Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja przyjaciółka jak powiedziała, że stara się o dziecko to lekarz zalecił jej badania między innymi na toxo, różyczkę, ospę wietrzną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 14:39
Pola84 lubi tę wiadomość
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
nick nieaktualnymonijaaa wrote:Moja przyjaciółka jak powiedziała, że stara się o dziecko to lekarz zalecił jej badania między innymi na toxo, różyczkę, ospę wietrzną.
mi te wszystkie badania zlecili dopiero w klinice...uwazam ze czesc tych badan powinna byc zlecona jak ginowi mowisz ze chcesz sie starac o dziecko...Jaspis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 12:18
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 12:18
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
nie wiem jak ona robiła. Generalnie chodzi o sam fakt, że lekarze często i gęsto jak mówi się, że stara się o dziecko o tych badaniach nic nie mówią"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
nick nieaktualnymonijaaa wrote:nie wiem jak ona robiła. Generalnie chodzi o sam fakt, że lekarze często i gęsto jak mówi się, że stara się o dziecko o tych badaniach nic nie mówią
No dlatego mowie ze powinien byc bez laski zlecony pakiet badan przez gina jak pada haslo na wizycie chce miec dziecko...a potem sa takie sytuacje jak u mnie ze po 4 latach musze robic 3 mies przerwe po szczepionce -
Przyszłam was odwiedzić :*
Ciągle czekamy na serduszko. Na ostatniej wizycie maluszek miał 5mm i nie było jeszcze serduszka. Inne dziewczyny z wątku widzą serduszko jak zarodek ma już 2,7 - 2,8mma ja jeszcze nie widziałam
Zosia
Udało się w 16cs w 2 cyklu z Clo . Starania od sierpnia 2015 -
nick nieaktualnyRaven wrote:Przyszłam was odwiedzić :*
Ciągle czekamy na serduszko. Na ostatniej wizycie maluszek miał 5mm i nie było jeszcze serduszka. Inne dziewczyny z wątku widzą serduszko jak zarodek ma już 2,7 - 2,8mma ja jeszcze nie widziałam
Raven nie porównuj sie do innych tylko przez to niepotrzebnie sie stresujesz moze u Ciebie maleństwo potrzebuje troszkę wiecej czasu. Właśnie dlatego nie wiem czy pojde na fiolet jak zaciaze. -
nick nieaktualnyRaven wrote:Przyszłam was odwiedzić :*
EA lubi tę wiadomość
-
Madziula, ja sobie przysięgłam, że jak zajdę w ciąże to odcinam się od forum, dziwnych stron z poradami itp. Tam potrafią być takie panikary, że masakra...
Raven, cieszę się że u Ciebie wszystko oki. :*
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróblowa wrote:Madziula, ja sobie przysięgłam, że jak zajdę w ciąże to odcinam się od forum, dziwnych stron z poradami itp. Tam potrafią być takie panikary, że masakra...
Raven, cieszę się że u Ciebie wszystko oki. :*
ja prawdopodobnie zostanę na tych watkach 2 na rozowej co juz jestem i na 3 grupach fb. na fiolecie słyszałam wiele opini ze sa wyścigi na bety, wielkosc zarodka kiedy ruchy i dziewczyny sie stresowaly ze u nich beta nizsza, zarodek mniejszy, serduszka nie ma czy ze ruchow jeszcze nie czuja a inne tak..a tak naprawde kazda ciaza jest inna i u kazdej jest inaczej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 15:19
-
nick nieaktualnytylko wiece co jest w tym wszytskim najgorsze, ze ten wyscig dalej trwa w normalnym zyciu jak to dziecko juz sie urodzi. Od noworodka musi miec najladniejsze i najmodniejsze spioszki, najlepiej uszyte u najmodniejszej blogerki, pozniej buty oczywiscie markowe Nike czy Adidas, spodnie Lee itp.
Ehhh....
-
nick nieaktualnyJoannanml wrote:tylko wiece co jest w tym wszytskim najgorsze, ze ten wyscig dalej trwa w normalnym zyciu jak to dziecko juz sie urodzi. Od noworodka musi miec najladniejsze i najmodniejsze spioszki, najlepiej uszyte u najmodniejszej blogerki, pozniej buty oczywiscie markowe Nike czy Adidas, spodnie Lee itp.
Ehhh....
a to swoja droga -
nick nieaktualny
-
Joanna, ja to już jestem w przedbiegach.
Już trzymam palec na raporcie, żeby kliknąć "wyślij"
Joannanml lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.