X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    Zbieram sie dopiero kochana, ale jakoś mnie nie ciągnie żeby tam jechać ;)

Zrobiłam dwa sikańce dziś i bladziochy wiec odp znam...

Dziś mój 24 dc, i 12 lub 13 dzień po ovu.
    Ale jest prigres bo wxzoraj nawet bladziocha nie bylo nie?!! Dawaj fote ocenimy

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • plinka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U każdej kobiety przebiega to inaczej. Ja miałam za to sprinciora. Ovu było 1 stycznia ,zagniezdzenie najprawdopodobniej 6stycznia, a 10-go pierwszy bladzioch i beta powyżej 30.
    Także zależy od tego czy trafi się leniuszek który płynie powolutku czy mały samochodzik który zapierdziela :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 10:05

Lunna lubi tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • EA Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Ale jest prigres bo wxzoraj nawet bladziocha nie bylo nie?!! Dawaj fote ocenimy

Żle napisałam, nie bladziochy tylko biel. Moja pomyłka :)

• EA Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dziś niezłą zagwostke. Mam zakwasy na udach a nie ćwiczyłam, nie biegałam, nie chodziłam dużo. Rano nie mogłam wstać z łóżka haha :P Jajo jakieś. Mialyście tak kiedyś zakwasy z "niczego"?

• Lunna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    A ja mam dziś niezłą zagwostke. Mam zakwasy na udach a nie ćwiczyłam, nie biegałam, nie chodziłam dużo. Rano nie mogłam wstać z łóżka haha :P Jajo jakieś. Mialyście tak kiedyś zakwasy z "niczego"?
    Tak w brzuchu xD najdziwniejsze uczucie na poczatku ciazy. Wczesniej b duzo cwiczylam w okresie staran, po ovu odpuszczalam i 2 tyg po ovu mnie taki zakwas trzymal xD i wiedzialam ze cos sie dzieje bo nuz powinny zejsc ;) a no i po jodze ostatnio tak sie zastanawialam co mnie tak rece bola ale pozniej orzypomnialam wszystkie rozciagania i stwierdzilam - aha, dobrze asany robilam;)

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    U każdej kobiety przebiega to inaczej. Ja miałam za to sprinciora. Ovu było 1 stycznia ,zagniezdzenie najprawdopodobniej 6stycznia, a 10-go pierwszy bladzioch i beta powyżej 30.
    Także zależy od tego czy trafi się leniuszek który płynie powolutku czy mały samochodzik który zapierdziela :-D
    Maluda sie w mamusie wdala w takim razie z tym leniuchowaniem ;) no chyba ze bierze orzyklad z tatusia z czekaniem jak do zareczyn 10 lat. ;) hahaha

plinka lubi tę wiadomość

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    Żle napisałam, nie bladziochy tylko biel. Moja pomyłka :)
    :-(

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA wrote:
    Ps. Oby jajo ;P

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • plinka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E to Kropek ewidentnie w matkę poszedł. Nie ma poczekaj, wszystko na wczoraj :-)

Lunna lubi tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • sylwioszka Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2017, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes gratulacje!! Dużo zdrówka dla was :)

Zaginiona powtórz betę, taki wynik musi być fasoleczka ;) będzie dobrze kochana!

Tak w ogóle to dzień dobry :)

28 lat, ok 2 lata starań
    prawy jajnik ciągle cisza
    lewy jajnik słaby
    endometrioza??/PCO??

<3 Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami <3
  • EA Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Ps. Oby jajo ;P

Jajo z zawkasów / zakwasy z jaja? Pierwszy raz o tym słysze :P ale obyś wykrakała kochana, chociaż nie chce sobie robić nadziei bo dwa dni temu "dostałam po mordzie" wynikiem bety :(

• plinka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunna wrote:
    Ps. Oby jajo ;P

Kinder jajo :-D :-D :-D

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • EA Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    Kinder jajo :-D :-D :-D

W środku z niespodzianką haha :P

Edit: a propo jaj, to jaja sobie robie z jaja, a ja powinnam sie zbierać na bete. Więc uciekam. Trudno, jak cza to cza... Pewnie wynik będzie 1 z czymś albo już poniżej 1 :/
    Miłego dnia dziewczynki kochane. Bardzo sie ciesze że dwie fasolki dziś nowe sie pojawiły, w maju mamy już 4 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 10:15

• plinka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EA a czy Ty dziś będziesz miała wynik bety?
    Masz kopniaka od kropka:
    1. Za takie myślenie
    2. Na szczęscie
    Na serio mówię :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 10:18

Lunna lubi tę wiadomość

gannhqvkk8uk7vha.png
    gannhqvk1gc3etug.png
  • EA Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plinka wrote:
    EA a czy Ty dziś będziesz miała wynik bety?

Jak sie pospiesze to tak :) ale średnio mi to "pospieszenie" wychodzi :)

• Lunna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wgl to wczoraj odwiedzilismy mame M. I opowiadla jak to niedawno jeszcze umowily sie z kolezanka ze poki wnuków nie ma to poleca sobie na wycieczke do emiratow. No i wpada jakies 2 dni temu ta kolezanka i mowi:
    K "sluchaj nie polece z Toba jednak. Babcia bede!".
    Na co mama pyta
    M "tak? A na kiedy termin?"
    K "na 19 grudnia"
    M "witaj w klubie! U nas na 13!" ;)
    No i drinka za wnuczkow panie wypily ;)
    Tak fajnie slyszec ze tesciowa sie cieszy :) i smiesznie z tymi kolezankami hihi.

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plinka az mnie zaciekawilas i w femibionie tez jest dha ;)
    Chyba przy nim zostane bo ladnie go toleruje zoladek a jeszcze sie latwo zajady robia a tam witaminy z grupy b tez sa :) za tydzien w sumie już bedziemy zmieniac.
    Fajnie ze teraz jest tyle mozliwosci do wyboru :)
    Aa no i wit c konieczna przy zelazie bo ulatwia jego wchlanianie (przypimnialo mi sie z zalecen jak mialam anemie ;) )

Az sobie poczytuje xD kurcze fajne ksiazeczki dawali szkoda ze nie sprawdzilam wczesnirj na fb. Moja psiolka ma taka ksiazeczke wlasnie tam jest fajnie zorganizowane miejsce do wpisywania rzeczy z przebiegu ciazy, miejscr na zdjecia itd a po urodzeniu np odcisk lapki dzidzi i rodzicow itd hakies smieszne chwile. Fajnie w sumie bardzo nam sie taka forma albumoea spodobala jak oglądaliśmy na roczku ich corci tego typu ksiazeczke. Dzis im powiemy bo juz nalozona przez nas kwarantanne po kontakcie z vzv przeszli i nikomu ospa nie wyszla ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 10:41

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • karollka29 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja żałuje ze u mnie nie ma sensu teraz testowanie i robienie bety:(. Robilam swoja w 36dc wiec raczej by cos wyszło. Zazdroszcze Wam dziewczyny (oczywiście tylko i wyłącznie pozytywnie i z pełnym uśmiechem na twarzy :) ).

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• Lunna Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karollka29 wrote:
    Kurcze ja żałuje ze u mnie nie ma sensu teraz testowanie i robienie bety:(. Robilam swoja w 36dc wiec raczej by cos wyszło. Zazdroszcze Wam dziewczyny (oczywiście tylko i wyłącznie pozytywnie i z pełnym uśmiechem na twarzy :) ).
    Kochana a mialas juz tak dlugie cykle?

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Ineczka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2017, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystko nadrobiłam ale średnio pamietam co i jak wiec sorki za błędy
    Wróbelku przykro mi z powodu teścia ja swojego jak poznałam to już leżał i średnio kontaktował miał SM wiec mnie nie kojarzył zmarł 5 lat temu dużo siły i wsparcia dla was a szczególnie dla męża będzie teraz tego potrzebował .co do wyników macie plan może być już tylko lepiej jak fajeczki poszły w odstawke :)
    Blueyes ogromne gratki piękne dwie kreseczki wchodzę a tu takie dobre wieści :)
    Karolinaaa spóźnione życzenia urodzinowe spełnienia marzeń i wyczekanych dwóch kreseczek przepraszam ze dzień później ale nie było mnie już potem z wami
    Floreczka przytulam nowy cykl nowa nadzieja ja miałam krwawienie jeden dzień i nie wiem co to było czy mam zaznaczyć jako nowy cykl czy czekać na @ nie mierzyłem temp wiec totalnie zdezorientowana jestem a ty wiesz przynajmniej na czym stoisz będziesz chciała pogadać to jesteśmy pamiętaj
    Zagubiona nie ma się co martwić bo to tylko może zaszkodzić zrób betke za 2 dni ponownie i będzie oki:)
    Nas dzisiaj obudził o 9 dźwięk wiertarki myślałam ze wyjdę z siebie i stanę obok normalnie już o tej godzinie nie śpimy ale wczoraj byliśmy na piwerku nad Warta i późno wróciliśmy a tu taka podudka wrr już od rana człowieka wkurzają

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
‹‹ 1166 1167 1168 1169 1170 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ