Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo marciaa ja w ciagu tych trzech godz to zdarze dojechac do domu, zrobic obiad, pozmywac, zrobic pranie i wtedy tez bede miala prawdziwy weeekend
A swoja drogą dziwna czasoprzestrzen na tym forum. Dodalam post o 15:40-na moim zegarku, a na forum wyswietlilo o 15:48
-
nick nieaktualny
-
Joannanml wrote:o marciaa ja w ciagu tych trzech godz to zdarze dojechac do domu, zrobic obiad, pozmywac, zrobic pranie i wtedy tez bede miala prawdziwy weeekend
A swoja drogą dziwna czasoprzestrzen na tym forum. Dodalam post o 15:40-na moim zegarku, a na forum wyswietlilo o 15:48
No niestety.A jutro o 5:50 pociąg na uczelnię -
Madzix88 wrote:Joannanml tez tak mam ze teraz jest 15:55 a pokaze sie post zalaczylo pewnie ok 16:04
Tak, a jak edytujesz to pokazuje chyba normalna godzinę haha
Czyli tj edytujesz post nieraz kilka minut przed jego dodaniemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 16:02
-
kmala wrote:Och w końcu Was nadrobiłam, ale dużo naskrobałyście
Jaspis mnie możesz wpisać na testowanie 27 maja, dziękuję :*
Kmala ja mam urodziny 27 maja zatem poprosze o ładny prezent w postaci II u Ciebie.
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Raven wrote:Przyszłam was odwiedzić :*
Ciągle czekamy na serduszko. Na ostatniej wizycie maluszek miał 5mm i nie było jeszcze serduszka. Inne dziewczyny z wątku widzą serduszko jak zarodek ma już 2,7 - 2,8mma ja jeszcze nie widziałam
Myślałam o Tobie ostatnio!Raven każda z nas jest inna, każdej z nas organizm jest inny i ciąża jest inna, nie stresuj się bo ten stres nie jest Ci teraz potrzebny
poczekaj cierpliwie, odwiedzaj nas częściej
-
Hej dziewczyny. Cały czas was podczytuje a sama mało się wypowiadam bo nie było o czym pisać. My już po wizycie u androloga. Ogółem powiedział ze wszystko w normie poza morfologia. Kazał zrobić badania fragmentacji plemników i test hba ale to za jakieś 2 miesiące. Nie zalecił żadnych witamin ani dodatkowych badań. Powiedział ze to ze plemniki są "brzydkie" w niczym nie przeszkadza tym bardziej ze reszta ok.
Sama nie wiem co mam o tym myśleć czy faktycznie nie jest tak źle o ile zalecane badania wyjda w porządku czy potraktował sprawę trochę lajtowo... -
Kmala trzymam kciuki
.
EA dziękuje kochana ale ja ide się po prostu upewnić ze mam cierpliwie na @ czekać. Im wczesniej przyjdzie tym wczesniej kolejny cykl znaczne
.
Raven tak jak dziewczyny mówią. Nie stresuj się bo ani Tobie ani fasolce nerwy potrzebne nie są
.
Uffff jak cudownie juz jest weekend. Jutro ognisko do pozna także się zrelaksuje
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Dziewczyny a co z tym Waszym spotkaniem? Tak mi się przypomniało przy kuciu do jutrzejszego egzaminu
Posiew zrobiłam, wyniki we wtorek. Lekarka przy pobieraniu powiedziała, że "na oko" nie widzi, żeby tam się coś niepokojącego działo -
nick nieaktualny
-
M. chciał bym wzięła wolny poniedziałek lub wtorek, wzięłam poniedziałek. A teraz zły, bo mówił o wtorku albo srodzie, no aż mnie zatrzeslo. W ogóle jestem rozbita, jakaś, chyba chora będę, czuję, że mam gorączkę.
Już wyszłam z pracy, ale jeszcze godzina w pociągu przede mną. Mam nadzieję, że nie będę musiała stać...
Ogólnie, to jest dupnie ;(