X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2017, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Assunta wrote:
    Najlepiej zrobić test a np jutro bete i bedzie wiadomo.

ile dni po okresie robicie test? ja mam wszystko tak nierugularne że już się gubie...
    miałam przez 6 miesięcy od przerwania antykoncepcji ( brałam anty 7lat)jak w zegarku co 28 dni od 2 miesięcy co 45 dni dziś jest 28 dzień i nie wiem... pobolewa mnie brzuch. wczoraj krzyż sama nie wiem co mysleć tak bardzo chce że boję się rozczarować po raz kolejny

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2017, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a.aleksandra.71 wrote:
    Hej dziewczyny !
    Ja już od godziny w pracy, wczoraj mieliśmy działać a zamiast tego się pokłociliśmy :D no trudno! Jajnik mnie już nie boli, za to czuje jakieś dziwne ciągnięcie w podbrzuszu. Co cykl to jakieś nowości w organiźmie- szkoda że nie te na które tak czekamy ;( u mnie dziś 16dc a śluz nadal kremowy, ani pól oznak na śluz płodny. Na wszelki wypadek zdzialamy cos wieczorem na zgode :D oprócz tego wszystkiego straszna u nas pogoda ( dolnyśląsk), mogłabym przespać cały dzień

też jestem dolny śląsk- masakra- trzymaj się i owocnego godzenia życzę :)

• Assunta Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 09:08

Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
    r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
    niedoczynność tarczycy
    AMH - 2,7 (02.2019)
    MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
    08.18- prawy jajowód niedrożny
    p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne

KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)

NK-15,2% po aktywacji 39,1%

Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem

Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)

HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07

KARIOTYPY: oboje prawidłowe
  • Assunta Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 08:52

niedoczynność tarczycy
    AMH - 2,7 (02.2019)
    p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne

Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2017, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry u mnie w Trójmieście na razie ładnie niby później ma się popsuć pogoda :(

Ja juz od godzinki w prcy a popołudniu jadę odebrać z empiku moj nowy zakup czyli czytnik ebookow :)

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooooo Madzix i jaki czytnik wzielas :)?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 09:14

7cs
    Wysoki testosteron...
    Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2017, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pocketbook Touch Lux 3 :P

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję ze zdasz relacje jak Ci się z niego korzysta :). Ja ze swojego jestem mega zadowolona :).

7cs
    Wysoki testosteron...

• Assunta Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 09:09

anciaa lubi tę wiadomość

niedoczynność tarczycy
    AMH - 2,7 (02.2019)

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jeszcze nie badalam i teraz chce komplet badan zrobić dlatego pytam co jeszcze byscie mogły podpowiedzieć :). Assunta to sobie dopisze do listy badan ;). Dziękować :)

7cs
    Wysoki testosteron...

• Assunta Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 09:09

niedoczynność tarczycy
    AMH - 2,7 (02.2019)

• karollka29 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mi nie kazała tego typu badan robić wiec chce sama z siebie żeby jako takie pojęcie mieć czy ok czy nie.

7cs
    Wysoki testosteron...

• annde Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karollka29 wrote:
    No mi nie kazała tego typu badan robić wiec chce sama z siebie żeby jako takie pojęcie mieć czy ok czy nie.

Ja miałam najpierw zrobić komplet tych 11 badań, które na stronie Invicty (nie pamiętam jakie) są wymienione. Później jeszcze robiłam krzywą insulinową.

Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
    PCOS
  • Piti89 Debiutantka

Wysłany: 24 maja 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, mam do odsprzedania suplement MenoPrim, dzięki któremu udało mi się zajść w ciąże (po pierwszym użyciu), dodatkowo krople o. Grzegorza na schorzenia kobiece. Mogę jeszcze dorzucić za darmo clostilbegyt 50 mg, bo zostały mi 4 tabletki, ale ten lek niestety na mnie nie działał i nie będzie mi już potrzebny

Blueyes lubi tę wiadomość

Piti89
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2017, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ineczka mi wczoraj tez nogi przemarzly i biegalam co chwila do wc az mnie podbrzusze bolalo. Jak wrocilam do domu, wymoczylam nogi w goracej wodzie z sola, do tego termofor na pecherz i na nogi cieple zakopianskie bambosze. Wygrzalam sie, do tego woda z sokiem z cytryny, dzis zurawinka i jest lepiej.

• monijaaa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciopek wrote:
    CZESC dziewczyny

ja mogę powiedzieć że dziś mam 28dc okresu jak narazie brak w 26dc test oczywiście negatywny :( w połowie cyklu clostilbegyt i plamienie myślicie że jeszcze jest szansa że się udało...

a dlaczego w drugiej połowie CLO?

"Tylko nie martw się przez cały dzień.
    Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
    ks. Jan Kaczkowski
  • monijaaa Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak w ogóle hej hej ;)

krew oddana czekam do wieczora na wynik bety

"Tylko nie martw się przez cały dzień.
    Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
    ks. Jan Kaczkowski
  • 91Magda Przyjaciółka

Wysłany: 24 maja 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :) dziś mam okropny dzień. Nie mogłam spać w nocy, na dworze brzydko i zimno, szef mi działa na nerwy... :/ jeszcze tylko dziś i jutro wytrzymać i będę miała długi weekend.

Jaspis zapisz mnie proszę na testowanie na 4 czerwca :) zrobimy pierwsze podejście, chyba ze @ przyjdzie wcześniej.

Miłego dnia wszystkim życzę :)

Jaspis lubi tę wiadomość

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Assunta wrote:
    Tak fsh i lh i estradiol i progesteron 22 dc był 23 (norma. Dla lutealnej do 15,9) wiec chyba z owulacja nie najgorzej. Zapytalam o wyniki powiedziala ze ok choc ten stosunek lh do fsh mam 0,59 (to troche malo - ale to wiem z internetu)
    Natomiast od miesiaca lecze niedoczynnosc i dalam sobie jeszcze 2 cykle naturalne w przypadku gdy TSH bedzie ponizej 2.

Mojej gince trochę się nie podobało LH/FSH, a miałam podobne. Tylko, że ja miałam progesteron chyba 7 w 20 dniu cyklu, więc dla niej ewidentnie to oznaczało brak owulacji i wynik w okolicach 0,6. Sugerowała, że to potwierdza moje problemy z przysadką (prolaktyna). Ale podobno lepiej w tę stronę niż powyżej 1.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2017, 10:16

• Karolyna Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam Bromka i Dupka na wszelki wypadek jakby coś było nie tak z ciałkiem żółtym.

‹‹ 1203 1204 1205 1206 1207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ