Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ineczka wrote:Hejo byłam od rana zrobić badania trzymajcie kciuki żeby coś się ruszyło po dwóch miesiącach brania leków dodatkowo zrobiłam testosteron wolny i progesteron zobaczymy jadę dzisiaj do rodziców siostrę malować jak mi nie wyjdzie to ciężko będzie bo ma polowinki medyczne heh a jutro lecimy na komunie
Trzymam kciukasy Ineczka -
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/55977512b2bb.jpg
Staraczki
POPROSZĘ O DATY TESTOWANIA
dineh
milka30
Karolyna
Lorien
marciaa
Madzix88
Sun81
Karola27
Dżoana89
monijaaa
Pola93
Gigi
Karmel z solą
EA
agu92
MilliSBB
Kaaarolynaaa
AneTkaa87
mili_moli
anciaa
91Magda
Katarzynka92
Anna6
kejt8
Ilona04
Wróblowa
Witamy nowe staraczki i zapraszamy do wspólnych rozmów
kinga1185, Marta123, Jeszcze nie matka,natki89, Pola, klaudiaggg, Aenu, Mati1
Wizytujące ]
17.05. anciaa
18.05. Jaspis
30.05. kmala
Czekamy na Was
Klekotowa, Jedna_z_Wielu, Mela89, Rodzynka, P_aulinaa29, Necia124, Aika, muminka83, Ewi28, Bellisima, kornelka38, Kamelkowo
Starania zawieszone
Jaspis, MeGi_90
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e76837cdcd5.jpg
Majowe testowanie
08.05. karollka29
11.05. Zagubiona
14.05. Sarrrra, Ancyś,
16.05. Sabinkak
17.05. sylwioszka
18.05. amica
19.05. agnieszka37
20.05. floreczka, Blueyes
24.05. Ro
25.05. Ineczka, annde
27.05. kmala
28.05. Assunta
29.05. MalPog
Czerwcowe testowanie
06.06. Joannanml
12.06. lollita
NIE MA @ JEST NADZIEJA
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2c8324e8e6b.jpg
ZAFASOLKOWAŁY
MAMY 11 FASOLEK W STYCZNIU
03.01. Niesia86 – pozytywny 14.09.17SYNUŚ
06.01. Zorganizowana – pozytywny 17.09.17CÓRCIA
11.01. plinka – pozytywny 25.09.17SYNUŚ
13.01. Kesjaa - pozytywny 26.09.17CÓRCIA
CÓRCIA
14.01. Lunka - pozytywny 25.09.17SYNUŚ
18.01. Kimmy - pozytywny 30.09.17SYNUŚ
CÓRCIA
CÓRCIA
20.01. smeg - pozytywny 02.10.17
24.01. Kika82 - pozytywny
MAMY 5 FASOLEK W LUTYM
01.02. elpiss87 - pozytywny 10.10.17SYNUŚ
02.02. Bella_Bella - pozytywny 17.10.17
02.02. wercia2601 - pozytywny 07.10.17SYNUŚ
04.02. Ewcia_92 - pozytywny 13.10.17
13.02. Frosch – pozytywny 30.10.17
MAMY 3 FASOLKI W MARCU – dziewczynki podajcie daty porodów
08.03. Iw-onka - pozytywny
16.03. Indygo – pozytywny
30.03. JaKa – pozytywny
MAMY 2 FASOLKI W KWIETNIU
02.04. Lunna – pozytywny 13.12.2017
18.04. Raven – pozytywny 01.01.2018
MAMY 2 FASOLKI MAJOWE
03.05. Monika25 – pozytywny
08.05. OLAM86 – pozytywny
Porządki na liście - jeśli kogoś usunęłam, a ma ochotę jednak z nami być, to proszę pisać. Osoby, które są na czerwono odezwijcie się.
Na listę będą wpisywane osoby, które udzielają się na naszym wątku. Nie mam ochoty po całym ovu szukać informacji o osobach, które się wpisały, a potem nie dają znaku życia. My tu jesteśmy jak rodzina i martwimy się, jeśli ktoś nam znika bez uprzedzenia.
kmala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się sobotnio
Niestety nasze spotkanie nie wyszłojakoś zabrakło chętnych do organizacji
Ja przez ostatnie dni, jeździłam z dzieciakami po lekarzach, a dziś jeszcze mój S. do pracy postanowił iść na nadgodziny, więc siedzę z dzieciakami w domu
może jakiś inny termin wymyślimy i znajdą się osoby chętne do zorganizowania spotkaniabo bardzo chciałabym Was poznać
-
Wróblowa wrote:Nie Karolyna, chcę przyciąć, bo jak mi wymieni zupełnie, to chyba stracę kontakty z karty, nie?
nie wiem, nie znam się
Nowy telefon to super sprawa. Ja mam s6 i w sumie jestem zadowolona. A wczoraj przyszedł mi nowy case z Aliexpress, więc jestem szczęśliwa. Tak dopieszczam moje maleństwo.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Witam sobotnio!
Mili, Madzix bawcie się dobrze!
Mnie przestały boleć piersi, więc i progesteron spadł .... tak więcnastawiam się, że zdecydowanie się nie udało
I jeszcze tydzień muszę czekać na potwierdzenie, że mam rację
to będzie smutny tydzień...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 09:28
-
Blueyes wrote:Witam sobotnio!
Mili, Madzix bawcie się dobrze!
Mnie przestały boleć piersi, więc i progesteron spadł .... tak więcnastawiam się, że zdecydowanie się nie udało
I jeszcze tydzień muszę czekać na potwierdzenie, że mam rację
to będzie smutny tydzień...
Kochana, nie nakręcaj sie negatywnie. Nie myśl o tym. Ja w tym cyklu właściwie nie zwracam uwagi na objawy ciąży. Jedynie co to mierze temperature i tyle. Zamiast smutasowania lepiej włączyć olewke. Wiem, że za poważny temat na olewke ale czasem tak trzeba. Trzymam za Ciebie kciukasy -
Dzień dobry wszystkim. Ja juz zrobilam bete i na wyniki do okolo 15 muszę czekać. Nie nastawiam się na nic. Ale od razu się "spowiadam". @ nadal brak 36dc czyli 4 dni opóźnienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 10:29
EA, Jaspis lubią tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
karollka29 wrote:Dzień dobry wszystkim. Ja juz zrobilam bete i na wyniki do okolo 15 muszę czekać. Nie nastawiam się na nic. Ale od razu się "spowiadam". @ nadal brak 36dc czyli 6 dni opóźnienia.
Kochana, trzymam mocno ściśnięte kciukasy! Bardzo Ci życzę wysokiej bety dziś:*
-
nick nieaktualny
-
Heja! Ja jestem w połowie sprzątania... a len w dupie jak nie wiem co.
Ineczka trzymam kciuki za wyniki, będzie dobrze! :*
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyJa dziś postanowiłam trochę piwnicę opróżnić. Po likwidacji sklepu zostało mi dużo towaru i robię dziś zdjęcia i wystawiam do sprzedaży.
Przyszła dziś kobietka po rajstopki za 2 zł, a wyszła z całą reklamówką rajstop za 75 złZaraz kolejna przyjdzie oglądać ciuszki po moim Bartku, może też coś uda się sprzedać. Tyle tego jest, że miejsca już brakuje.
-
nick nieaktualny
-
Jaspis wrote:Pytanie do dziewczyn, które robią hybrydy - czym mogę je potraktować, żeby zdjąć? Mam już spory odrost, a nie stać mnie teraz na zrobienie nowych
Jaspis, ja też sama je zdejmowałam. Zakupiłam rozpuszczalnik hahazeszło
to był mój pierwszy i ostatni raz i nigdy więcej nie chce mieć czegoś takiego na paznokciach
-
nick nieaktualnyEA wrote:A ja mam pytanie odnośnie temperatury. Kiedy ona powinna zacząć rosnąć? Pierwszy cykl mierze
EA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEA wrote:Jaspis, ja też sama je zdejmowałam. Zakupiłam rozpuszczalnik haha
zeszło
to był mój pierwszy i ostatni raz i nigdy więcej nie chce mieć czegoś takiego na paznokciach
zwłaszcza że za miesiąc przed wyjazdem na urlop znowu będe kłaść hybrydęEA lubi tę wiadomość