Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola27 wrote:Hej dziewczyny. Cały czas was podczytuje a sama mało się wypowiadam bo nie było o czym pisać. My już po wizycie u androloga. Ogółem powiedział ze wszystko w normie poza morfologia. Kazał zrobić badania fragmentacji plemników i test hba ale to za jakieś 2 miesiące. Nie zalecił żadnych witamin ani dodatkowych badań. Powiedział ze to ze plemniki są "brzydkie" w niczym nie przeszkadza tym bardziej ze reszta ok.
Sama nie wiem co mam o tym myśleć czy faktycznie nie jest tak źle o ile zalecane badania wyjda w porządku czy potraktował sprawę trochę lajtowo...
A ilość plemników jaką macie ?
Hmm ja bym i tak jakieś witaminy brała, zdrowa dieta, ruch.
Nie proponował usg? -
agu92 wrote:Dziewczyny a co z tym Waszym spotkaniem? Tak mi się przypomniało przy kuciu do jutrzejszego egzaminu
Posiew zrobiłam, wyniki we wtorek. Lekarka przy pobieraniu powiedziała, że "na oko" nie widzi, żeby tam się coś niepokojącego działo
A no tak. to miało być jutro
Ja też kuje na jutrzejszy egzamin i wejsciowke z lab -
Karmel z solą wrote:M. chciał bym wzięła wolny poniedziałek lub wtorek, wzięłam poniedziałek. A teraz zły, bo mówił o wtorku albo srodzie, no aż mnie zatrzeslo. W ogóle jestem rozbita, jakaś, chyba chora będę, czuję, że mam gorączkę.
Już wyszłam z pracy, ale jeszcze godzina w pociągu przede mną. Mam nadzieję, że nie będę musiała stać...
Ogólnie, to jest dupnie ;(
Ja mam nadzieję że jutro na tej trasie nie będzie opóźnień w pociągu xD -
marciaa wrote:A ilość plemników jaką macie ?
Hmm ja bym i tak jakieś witaminy brała, zdrowa dieta, ruch.
Nie proponował usg?
No i pewnie tak zrobimy żeby polepszyć chociaż jeszcze trochę te wyniki. Ilość i ruch były okej. O usg nic nie mówił. To lekarz który ma bardzo dobre opinie i przyjmuje tez w fertimedica wiec sama nie wiem co myśleć; / -
Karola27 wrote:No i pewnie tak zrobimy żeby polepszyć chociaż jeszcze trochę te wyniki. Ilość i ruch były okej. O usg nic nie mówił. To lekarz który ma bardzo dobre opinie i przyjmuje tez w fertimedica wiec sama nie wiem co myśleć; /
No wiem wiem. Taki w ciemnych włosach
Też mieliśmy do niego iść Ale idziemy w fertimedice do innego -
kmala wrote:Dziękuję Kochana ja mam 23 maja okrągłe 30 tak więc akiś malutki prezent by się przydał i wystarczą 2 kreseczki
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 12:20
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 12:21
Joannanml lubi tę wiadomość
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
nick nieaktualny