Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
monijaaa wrote:a.aleksandra.71 może masz owulację i dlatego jajnik boli22lata,
4 cykl starań.
Planowana @ 03.07- oby nie nadeszła -
Dziękuje jeszcze raz za życzenia dziewczyny
Kmala wszystkiego najlepszego:) lecę do mężusia torta wcinać jutro was nadrobię buzioleJaspis lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
a.aleksandra.71 wrote:Zastanawiałam się nad tym czy to nie owulacja, ale nie mam śluzu płodnego. Na wszelki wypadek wieczorem będziemy działać
ze śluzem jest różnie, czasem jest w środku a nie widać goidźcie i działajcie
a.aleksandra.71 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 09:04
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 09:04
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Assunta wrote:A mam pytanie do dziewczyn, ktore mialy cykle stymulowane.co wam przepisal gin?? I po jakim czasie wam zaproponowano stymulacje? I ewentualnie jaki byl powod stymulacji?
Ja dzis bylam u gin wyszlam wkurzona, inne pacjentki siedza nie wiem ile a ja nawet 5 min nie bylam. Powiedzialam o niedoczynnosci i ze endo kazala odstawic bromergon. Zapytalam co ona by planowala dalej bo juz minal rok (3 monitoringi potwierdzily owulacje, nasienie ok) i zaproponowala stymulacje i nie wiem czy to dobrze czy to zle czy dobrze nie mam wiedzy na ten temat.
A miałaś robione badania hormonów? FSH, LH, porgesteron?
Ja miałam cykle stymulowane clo, a potem clo i pregnylem. U mnie owulacja była, ale jak to lekarz stwierdził jest ona słaba. I miał chyba rację, bo już drugi raz po stymulacji zaszłam w ciążę. ALE ja miałam najpierw badania hormonów, które już wskazały, że owu jest słaba. -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 09:05
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
Nie wiem już co mam myśleć
Miałam plamienia przed @ w ostatnich cyklach i dostałam duphaston (16-25 dc). Teraz był/jest drugi cykl brania duphastonu. W 23 dc późnym wieczorem zaczęło się plamienie i trwało do 25 dc. Dziś jest 26 dc i od rana nie ma żadnego plamienia, jutro powinna być @.
Nie wytrzymałam i zrobiłam test po południu bo zobaczyłam, że plamienie ustało ale wyszedł negatywny... -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 09:05
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
nick nieaktualnyKazdy gin ma inny plan dzialania, mozesz isc do innego zobaczysz co zaproponuje. Zawsze to jakies inne spojrzenie na sprawe.
Ro z tego co pamietam w pierwszym cyklu z dupkiem tez mialas plamienia. Moze wiec te plamienia u Ciebie nie sa spowodowane niskim progesteronem, tylko po prostu ten typ tak ma. -
Assunta wrote:Niedrożności jeszcze nie sprawdzałam, ale wspomniała o tym gin ale to niby po stymulacjach. Z reszta w czerwcu jej nie ma kazala mi sie zapisać na lipiec i też jyż nie ma miejsc. Chyba poszukam kogos innego.
Skoro i tak do Twojej gin nie ma już miejsc, to faktycznie spróbuj do kogoś innego, może spojrzy "świeżym okiem" na sprawę. Progesteron masz fajny, a LH i FSH faktycznie trochę mało, ale nie mam pojęcia co się z tym robi -
Joannanml wrote:Kazdy gin ma inny plan dzialania, mozesz isc do innego zobaczysz co zaproponuje. Zawsze to jakies inne spojrzenie na sprawe.
Ro z tego co pamietam w pierwszym cyklu z dupkiem tez mialas plamienia. Moze wiec te plamienia u Ciebie nie sa spowodowane niskim progesteronem, tylko po prostu ten typ tak ma.
Kiedyś tak nie miałam, taki cykl dziwny z plamieniami miałam w zeszłym roku w lipcu a teraz od stycznia zaczęły mi się te cykle.
Ja już chyba wariujeW weekend byłam na rozrywkowym wyjeździe, jako jedyna nie piłam alko, miałam nadzieję, że tym razem się uda. W sobotę wieczorem jak zobaczyłam to plamienie to nie mogłam opanować łez
Dziś jak przestałam plamić to znowu jednak zaczęłam mieć nadzieję ale test wyszedł negatywny