X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    Zbieram sie dopiero kochana, ale jakoś mnie nie ciągnie żeby tam jechać ;)

Zrobiłam dwa sikańce dziś i bladziochy wiec odp znam...

Dziś mój 24 dc, i 12 lub 13 dzień po ovu.
    Ale jest prigres bo wxzoraj nawet bladziocha nie bylo nie?!! Dawaj fote ocenimy

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • plinka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U każdej kobiety przebiega to inaczej. Ja miałam za to sprinciora. Ovu było 1 stycznia ,zagniezdzenie najprawdopodobniej 6stycznia, a 10-go pierwszy bladzioch i beta powyżej 30.
    Także zależy od tego czy trafi się leniuszek który płynie powolutku czy mały samochodzik który zapierdziela :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 10:05

Lunna lubi tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • EA Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Ale jest prigres bo wxzoraj nawet bladziocha nie bylo nie?!! Dawaj fote ocenimy

Żle napisałam, nie bladziochy tylko biel. Moja pomyłka :)

• EA Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dziś niezłą zagwostke. Mam zakwasy na udach a nie ćwiczyłam, nie biegałam, nie chodziłam dużo. Rano nie mogłam wstać z łóżka haha :P Jajo jakieś. Mialyście tak kiedyś zakwasy z "niczego"?

• Lunna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    A ja mam dziś niezłą zagwostke. Mam zakwasy na udach a nie ćwiczyłam, nie biegałam, nie chodziłam dużo. Rano nie mogłam wstać z łóżka haha :P Jajo jakieś. Mialyście tak kiedyś zakwasy z "niczego"?
    Tak w brzuchu xD najdziwniejsze uczucie na poczatku ciazy. Wczesniej b duzo cwiczylam w okresie staran, po ovu odpuszczalam i 2 tyg po ovu mnie taki zakwas trzymal xD i wiedzialam ze cos sie dzieje bo nuz powinny zejsc ;) a no i po jodze ostatnio tak sie zastanawialam co mnie tak rece bola ale pozniej orzypomnialam wszystkie rozciagania i stwierdzilam - aha, dobrze asany robilam;)

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    U każdej kobiety przebiega to inaczej. Ja miałam za to sprinciora. Ovu było 1 stycznia ,zagniezdzenie najprawdopodobniej 6stycznia, a 10-go pierwszy bladzioch i beta powyżej 30.
    Także zależy od tego czy trafi się leniuszek który płynie powolutku czy mały samochodzik który zapierdziela :-D
    Maluda sie w mamusie wdala w takim razie z tym leniuchowaniem ;) no chyba ze bierze orzyklad z tatusia z czekaniem jak do zareczyn 10 lat. ;) hahaha

plinka lubi tę wiadomość

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    Żle napisałam, nie bladziochy tylko biel. Moja pomyłka :)
    :-(

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    Ps. Oby jajo ;P

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • plinka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E to Kropek ewidentnie w matkę poszedł. Nie ma poczekaj, wszystko na wczoraj :-)

Lunna lubi tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • sylwioszka Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2017, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes gratulacje!! Dużo zdrówka dla was :)

Zaginiona powtórz betę, taki wynik musi być fasoleczka ;) będzie dobrze kochana!

Tak w ogóle to dzień dobry :)

28 lat, ok 2 lata starań
    prawy jajnik ciągle cisza
    lewy jajnik słaby
    endometrioza??/PCO??

<3 Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami <3
  • EA Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Ps. Oby jajo ;P

Jajo z zawkasów / zakwasy z jaja? Pierwszy raz o tym słysze :P ale obyś wykrakała kochana, chociaż nie chce sobie robić nadziei bo dwa dni temu "dostałam po mordzie" wynikiem bety :(

• plinka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Ps. Oby jajo ;P

Kinder jajo :-D :-D :-D

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • EA Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    Kinder jajo :-D :-D :-D

W środku z niespodzianką haha :P

Edit: a propo jaj, to jaja sobie robie z jaja, a ja powinnam sie zbierać na bete. Więc uciekam. Trudno, jak cza to cza... Pewnie wynik będzie 1 z czymś albo już poniżej 1 :/
    Miłego dnia dziewczynki kochane. Bardzo sie ciesze że dwie fasolki dziś nowe sie pojawiły, w maju mamy już 4 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 10:15

• plinka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA a czy Ty dziś będziesz miała wynik bety?
    Masz kopniaka od kropka:
    1. Za takie myślenie
    2. Na szczęscie
    Na serio mówię :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 10:18

Lunna lubi tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • EA Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    EA a czy Ty dziś będziesz miała wynik bety?

Jak sie pospiesze to tak :) ale średnio mi to "pospieszenie" wychodzi :)

• Lunna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wgl to wczoraj odwiedzilismy mame M. I opowiadla jak to niedawno jeszcze umowily sie z kolezanka ze poki wnuków nie ma to poleca sobie na wycieczke do emiratow. No i wpada jakies 2 dni temu ta kolezanka i mowi:
    K "sluchaj nie polece z Toba jednak. Babcia bede!".
    Na co mama pyta
    M "tak? A na kiedy termin?"
    K "na 19 grudnia"
    M "witaj w klubie! U nas na 13!" ;)
    No i drinka za wnuczkow panie wypily ;)
    Tak fajnie slyszec ze tesciowa sie cieszy :) i smiesznie z tymi kolezankami hihi.

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plinka az mnie zaciekawilas i w femibionie tez jest dha ;)
    Chyba przy nim zostane bo ladnie go toleruje zoladek a jeszcze sie latwo zajady robia a tam witaminy z grupy b tez sa :) za tydzien w sumie już bedziemy zmieniac.
    Fajnie ze teraz jest tyle mozliwosci do wyboru :)
    Aa no i wit c konieczna przy zelazie bo ulatwia jego wchlanianie (przypimnialo mi sie z zalecen jak mialam anemie ;) )

Az sobie poczytuje xD kurcze fajne ksiazeczki dawali szkoda ze nie sprawdzilam wczesnirj na fb. Moja psiolka ma taka ksiazeczke wlasnie tam jest fajnie zorganizowane miejsce do wpisywania rzeczy z przebiegu ciazy, miejscr na zdjecia itd a po urodzeniu np odcisk lapki dzidzi i rodzicow itd hakies smieszne chwile. Fajnie w sumie bardzo nam sie taka forma albumoea spodobala jak oglądaliśmy na roczku ich corci tego typu ksiazeczke. Dzis im powiemy bo juz nalozona przez nas kwarantanne po kontakcie z vzv przeszli i nikomu ospa nie wyszla ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 10:41

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja żałuje ze u mnie nie ma sensu teraz testowanie i robienie bety:(. Robilam swoja w 36dc wiec raczej by cos wyszło. Zazdroszcze Wam dziewczyny (oczywiście tylko i wyłącznie pozytywnie i z pełnym uśmiechem na twarzy :) ).

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• Lunna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karollka29 wrote:
    Kurcze ja żałuje ze u mnie nie ma sensu teraz testowanie i robienie bety:(. Robilam swoja w 36dc wiec raczej by cos wyszło. Zazdroszcze Wam dziewczyny (oczywiście tylko i wyłącznie pozytywnie i z pełnym uśmiechem na twarzy :) ).
    Kochana a mialas juz tak dlugie cykle?

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystko nadrobiłam ale średnio pamietam co i jak wiec sorki za błędy
    Wróbelku przykro mi z powodu teścia ja swojego jak poznałam to już leżał i średnio kontaktował miał SM wiec mnie nie kojarzył zmarł 5 lat temu dużo siły i wsparcia dla was a szczególnie dla męża będzie teraz tego potrzebował .co do wyników macie plan może być już tylko lepiej jak fajeczki poszły w odstawke :)
    Blueyes ogromne gratki piękne dwie kreseczki wchodzę a tu takie dobre wieści :)
    Karolinaaa spóźnione życzenia urodzinowe spełnienia marzeń i wyczekanych dwóch kreseczek przepraszam ze dzień później ale nie było mnie już potem z wami
    Floreczka przytulam nowy cykl nowa nadzieja ja miałam krwawienie jeden dzień i nie wiem co to było czy mam zaznaczyć jako nowy cykl czy czekać na @ nie mierzyłem temp wiec totalnie zdezorientowana jestem a ty wiesz przynajmniej na czym stoisz będziesz chciała pogadać to jesteśmy pamiętaj
    Zagubiona nie ma się co martwić bo to tylko może zaszkodzić zrób betke za 2 dni ponownie i będzie oki:)
    Nas dzisiaj obudził o 9 dźwięk wiertarki myślałam ze wyjdę z siebie i stanę obok normalnie już o tej godzinie nie śpimy ale wczoraj byliśmy na piwerku nad Warta i późno wróciliśmy a tu taka podudka wrr już od rana człowieka wkurzają

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
‹‹ 1166 1167 1168 1169 1170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ