Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Blueyes wrote:Ineczka, w którym dniu cyklu robiłaś badania?
Karolka przykro mi bardzoTulę :*
Jeżeli chodzi o mierzenie temp. to mi trzech lekarzy mówiło, że mam tego nie robić, bo to tylko stresuje, a tak jak mówi Mili na temp. ma wpływ wiele czynników.
EA masz góry i doliny na tym wykresienic bym z tego nie wiedziała
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Dzień dobry!
Ja już po egzaminie i urwałam się wcześniej z zajęć bo taka piękna pogoda
Zrobiłam dzisiaj rano badania krwi i moczu, w moczu na razie ok, ale muszę poczekać na wyniki posiewu. A co do krwi... okazało się, że mam podwyższony cholesterol - ja, która całe życie unika tłustego jak ogniaMasakra jakaś
Na szczęście mam dobry wynik tego dobrego cholesterolu
Najbardziej martwi mnie tsh, jeszcze niedawno wynik był 1,7 a teraz już 2,9 czyli znowu zaczęło mi rosnąćDo mojej endokrynolog ciężko się dostać, wizytę mam dopiero w grudniu... Miałam takie ładne "ciążowe" tsh i znowu się skiepściło
-
Blueyes wrote:Ineczka, w którym dniu cyklu robiłaś badania?
Karolka przykro mi bardzoTulę :*
Jeżeli chodzi o mierzenie temp. to mi trzech lekarzy mówiło, że mam tego nie robić, bo to tylko stresuje, a tak jak mówi Mili na temp. ma wpływ wiele czynników.
EA masz góry i doliny na tym wykresienic bym z tego nie wiedziała
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
Zapraszam do Wielkopolski, piękne słońce
ja dzisiaj zaszalałam na zakupach z mamą, mąż się przeraził, hehe
Ea to czekamy razem, spokojnie, bez stresuchciałabym dostać okazję wykorzystania testu, który mąż kupił...
07.2016 - usunięcie mięśniaka i chromotubacja L-, P+
10.2016 - wypalanie nadżerki
03.2017 - HSG (oba jajowody drożne!) -
nick nieaktualnyMy już dwie godz w domku pyklo 60 km na liczniku
teraz leżę na kanapie i odpoczywam
Kmala to prawda kondycja sama się nie zrobi
Ineczka całkiem możliwe że jak prolaktyna spadła to Tsh razem z nią
Sabina EA kciukam za Was!
W Gdyni dziś cuuudnie było. Jutro ma być jeszcze piękniej
Karolka29 tulam mocno -
Ineczka wrote:W 25dv u mnie w sumie ciężko określić kiedy owulka raz mam długi cykl raz krótki nie wiem jaki ten prog powinien być niby w normie ale normy to normy heh
Progesteron po owulacji powyżej 10 oznacza, że owulacja była. Ja miałam prog. 10,60 i lekarz powiedział, że niby mieszczę się w normie, ale to za mało i oznacza "słabą" owulację. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny