X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • MilliSBB Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mili_moli wrote:
    Monia ;(

U mnie piersi w tym cyklu śpią, dosłownie, a @ planowo około wtorku.Zazwyczaj dawały o sobie znać już po ovu a czasem na tydzień przed @ a tu nic, cisza... Chyba znów stracony cykl.
    Milli ,a moze właśnie nie jest stracony!!!!!
    Jak bylam w ciazy to nie bolaly:)

zawsze przed @ bolą i puchną,a wtedy nic.

mili_moli lubi tę wiadomość

"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
    34cs

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mili_moli wrote:
    Monia ;(

U mnie piersi w tym cyklu śpią, dosłownie, a @ planowo około wtorku.Zazwyczaj dawały o sobie znać już po ovu a czasem na tydzień przed @ a tu nic, cisza... Chyba znów stracony cykl.

Mnie zawsze bolały mocno od owu do @. W tym cyklu ból poczyłam dopiero 3-4 dni przed planowaną datą @ i się udało. Nie chcę Cię nakręcać, ale bądź spokojna, i nie traktuj tego jako zły znak.

mili_moli lubi tę wiadomość

f2w3rjjg6a43y8cw.png[/url] cravings-2018-01-31.jpg
  • Agness21 Debiutantka

Wysłany: 24 maja 2017, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Jestem tutaj zupełnie nowa, dopiero zaczynam swoje starania, to pierwszy cykl. Ovufriend również dopiero poznaję. Zdążyłam zauważyć, że to świetne miejsce dla wzajemnego wsparcia. Do rozpoczęcia korzystania z Ovufriend skłoniły mnie moje wątpliwości, może któraś z Was pomogłaby mi je rozwiać... to mój pierwszy cykl po odstawieniu antykoncepcji (krążki Nuvaring przez 4 miesiące), cykl zaczął się 27 kwietnia, w 15 dc byłam u ginekologa, wykonał usg dopochwowe, pęcherzyk miał wtedy 22 mm, zasugerował że do owulacji prawdopodobnie powinno dojść w ciągu dwóch kolejnych dni, od 12 dc wykonywałam testy owulacyjne, w 16, 17 oraz 18 testy były pozytywne, współżyłam 10, 12, 14, 16,17, 19, 21 dc. Dziś tj. 28 dc wykonałam test z krwi, który dał wynik <0.100 czyli w ciąży nie jestem. Czy myślicie że poziom HCG mógł jeszcze nie wzrosnąć na tyle żeby był wykrywalny w krwi? Czy mogę jeszcze się łudzić ze @ jednak nie przyjdzie? Może któraś z Was miała taki przypadek?

• Blueyes Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agness21 wrote:
    Hej dziewczyny :)
    Jestem tutaj zupełnie nowa, dopiero zaczynam swoje starania, to pierwszy cykl. Ovufriend również dopiero poznaję. Zdążyłam zauważyć, że to świetne miejsce dla wzajemnego wsparcia. Do rozpoczęcia korzystania z Ovufriend skłoniły mnie moje wątpliwości, może któraś z Was pomogłaby mi je rozwiać... to mój pierwszy cykl po odstawieniu antykoncepcji (krążki Nuvaring przez 4 miesiące), cykl zaczął się 27 kwietnia, w 15 dc byłam u ginekologa, wykonał usg dopochwowe, pęcherzyk miał wtedy 22 mm, zasugerował że do owulacji prawdopodobnie powinno dojść w ciągu dwóch kolejnych dni, od 12 dc wykonywałam testy owulacyjne, w 16, 17 oraz 18 testy były pozytywne, współżyłam 10, 12, 14, 16,17, 19, 21 dc. Dziś tj. 28 dc wykonałam test z krwi, który dał wynik <0.100 czyli w ciąży nie jestem. Czy myślicie że poziom HCG mógł jeszcze nie wzrosnąć na tyle żeby był wykrywalny w krwi? Czy mogę jeszcze się łudzić ze @ jednak nie przyjdzie? Może któraś z Was miała taki przypadek?

z Twojego opisu wynika, że owu mogła być nawet 19 lub 20 dc, więc mogło być za wcześnie na badanie krwi. Najlepiej poczekaj do terminu @.

Agness21 lubi tę wiadomość

• Agness21 Debiutantka

Wysłany: 24 maja 2017, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję za małą iskierkę nadziei :)

• MalPog Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mili_moli wrote:
    Monia ;(

Mili u mnie w tym cyklu piersi dokuczały tylko jak brałam luttagen. Dziś już odpuściły i czekam na @. Coś czuję, że nawet nie dotrzymam do wspólnego testowania :/

55c44e79ce.png

🍀 22.09.2021 - KRIOBANK, druga procedura, pierwszy transfer śnieżynki, cykl naturalny 🍀 7dpt beta 95 🍀 9dpt beta 266 🍀 13dpt beta 1811 🍀 20dpt beta 22853 🍀 30dpt jest serduszko ❤️🍀

Mamy jeszcze ❄️❄️❄️ (2 x 1AA i morula)
  • Blueyes Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agness21 wrote:
    dziękuję za małą iskierkę nadziei :)

ale nie nakręcaj się ;) bo potem będzie bardzo przykro

• kejt8 Koleżanka

Wysłany: 24 maja 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpiszcie mnie proszę na czerwcowe testowanie.. :) około 4 czerwca.
    w poniedziałek były dwa spore pęcherzyki, dostałam ovitrelle i działamy z mężem :)

Jaspis lubi tę wiadomość

3 x IUI
    2 x IVF
    NK 21%
    PCOS
    od kwietnia 2017 starania z Gametą
  • Agness21 Debiutantka

Wysłany: 24 maja 2017, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:
    ale nie nakręcaj się ;) bo potem będzie bardzo przykro

postaram się podejść do tego spokojniej ;) chociaż to pewnie nigdy nie jest proste :)

• annde Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, właśnie odwiedziła mnie ciocia, która wróciła z wycieczki do Ziemi Świętej. Przywiozła proszek z Mlecznej Groty, słyszałyście o nim?

Poza tym nie wiem czy iść jutro na betę, bo zauważyłam, że śluz zaczął mi się barwić i niestety to chyba początek @.A taka miałam nadzieję na prezent na dzień matki i prezent urodzinowy dla męża. :(

Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
    PCOS
  • annde Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika, przykro mi :(

Trzy cykle stymulowane. Jeden cykl nieplanowanej przerwy. Kolejny cykl stymulowany. Wcześniejsze bezskuteczne. 30 lat. Starania od 2014 roku.
    PCOS
  • Milano Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero wróciłam do domu jak wyszłam o 6.30 z domu :O padam normalnie

Monika, tak mi przykro :( dużo sił i wsparcia Ci wysyłam :*

Zmokłam dzisiaj okropnie, nowe błękitne zamszowe buty zmieniły kolor na szaro błotny :/ Schowałam je do szafy-nawet nie chce na to patrzeć :(

7 CS i w końcu są dwie kreski! :)

oar83e3kt53wl0vf.png
  • sylwioszka Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2017, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monijaaa bardzo mi przykro...:( Tulam mocno :*

Ja po wczorajszej wizycie u rodzinnego dostałam L4 do pt. Dzisiaj już lepiej z tym moim gardelkiem, przynajmniej odpocznę sobie od tych wszystkich "twarzy" :)

PS. Tak mi wczoraj głupi się było rozebrać u lekarza że szok he he koleś coś ok mojego wieku (28lat) ;) ale ciśnienie jak mi mierzył nic nie podskoczyło he he standardowo niziutkie 105/50 :D

28 lat, ok 2 lata starań
    prawy jajnik ciągle cisza
    lewy jajnik słaby
    endometrioza??/PCO??

<3 Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami <3
  • mili_moli Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalPog wrote:
    Mili u mnie w tym cyklu piersi dokuczały tylko jak brałam luttagen. Dziś już odpuściły i czekam na @. Coś czuję, że nawet nie dotrzymam do wspólnego testowania :/

Trzymam kciuki, żebyś dotrwała bez @ i z pięknym wynikiem testu :)

MalPog lubi tę wiadomość

• mili_moli Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwioszka wrote:
    PS. Tak mi wczoraj głupi się było rozebrać u lekarza że szok he he koleś coś ok mojego wieku (28lat) ;) ale ciśnienie jak mi mierzył nic nie podskoczyło he he standardowo niziutkie 105/50 :D

hihi no dość krępująca sprawa przy takim młodziaku :D

• mili_moli Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagubiona jak Twoje USG i beta? Masz wyniki? Trzymam kciuki!! Daj znać Kochana!

• sylwioszka Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2017, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mili_moli wrote:
    hihi no dość krępująca sprawa przy takim młodziaku :D

Mili i to jaka, pierwszy raz mnie w życiu badał taki młody i prze dziwnie się czułam... :) Mój mąż od course zazdrość poziom 500 i coś tam gadał że za słabo się postarałam że tylko L4 do końca tygodnia mi wypisał, a moja mamuśka od razu cieta riposta że na tak krotko, bo pewnie chciałby mnie jeszcze skontrolować i jeszcze raz zobaczyć ;)
    Ehhhh ta moja rodzinka, najlepsi z najlepszych <3 :)

mili_moli, Joannanml, Jaspis lubią tę wiadomość

28 lat, ok 2 lata starań
    prawy jajnik ciągle cisza
    lewy jajnik słaby
    endometrioza??/PCO??

<3 Jeżeli szczęście nie przyszło jeszcze do Ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi krokami <3
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blueyes wrote:
    Cześć.

Monija przykro :(

Zagubiona czekamy na relację, mam nadzieję, że będzie dobrze :*

Ja się dziś źle czuje.... zresztą już od wczoraj ... :/ niestety poprzednią ciążę znosiłam źle i teraz też się tak zapowiada :( Ale są to słodkie, wspaniałe dolegliwości, z których się bardzo cieszę :)
    Kochana dzis wgl ciezki dzien
    Mam nadzieje ze lepiej sie czujesz :) u mnie migrena od powrotu ze skaska. Srraszna oogoda. Parę razy sciana wody ze wycieraczki nie wyrabialy.w Lodzi tez leje :(

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwioszka wrote:
    Monijaaa bardzo mi przykro...:( Tulam mocno :*

Ja po wczorajszej wizycie u rodzinnego dostałam L4 do pt. Dzisiaj już lepiej z tym moim gardelkiem, przynajmniej odpocznę sobie od tych wszystkich "twarzy" :)

Mnie po wypadku do samolotuna czerwonym szkafroku meza przenosili. Gola i eesola pod tym bo opatrunki i rany tak że inaczej mnie nie mogli przeniesc z noszy na nosze.. a obstawa w samolocie 10 panow sanitariuszy i lekarze... cieszylam sie tylko ze choc nogi mialam ogolone xD

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
  • Lunna Autorytet

Wysłany: 24 maja 2017, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monija bardzo mi przykro:(

tt1d7eb8?&fake.png
    cravings-2017-12-12.jpg
‹‹ 1207 1208 1209 1210 1211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ