Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kaaarolynaaa wrote:Przyszedł mi dzisiaj olej z wiesiołka. Kto mi powie jak go pić?
Ja pije olej ale lniany teraz, biorę na łyżke no i siup w ten głupi dziób
Popijam od razu wodą.
Zastanawiam sie czy dobrze robię z tym olejem na czczo, bo wczoraj i dziś po tym oleju mialam mdłości. Wczesniej tak piłam i nic mi nie było. Moze powinno sie w trakcie jedzenia? Albo to juz indywidualnie od osoby zależy. Jedni są w stanie wypic taką łyżkę oleju inni nie przełkną tak i muszą dodawać do jedzenia.
SmacznegoCynamonowaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zagubiona... wrote:Witam wszystkie bardzo serdecznie
Eh a ja zgłupiałam całkiem... i zastanawiam się "dlaczego kurka nie mierzyłam temp przez cały cykl?" Dzisiaj temp wyższa niż wczoraj 6 dzień po spodziewanej @ i oprócz dziwnego bólu w podbrzuszu nie dzieje się nic...
No nic zbieram się i jadę na zakupy, przy okazji wstąpię do apteki po witaminy bo się skończyły i test. No zobaczymy...
Pozdrawiam cieplutko
Trzymam kciuki za sikańca! -
nick nieaktualny
-
Zagubiona, wróć do nas z dobrą informacją! :*
Testy owulacyjne to lipa nad lipamiiii.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Ja bym zagryzła czekoladką, na przykład.
Jaspis, Cynamonowaaa, MalPog lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
kaaarolynaaa wrote:U mnie niestety się nie sprawdziły.
Ja sie wlasnie zastanawiam nad nimi. Juz nie mogę doczekac sie mojej upragnionej fasolkiW oczwkiwaniu na upragione szczęście
Amelka 27.02.2010
08.02.2017 Ciąża pozamaciczna
http://ovufriend.pl/graph/b4c8b9a06a292567105baebc85e50c29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wróblowa wrote:Ja bym zagryzła czekoladką, na przykład.
U mnie to bejbe odpada. Przy endomendzie słodkiego nie wolno, za to olej lniany polecany bardzo. Więc sumienie by mi nie pozwoliło wypic cos zdrowego dla mnie i przegryźć to czymś niezdrowym dla mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2017, 09:46
-
nick nieaktualny
-
Ea i mili. Naprawdę nic nie czułam. Tylko takie samopoczucie jak na okres. Ani piersi nie bolały, śluzu nie miałam jakos dużo - raz czy dwa poczułam wilgoć i mowię ,,oho to juz" ale to nie był okres. Dlatego w ogóle sie nie spodziewałam i moim pierwszym słowem jak maż mi test pokazał było ,,o kurwa". Dużo bardziej w ciazy sie czułam jak nie byłam w ciazy!
ogólnie czuje sie jakbym w ciazy nie była. Jeszcze nawet u lekarza nie byłam. Pójdę dopiero 6 czerwca, tydzień po powrocie z wakacji. Nie dolega mi absolutnie nic wiec na codzień to nawet o tym nie mysle jeszcze
jakbym myślała to bym rozkminiala jak ogarnąć niemowlaka i dwuletniego wówczas syna. A narazie to luz blues
Wtovlowa trzymam kciuki!
Ania trzymam kciuki!EA, monijaaa, anciaa, Jaspis, MalPog lubią tę wiadomość
-
OLAM86 wrote:Ea i mili. Naprawdę nic nie czułam. Tylko takie samopoczucie jak na okres. Ani piersi nie bolały, śluzu nie miałam jakos dużo - raz czy dwa poczułam wilgoć i mowię ,,oho to juz" ale to nie był okres. Dlatego w ogóle sie nie spodziewałam i moim pierwszym słowem jak maż mi test pokazał było ,,o kurwa". Dużo bardziej w ciazy sie czułam jak nie byłam w ciazy!
ogólnie czuje sie jakbym w ciazy nie była. Jeszcze nawet u lekarza nie byłam. Pójdę dopiero 6 czerwca, tydzień po powrocie z wakacji. Nie dolega mi absolutnie nic wiec na codzień to nawet o tym nie mysle jeszcze
jakbym myślała to bym rozkminiala jak ogarnąć niemowlaka i dwuletniego wówczas syna. A narazie to luz blues
Wtovlowa trzymam kciuki!
Ania trzymam kciuki!
Nie nakręcam sie nie nakręcam sie nie nakręcam sie...!
monijaaa lubi tę wiadomość
-
OLAM86 wrote:Ea i mili. Naprawdę nic nie czułam. Tylko takie samopoczucie jak na okres. Ani piersi nie bolały, śluzu nie miałam jakos dużo - raz czy dwa poczułam wilgoć i mowię ,,oho to juz" ale to nie był okres. Dlatego w ogóle sie nie spodziewałam i moim pierwszym słowem jak maż mi test pokazał było ,,o kurwa". Dużo bardziej w ciazy sie czułam jak nie byłam w ciazy!
Wtovlowa trzymam kciuki!
Ania trzymam kciuki!
Niemowlak i dwuletni syn...cudo...tez tak chce!nie nakręcam sie nie nakręcam sie om ommm....oddycham
monijaaa, Jaspis lubią tę wiadomość