Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAssunta wrote:Najlepiej zrobić test a np jutro bete i bedzie wiadomo.
ile dni po okresie robicie test? ja mam wszystko tak nierugularne że już się gubie...
miałam przez 6 miesięcy od przerwania antykoncepcji ( brałam anty 7lat)jak w zegarku co 28 dni od 2 miesięcy co 45 dni dziś jest 28 dzień i nie wiem... pobolewa mnie brzuch. wczoraj krzyż sama nie wiem co mysleć tak bardzo chce że boję się rozczarować po raz kolejny -
nick nieaktualnya.aleksandra.71 wrote:Hej dziewczyny !
Ja już od godziny w pracy, wczoraj mieliśmy działać a zamiast tego się pokłociliśmy
no trudno! Jajnik mnie już nie boli, za to czuje jakieś dziwne ciągnięcie w podbrzuszu. Co cykl to jakieś nowości w organiźmie- szkoda że nie te na które tak czekamy ;( u mnie dziś 16dc a śluz nadal kremowy, ani pól oznak na śluz płodny. Na wszelki wypadek zdzialamy cos wieczorem na zgode
oprócz tego wszystkiego straszna u nas pogoda ( dolnyśląsk), mogłabym przespać cały dzień
też jestem dolny śląsk- masakra- trzymaj się i owocnego godzenia życzę
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 09:08
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
Test
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 08:52
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 09:09
anciaa lubi tę wiadomość
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 09:09
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
karollka29 wrote:No mi nie kazała tego typu badan robić wiec chce sama z siebie żeby jako takie pojęcie mieć czy ok czy nie.
Ja miałam najpierw zrobić komplet tych 11 badań, które na stronie Invicty (nie pamiętam jakie) są wymienione. Później jeszcze robiłam krzywą insulinową.Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
PCOS -
Cześć Dziewczyny, mam do odsprzedania suplement MenoPrim, dzięki któremu udało mi się zajść w ciąże (po pierwszym użyciu), dodatkowo krople o. Grzegorza na schorzenia kobiece. Mogę jeszcze dorzucić za darmo clostilbegyt 50 mg, bo zostały mi 4 tabletki, ale ten lek niestety na mnie nie działał i nie będzie mi już potrzebny
Blueyes lubi tę wiadomość
Piti89 -
nick nieaktualnyIneczka mi wczoraj tez nogi przemarzly i biegalam co chwila do wc az mnie podbrzusze bolalo. Jak wrocilam do domu, wymoczylam nogi w goracej wodzie z sola, do tego termofor na pecherz i na nogi cieple zakopianskie bambosze. Wygrzalam sie, do tego woda z sokiem z cytryny, dzis zurawinka i jest lepiej.
-
ciopek wrote:CZESC dziewczyny
ja mogę powiedzieć że dziś mam 28dc okresu jak narazie brak w 26dc test oczywiście negatywny
w połowie cyklu clostilbegyt i plamienie myślicie że jeszcze jest szansa że się udało...
a dlaczego w drugiej połowie CLO?"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
Cześć
dziś mam okropny dzień. Nie mogłam spać w nocy, na dworze brzydko i zimno, szef mi działa na nerwy...
jeszcze tylko dziś i jutro wytrzymać i będę miała długi weekend.
Jaspis zapisz mnie proszę na testowanie na 4 czerwca
zrobimy pierwsze podejście, chyba ze @ przyjdzie wcześniej.
Miłego dnia wszystkim życzę
Jaspis lubi tę wiadomość
-
Assunta wrote:Tak fsh i lh i estradiol i progesteron 22 dc był 23 (norma. Dla lutealnej do 15,9) wiec chyba z owulacja nie najgorzej. Zapytalam o wyniki powiedziala ze ok choc ten stosunek lh do fsh mam 0,59 (to troche malo - ale to wiem z internetu)
Natomiast od miesiaca lecze niedoczynnosc i dalam sobie jeszcze 2 cykle naturalne w przypadku gdy TSH bedzie ponizej 2.
Mojej gince trochę się nie podobało LH/FSH, a miałam podobne. Tylko, że ja miałam progesteron chyba 7 w 20 dniu cyklu, więc dla niej ewidentnie to oznaczało brak owulacji i wynik w okolicach 0,6. Sugerowała, że to potwierdza moje problemy z przysadką (prolaktyna). Ale podobno lepiej w tę stronę niż powyżej 1.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 10:16

. Dziękować