Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katarzynka92 wrote:Dzień dobry
Annde tulam
U mnie nadal pęcherz daje się we znaki, chcoiaż sama nie wiem czy to pęcherz bo pobolewa mnie całe podbrzuszeehh... jak nie urok to...
Ineczka a u Ciebie jak?
tak ogólnie to dzień dobry dziewczynki
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
Ineczka wrote:U mnie niestety wczoraj pojawiło się krwawienie i tak jak na początku myślałam że to może sksoa@ to teraz przy dolegliwościach związanych z pecherzem zastanawiam się czy to nie jest z tym związane albo z nerkami krwiomocz mozr być tez od leków trochę ich teraz biore ale musze jedyne co to wiesiołka mogę odstawić bo w obecnej sytuacji chyba nici z tego cyklu
Uuu to u Ciebie poważnie widzę...najlepiej może iść do urologa albo nefrologa zobaczyć co z nerkami.
Sabinka wszystkiego naj :* -
Katarzynka92 wrote:Uuu to u Ciebie poważnie widzę...
najlepiej może iść do urologa albo nefrologa zobaczyć co z nerkami.
Sabinka wszystkiego naj :*
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
Ineczka wrote:U mnie niestety wczoraj pojawiło się krwawienie i tak jak na początku myślałam że to może sksoa@ to teraz przy dolegliwościach związanych z pecherzem zastanawiam się czy to nie jest z tym związane albo z nerkami krwiomocz mozr być tez od leków trochę ich teraz biore ale musze jedyne co to wiesiołka mogę odstawić bo w obecnej sytuacji chyba nici z tego cyklu
Czesc dziewczyny!!!
Sabinka wszystkiego naj naj fasolkowego
A co do krwiomoczu, jeżeli taki wystąpił to koniecznie idź do internisty po dalsze skierowania mocz/usg pecharza i nerek to na poczatek a najlepiej to wizyta u urologa. Ktory dzien cyklu mialas wczoraj?
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
Hej Dziewczyny,
tak tu teraz urodzinowo
Spełnienia marzeń dla Solenizantki!
Ineczka - nie ma co - lepiej sprawdź żebyś była spokojniejsza. Ja mam sprawdzoną fitolizynę-maść do rozpuszczania w wodzie na sprawy zwiazane z pęcherzem - męczyłam się kiedyś bardzo, żadne leki na receptę nie pomagały aż trafiłam na tą masć - w smaku...hmm no cóż... ważne ze pomaga. Ale oczywiscie to w delikatniejszych sprawach a nie jeśli występuje krew. Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do zdrowiaCierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
nick nieaktualny
-
Melduję @. Dzień przed terminem. Mam dość.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2019, 09:16
Jeśli chcesz rozśmieszyć Pana Boga, opowiedz mu o swoich planach na przyszłość
r.87 Starania od maja 2016 o pierwsze dziecko,
niedoczynność tarczycy
AMH - 2,7 (02.2019)
MTHFR C677T heterozygota, PAI-1 homozygota
08.18- prawy jajowód niedrożny
p/ciała antykardiolipiniowe, B-glikoproteina, p. antygenom jajnika, p. plemnikowe - Ujemne
KIR BX( nieobecny 2DL4 norm, 2DL52 gr1 i 2), 2DS1, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1)
NK-15,2% po aktywacji 39,1%
Allo MRL - 0% (z M) seria szczepień 34,4%(zM) 51,7% (z innym dawcą) --> starania z Accofilem
Powtórka Allo MRL 6 m-cach 0%(zM) 65,9%(z innym dawcą)
HLA C : ONA C*07,17 ON C*05*07
KARIOTYPY: oboje prawidłowe -
nick nieaktualny
-
Monika25 wrote:A to mozna brac espumisan? Ja to w ogule z tych nerwow nie spytalam lekarki czy mozna brac jakies leki przeciwbólowe np na ból głowy... czy kawe moge pic
i czy mozna współzyć, takze zawaliłam
hehe
-
KotCzarownicy wrote:Generalnie Espumisan nie powinien w żadnym wypadku zaszkodzić, bo symetykon (substancja czynna)nie jest wchłaniany - ma zmniejszać napięcie powierzchniowe pęcherzyków gazu, co ułatwi wydalanie go. Sam symetykon wyjdzie tak, jak wejdzie, tylko kapsułka się rozpuści
. Ja na początku ciąży go brałam, na co dzień mam problemy z tym, a wtedy to dopiero
.
Aczkolwiek nie słyszałam, żeby brać go przed USG, tylko przed RTG. Ale na chłopski rozum w każdym badaniu obrazowym , gdzie są w polu widzenia jelita, może to coś dać. Fajnie dowiedzieć się czegoś nowego.
Ale lekarzem nie jestem, zawsze warto się zapytać.
Najlepszego dla Sabinki