie jest tak źle o ile zalecane badania wyjda w porządku czy potraktował sprawę trochę lajtowo...

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kmala trzymam kciuki ;).

EA dziękuje kochana ale ja ide się po prostu upewnić ze mam cierpliwie na @ czekać :). Im wczesniej przyjdzie tym wczesniej kolejny cykl znaczne :).

Raven tak jak dziewczyny mówią:). Nie stresuj się bo ani Tobie ani fasolce nerwy potrzebne nie są :).

Uffff jak cudownie juz jest weekend :). Jutro ognisko do pozna także się zrelaksuje :)

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• kmala Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA Kochanie za Ciebie dalej trzymam kciuki i nie puszczam, Ty wiesz :* :D

EA lubi tę wiadomość

kir AA, oboje HLA C1 C2

👨‍👩‍👧‍👧❤❤
  • agu92 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co z tym Waszym spotkaniem? Tak mi się przypomniało przy kuciu do jutrzejszego egzaminu :)

Posiew zrobiłam, wyniki we wtorek. Lekarka przy pobieraniu powiedziała, że "na oko" nie widzi, żeby tam się coś niepokojącego działo :)

12 cs - udało się! 10.07.2017 II <3

59d632af979ad.png
  • Karolyna Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytalam sie na poczatku tygodnia, ale milcza :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2017, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahoj!

• Karmel z solą Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2017, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M. chciał bym wzięła wolny poniedziałek lub wtorek, wzięłam poniedziałek. A teraz zły, bo mówił o wtorku albo srodzie, no aż mnie zatrzeslo. W ogóle jestem rozbita, jakaś, chyba chora będę, czuję, że mam gorączkę.
    Już wyszłam z pracy, ale jeszcze godzina w pociągu przede mną. Mam nadzieję, że nie będę musiała stać...
    Ogólnie, to jest dupnie ;(

Nadzieja jest naj­większą siłą człowieka.
    e55a6c421f5e7f8a985372c073b97881.png
    8cs
    3 cykl na duphastonie
‹‹ 1085 1086 1087 1088 1089 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ