Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
EA wrote:Zbieram sie dopiero kochana, ale jakoś mnie nie ciągnie żeby tam jechać
Zrobiłam dwa sikańce dziś i bladziochy wiec odp znam...
Dziś mój 24 dc, i 12 lub 13 dzień po ovu. -
U każdej kobiety przebiega to inaczej. Ja miałam za to sprinciora. Ovu było 1 stycznia ,zagniezdzenie najprawdopodobniej 6stycznia, a 10-go pierwszy bladzioch i beta powyżej 30.
Także zależy od tego czy trafi się leniuszek który płynie powolutku czy mały samochodzik który zapierdzielaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 10:05
Lunna lubi tę wiadomość
-
EA wrote:A ja mam dziś niezłą zagwostke. Mam zakwasy na udach a nie ćwiczyłam, nie biegałam, nie chodziłam dużo. Rano nie mogłam wstać z łóżka haha
Jajo jakieś. Mialyście tak kiedyś zakwasy z "niczego"?
a no i po jodze ostatnio tak sie zastanawialam co mnie tak rece bola ale pozniej orzypomnialam wszystkie rozciagania i stwierdzilam - aha, dobrze asany robilam;)
-
plinka wrote:U każdej kobiety przebiega to inaczej. Ja miałam za to sprinciora. Ovu było 1 stycznia ,zagniezdzenie najprawdopodobniej 6stycznia, a 10-go pierwszy bladzioch i beta powyżej 30.
Także zależy od tego czy trafi się leniuszek który płynie powolutku czy mały samochodzik który zapierdzielano chyba ze bierze orzyklad z tatusia z czekaniem jak do zareczyn 10 lat.
hahaha
plinka lubi tę wiadomość
-
Blueyes gratulacje!! Dużo zdrówka dla was
Zaginiona powtórz betę, taki wynik musi być fasoleczkabędzie dobrze kochana!
Tak w ogóle to dzień dobry28 lat, ok 2 lata starań
prawy jajnik ciągle cisza
lewy jajnik słaby
endometrioza??/PCO??
Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami
-
plinka wrote:Kinder jajo
W środku z niespodzianką haha
Edit: a propo jaj, to jaja sobie robie z jaja, a ja powinnam sie zbierać na bete. Więc uciekam. Trudno, jak cza to cza... Pewnie wynik będzie 1 z czymś albo już poniżej 1
Miłego dnia dziewczynki kochane. Bardzo sie ciesze że dwie fasolki dziś nowe sie pojawiły, w maju mamy już 4Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 10:15
-
Wgl to wczoraj odwiedzilismy mame M. I opowiadla jak to niedawno jeszcze umowily sie z kolezanka ze poki wnuków nie ma to poleca sobie na wycieczke do emiratow. No i wpada jakies 2 dni temu ta kolezanka i mowi:
K "sluchaj nie polece z Toba jednak. Babcia bede!".
Na co mama pyta
M "tak? A na kiedy termin?"
K "na 19 grudnia"
M "witaj w klubie! U nas na 13!"
No i drinka za wnuczkow panie wypily
Tak fajnie slyszec ze tesciowa sie cieszyi smiesznie z tymi kolezankami hihi.
-
Plinka az mnie zaciekawilas i w femibionie tez jest dha
Chyba przy nim zostane bo ladnie go toleruje zoladek a jeszcze sie latwo zajady robia a tam witaminy z grupy b tez saza tydzien w sumie już bedziemy zmieniac.
Fajnie ze teraz jest tyle mozliwosci do wyboru
Aa no i wit c konieczna przy zelazie bo ulatwia jego wchlanianie (przypimnialo mi sie z zalecen jak mialam anemie)
Az sobie poczytuje xD kurcze fajne ksiazeczki dawali szkoda ze nie sprawdzilam wczesnirj na fb. Moja psiolka ma taka ksiazeczke wlasnie tam jest fajnie zorganizowane miejsce do wpisywania rzeczy z przebiegu ciazy, miejscr na zdjecia itd a po urodzeniu np odcisk lapki dzidzi i rodzicow itd hakies smieszne chwile. Fajnie w sumie bardzo nam sie taka forma albumoea spodobala jak oglądaliśmy na roczku ich corci tego typu ksiazeczke. Dzis im powiemy bo juz nalozona przez nas kwarantanne po kontakcie z vzv przeszli i nikomu ospa nie wyszla
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2017, 10:41
-
Kurcze ja żałuje ze u mnie nie ma sensu teraz testowanie i robienie bety:(. Robilam swoja w 36dc wiec raczej by cos wyszło. Zazdroszcze Wam dziewczyny (oczywiście tylko i wyłącznie pozytywnie i z pełnym uśmiechem na twarzy
).
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
karollka29 wrote:Kurcze ja żałuje ze u mnie nie ma sensu teraz testowanie i robienie bety:(. Robilam swoja w 36dc wiec raczej by cos wyszło. Zazdroszcze Wam dziewczyny (oczywiście tylko i wyłącznie pozytywnie i z pełnym uśmiechem na twarzy
).
-
Dzień dobry wszystko nadrobiłam ale średnio pamietam co i jak wiec sorki za błędy
Wróbelku przykro mi z powodu teścia ja swojego jak poznałam to już leżał i średnio kontaktował miał SM wiec mnie nie kojarzył zmarł 5 lat temu dużo siły i wsparcia dla was a szczególnie dla męża będzie teraz tego potrzebował .co do wyników macie plan może być już tylko lepiej jak fajeczki poszły w odstawke
Blueyes ogromne gratki piękne dwie kreseczki wchodzę a tu takie dobre wieści
Karolinaaa spóźnione życzenia urodzinowe spełnienia marzeń i wyczekanych dwóch kreseczek przepraszam ze dzień później ale nie było mnie już potem z wami
Floreczka przytulam nowy cykl nowa nadzieja ja miałam krwawienie jeden dzień i nie wiem co to było czy mam zaznaczyć jako nowy cykl czy czekać na @ nie mierzyłem temp wiec totalnie zdezorientowana jestem a ty wiesz przynajmniej na czym stoisz będziesz chciała pogadać to jesteśmy pamiętaj
Zagubiona nie ma się co martwić bo to tylko może zaszkodzić zrób betke za 2 dni ponownie i będzie oki:)
Nas dzisiaj obudził o 9 dźwięk wiertarki myślałam ze wyjdę z siebie i stanę obok normalnie już o tej godzinie nie śpimy ale wczoraj byliśmy na piwerku nad Warta i późno wróciliśmy a tu taka podudka wrr już od rana człowieka wkurzają
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615