Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaspis wrote:rozpuszczalnik, to może trochę za ostro, jednak wolałabym żeby mi paznokcie zostały
zwłaszcza że za miesiąc przed wyjazdem na urlop znowu będe kłaść hybrydę
hahami zostały, ale były dziwne..
później szybko wróciły do normy po kremikach
-
Jaspis spiluj wierzchnia warstwę z paznokcia i acetonem odmocz
. Na samym wierzchu paznokcia masz top który trzeba odrobinę spilowac żeby lepiej później odchodzil lakier. Potem bierzesz waciki nasaczasz acetonem i zawijasz w folie aluminiowa tak żeby nasączony wacik mocno przylegał do paznokcia. Po paru minutach zdejmujesz i powinno Ci ładnie odchodzić
. Najlepiej delikatnie obskrobywac kopytkiem do paznokci
. U mnie to się sprawdza z tym ze zamiast folii mam odpowiednie klipsy do ściągania
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 11:17
Jaspis lubi tę wiadomość
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Jaspis aceton lub zmywacz z acetonem. Ja wacik tnę na 4 części. Jedną cząstkę wacika nasączam acetonem, owijam folią aluminiową i czekam. Do 20 minut co by łatwiej lakier zszedł.Potem drewnianym patyczkeim lub metalowym kopytkiem delikatnie zeskrobuje lakier. Można też najpierw spiłować top i potem nakładać wacik i owijać
Jaspis lubi tę wiadomość
"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
nick nieaktualny
-
EA wrote:A ja mam pytanie odnośnie temperatury. Kiedy ona powinna zacząć rosnąć? Pierwszy cykl mierze
Z reguły przed owu mam spadek na łeb i szyję.
Mnie nigdy nie spada przed @.
Jedli tak to minimalnie,a potem w dniu @zanim przyjdzie krwawienie idzie do góry.EA lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
EA wrote:Dzięki Milli
Spróbuje usupełnić mój wykres tutaj, bo jak na razie to zapisuje na kartce wynikiEA lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
EA wrote:Powpisywałam tempki, co ma teraz zrobić żeby było go widać w takiej malutkiej ikonce na dole u mnie?
Wejdzie potem w ustawienia twojego konta i tam gdzie masz podpis swój ,wklejasz link do wykresu.
I voila!EA lubi tę wiadomość
34cs
-
EA wrote:Powpisywałam tempki, co ma teraz zrobić żeby było go widać w takiej malutkiej ikonce na dole u mnie?
Edit: mam"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
EA wrote:No właśnie, coś chyba mi nie wyszło z tym mierzeniem haha
Tzn.miałam nie mierzyć,ale od kilku dni znowu mierze,ale raczej podchodzę do tego z dystansem."Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
MilliSBB wrote:Dlatego ja stwierdziłam,że olewam mierzenie:-)za dużo czynników ma wpływ na tempke.
Tzn.miałam nie mierzyć,ale od kilku dni znowu mierze,ale raczej podchodzę do tego z dystansem.
Ja też z dystansem, raczej sie tym "bawie"Mimo wszystko mam nadzieje, że teraz temperatura będzie rosła, bo jestem tydzień po IUI i oby coś tam kiełkowało
Jaspis, monijaaa lubią tę wiadomość
-
EA wrote:Ja też z dystansem, raczej sie tym "bawie"
Mimo wszystko mam nadzieje, że teraz temperatura będzie rosła, bo jestem tydzień po IUI i oby coś tam kiełkowało
Więc domniewamy,że mialas owu,a tempka tak Ci szaleje,że of owu nie wyznaczyl:-)"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
MilliSBB wrote:Sama widzisz,jesteś po IUI,i z tego co czytałam dostałas zastrzyk na pęknięcie.
Więc domniewamy,że mialas owu,a tempka tak Ci szaleje,że of owu nie wyznaczyl:-)
Tak, miałam zastrzyk, a pęcherzyki potwierdzone na monitoringu że pękły
A tempka myślisz, że szaleje przez ten zastrzyk właśnie?